• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1. Liste nerde? Ben grup dışı mıyım? Off kendimi kötü hissettim şimdi. Telefondan giriyorum. Telefonumda cortingen bi şey anlayamıyorum. L.
ben ayın 6 sında girmiştim gruba şimdi biz grup dışı mı kaldık yani anlayamadım

Hayır kızlar.sizler 26 mayısta girebileceksiniz. Ama o zaman da kurallara uyanlar ve kilo verenler girebilecek. Listeye 15 kişi girecek toplam. Düzenli menu yazmayan spor yapmayan her gün takıma uğramayan cuma bildirimi geciktiren listeye giremeyecek. Yedekten devam edecek.

Arkadaşlar daha önce cuma takımlarında yarışan var mı aranızda bakın bu çok önemli. Ben zaten kontrol edeceğim ama ben bulmadan siz söyleyin lütfen yormayın beni. :-)
Bana msj geldi baktım kuralları okudum.Benim 9 aylık bebeğim var.Bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?Gerçekten zayiflayacakmiyim

Bana msj geldi baktım kuralları okudum.Benim 9 aylık bebeğim var.Bende bu kilolardan kurtulmak istiyorum yardımcı olurmusunuz?Gerçekten zayiflayacakmiyim

yani diyet yaparsan spor yaparsan tabii ki zayıflarsın. burada muhabbet ederek paylaşım yaparak bu sureci keyifli hale getireceğiz. benim de 7 aylık bebeğim var. aslında alımları kapatsam olacak ama sen de gel hadi. şu anki kilo hedef kilo boy bilgilerini yazar mısın ekliyim listeye.

Halen spor yaoamafim kizlar mutfakda dag gibi bulasik var ev darman duman esim parmagini keati cok derinden hastaneyede goturemedim
Oglum ogle uykusuna da yatmadi mizIK MIZIK Simdi yemek yedirdim salliyorum uyuyacak

Kotu bir gun geciriyorum
Geçmiş olsun canım. Akşam yaparsın sporunu evde ufak olmaz mı?

Leslie ve plank nedir arkadaşım.ben pek bi bilgisizim bu konularda.gerçi ben yürüyüş dışında spor yapamıyorum ama bilmek istedim.bilgilendirirsen sevinirim
leslie sansone walk at home programın adı canım. evde olduğun yerde değişik hareketler yaparak yuruyuş yapmış oluyorsun.

plank da bu hareket..

i.jpg

73 kiloyum canım.Boy 162.Hedefim 58 veya 60 kg
yani diyet yaparsan spor yaparsan tabii ki zayıflarsın. burada muhabbet ederek paylaşım yaparak bu sureci keyifli hale getireceğiz. benim de 7 aylık bebeğim var. aslında alımları kapatsam olacak ama sen de gel hadi. şu anki kilo hedef kilo boy bilgilerini yazar mısın ekliyim listeye.

Eski kasarin kalorisi az mi
kalori olarak bilmiyorum da normal kaşar gibi zararlı değil. normal kaşarlar fermente olmadan yapıldığı için zararlı maalesf. ben kalori saymıyorum fikrim yok kalori konusunda;)

Halen spor yaoamafim kizlar mutfakda dag gibi bulasik var ev darman duman esim parmagini keati cok derinden hastaneyede goturemedim
Oglum ogle uykusuna da yatmadi mizIK MIZIK Simdi yemek yedirdim salliyorum uyuyacak

Kotu bir gun geciriyorum
geçmiş olsun eşine. stres yapma olduğu kadar canım. strese girince iştahın açılır.

73 kiloyum canım.Boy 162.Hedefim 58 veya 60 kg
ben 60 yazıyorum istersen sen sonra değiştirirsin canım. hoşgeldin aramıza

Benim de belim ağrıyor şuan . Spora başlarken ısınma yapmadan mekik çektim ondan mı ? :kızgın:

tabii ki ondan. lutfen sağlığımızı tehlikeye atacak şeyler yapmayalım. geçmiş olsun.

kalori olarak bilmiyorum da normal kaşar gibi zararlı değil. normal kaşarlar fermente olmadan yapıldığı için zararlı maalesf. ben kalori saymıyorum fikrim yok kalori konusunda:KK66:

geçmiş olsun eşine. stres yapma olduğu kadar canım. strese girince iştahın açılır.

ben 60 yazıyorum istersen sen sonra değiştirirsin canım. hoşgeldin aramıza

tabii ki ondan. lutfen sağlığımızı tehlikeye atacak şeyler yapmayalım. geçmiş olsun.
Tmm canım hosbuldum

Back