• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen. zamanında benim popo ile alay ediyordu tabi ona gore şaka:) sim di de spora gitmemem için etmediği laf yok :)
Şimdi kiskaniyor mu güya benim eşim de sağlık için diyor ama içten içe beni beğenmediği ni hissediyorum
Bebek de olmayınca hep kilo yüzünden deniyor üzülüyorum

Arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz.
Sevgili kaptanımız Anka Anka önderliğinde, keyifli ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum.
10 yıldır devam eden Cuma Zayıflama Yarışması platformunda dilerim ki; hedeflerinize sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.

Sevgilerimle..
:nazar:

çok fazla takma canım allah herşeyin hayırlısını versin vardır bi zamanı mutlaka
Hayirla sağlıcakla inşallah zaman çok kısa zamanda nasip olur gülüm çok üzülüyorum ama vakti gelmeden olmuyor tabi inşallah bende sevinirim hayırlısı ile amin

Hayirla sağlıcakla inşallah zaman çok kısa zamanda nasip olur gülüm çok üzülüyorum ama vakti gelmeden olmuyor tabi inşallah bende sevinirim hayırlısı ile amin
Arkafaşım merhaba ben de bebek için uğraşıyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum.tüp bebek yaptıran baxı arkadaşlarımdan doktrlar özellikle kilo vermelerini istiyor.çünkü anladığım kadarıyla kilo da bir etken.ama tabiki kesinlikle tek sebep değil.sen elinden geleni yap ki en uygun şartları oluştur kuzucuğun için.ben böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum.verilmicek kilolar değil sonuçta.idtersek herşeyi başarabiliriz

Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde :( Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsin

Hayırlı olsun
İki yıllık evliyim çocuk yok evlendiğimde 62 kilo iken şimdi 72 kiloyum boy 1.64 yaş 24 evliliğe adapte olmada sorun yaşadım galiba bunalım depresyon falan derken aldım kiloları. Sabahları erken kalkamıyorum on biri falan buluyor moralim bozuk olduğu zaman yemek yiyorum hemen spor yapamıyorum halbuki bir sürü vaktim var tükenmişlik ten mı artık neyse kendim için hiç bir şey yapamıyorum bu aralar da doğru düzgün yemek bile yemiyorum ama bir gram yine veremiyorum iki aydır ekmek pilav yemiyorum mesela ama nasıl bir bünye varsa gitmiyor kilolar

Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde :KK43: Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsin
ÇOk üzüldüm allah sabrını versin.ama bir tesellin var şükür.allah kızına mutlu sağlıklı huzurlu yaşam versin inşallah

Arkafaşım merhaba ben de bebek için uğraşıyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum.tüp bebek yaptıran baxı arkadaşlarımdan doktrlar özellikle kilo vermelerini istiyor.çünkü anladığım kadarıyla kilo da bir etken.ama tabiki kesinlikle tek sebep değil.sen elinden geleni yap ki en uygun şartları oluştur kuzucuğun için.ben böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum.verilmicek kilolar değil sonuçta.idtersek herşeyi başarabiliriz
Evet istersek veririz canım hem nasipse bayramdan sonra ikinci aşılama düşünüyorum o zaman a kadar en azından beş altı kilo gitmiş olsun

Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde :KK43: Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan bir evladın daha olur amin
Bende bekliyorum meleğim i bakalım kilo vermek de belki şifa olur

Back