• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı 11:30

Bir kaşarlı tost çok buğdaylı ekmeğe
1 domates 1 salatalık
Zeytin
Süzme peynir bir dilim kibrit kutusu kadar
Çay

Oh doydum. Sporu patlatıcam bugün inşallah :spor:
3
Canim.kahvaltin cok guzel ama lasar yerine begaz peynir yada lor peynir tarzi yaosan kalorisi daha az olur benim evde kasarlarin tarihi gececk ☺☺

Ben hic 2-3tabak yemek yemem
Misal 1 tabak sebze yaninda yogurt yada salata doyarim

Porsiyonlarim hep azdir
Aburcuburuda cok ama cok azalttim.
Hani gr bile oynamamasi tuhaf degil mi?
Regl oldum hani oynar bu sefer dedim yok yine 58.
Bisileri degistirmeliyiz sanirim vucut alisti
Detox yapmayi planliyorum
4
Canim karnabahari buharda haslayip biraz yogurtla yag katmadan yesene oglen ve aksam ben de etki ediyor

Erken kalkamadım. Yürüyüşe çıkacaktım çıkamadım. Evde 20-30 dk fitness yapıcam artık.
Kahvaltıda 2 dilim ekmek 2 çay kaşığı bal ve tereyağı. Bir küçük domates salatalık marul . 2 çay bardağı çay şekersiz . 4 adet yrşil zeytin. Bir çatal peynir yadeim
6 Canim kahvaltin cok gūzel ama ben qtereyag bal dan cok cekiniyorum azivik da olsa onun yerine evde kendim fistik ezmesi yaptim canim cok tatli isterse ekmegime bir iki cay kasigi kadar surup yiyorum

Benim kahvaltılarım hafta sonları ağır oluyor, hafta içi daha insani oluyor.
Bugün bir yumurtaya 4-5 dilim sucuk ile sucuklu yumurta yaparak yedim. Bir kibrit kutusu peynir, 4 adet siyah zeytin, 1 dilim cheddar peyniri ve 1 dilim beyaz ekmek ile bitirdim.

Benim kahvaltılarım hafta sonları ağır oluyor, hafta içi daha insani oluyor.
Bugün bir yumurtaya 4-5 dilim sucuk ile sucuklu yumurta yaparak yedim. Bir kibrit kutusu peynir, 4 adet siyah zeytin, 1 dilim cheddar peyniri ve 1 dilim beyaz ekmek ile bitirdim.
Bence ağır da değil aslında. Sadece beyaz ekmek olmasa da çavdar/buğday ekmeği olsa tam olurmuş. Afiyet bal şeker olsun.

Kızlar menülerinizi akşamları toplu olarak da yazmayı unutmayın.

Bu arada 6 ve 7 mayısta başlayanlar maalesef 19 mayısta listeye giremiyormuş. Bir sonraki cuma gireceklermiş. 5 mayısta başlayanlar 19 mayısta girebilecekler.
Anam yakaladım 19 mayısı inşallah yaşasın

Bence ağır da değil aslında. Sadece beyaz ekmek olmasa da çavdar/buğday ekmeği olsa tam olurmuş. Afiyet bal şeker olsun.
Teşekkür ederim, hafta sonları eşim sıcak ekmek-simit seviyor. Çavdar ve tam buğday yemiyor o yüzden böyle yapıyorum. Yoksa buzluğumda dilimlenmiş tam buğdaylar var, onları yiyorum normalde:)

Back