Aylık mekik tablosu ne canım?kızlar günde 5 dk plank yapalım çok faydalı ve göbek problemi olanlar aylık mekik toblosunu uygulayabilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylık mekik tablosu ne canım?kızlar günde 5 dk plank yapalım çok faydalı ve göbek problemi olanlar aylık mekik toblosunu uygulayabilirler
Ben 30 sn de titremeye başlıyorum 5 dk nedir yakızlar günde 5 dk plank yapalım çok faydalı ve göbek problemi olanlar aylık mekik toblosunu uygulayabilirler
canım resim eklemeyi bi becerebilsem göreceksin ama yapamıyorumAylık mekik tablosu ne canım?
hahaha allah iyiligini versin ya birden olmaz zaten full konsantre ol yaparsın önce 30 saniye sonra 1 dk sonra 5 dk artırırsınBen 30 sn de titremeye başlıyorum 5 dk nedir ya
Bekliyorum meraklacanım resim eklemeyi bi becerebilsem göreceksin ama yapamıyorum
Gunaydın oncelıkle plank başlangıç 5 sn dır aslında 30 sn yenı başlayan biri için cok yorucu olur belirtmek istedim :)hahaha allah iyiligini versin ya birden olmaz zaten full konsantre ol yaparsın önce 30 saniye sonra 1 dk sonra 5 dk artırırsın
Canim cok tesekkurler daha iyiyim tabi agir cok hareketli sporlar yapamiyorum henuz ama boyunlugumu cikardim.verirsin inşallah canım. nasıl oldun sen tamamen iyileştin mi. iyileştiysen spor yaparız beraber uçar gider kilolar tabii cheese kek de yememiz lazım
Ben de 1 aylık plank a başladım zaten 30 sn deyim şimdilik.hahaha allah iyiligini versin ya birden olmaz zaten full konsantre ol yaparsın önce 30 saniye sonra 1 dk sonra 5 dk artırırsın
Emzirmeyı bıraktığım donem ramazana denk geldi oncede yazmıştım sahurda cok yedim namazdan sonra direk yattım kilolar Öyle Öyle oldu işte direk emzirmeyı bırakınca mı oldu o konuda bişey diyemem :)Deme deme ya. Emzirmeyi bırakınca kaç kilo aldın canım.
Benim de korkulu rüyam oldu bu iş off fpufff
Reklam yaptık katılmak isteyen olursa diye bütün üyelere gönderdik.Bana bi bildirim geldi 12. Grup açıldı diye, neden ki
Leslie yeter zaten ben de leslie yapıyorum canım.Canim cok tesekkurler daha iyiyim tabi agir cok hareketli sporlar yapamiyorum henuz ama boyunlugumu cikardim.
Step,leslie falan yapiyorum evde
Yuruyorum
Makas hareketleri falan ancak.
Keşke katılabilsemReklam yaptık katılmak isteyen olursa diye bütün üyelere gönderdik.
Leslie ve plank nedir arkadaşım.ben pek bi bilgisizim bu konularda.gerçi ben yürüyüş dışında spor yapamıyorum ama bilmek istedim.bilgilendirirsen sevinirimLeslie yeter zaten ben de leslie yapıyorum canım.
Benim kilom 58Leslie yeter zaten ben de leslie yapıyorum canım.
Teşekkürler@sare_ @bahceliev T Tuna_nehir @Korhilalp @Blueberrytimes @Koalina
ekledim kızlar. lutfen 1. sayfada kurallarımızı okuyunuz. tablodaki bilgilerinizi kontrol ediniz.
30 sn durabiliyorum dedi diye öyle yazdım canım kolay bi hareket degil yavaş yavaş süre uzar zatenGunaydın oncelıkle plank başlangıç 5 sn dır aslında 30 sn yenı başlayan biri için cok yorucu olur belirtmek istedim :)
başarılar canımBen de 1 aylık plank a başladım zaten 30 sn deyim şimdilik.