- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
Çok güzel liste tutar kendisi, hemen kaptan yardımcısı yapın bence deEvettttt co pilot o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel liste tutar kendisi, hemen kaptan yardımcısı yapın bence deEvettttt co pilot o
Bilmem miÇok güzel liste tutar kendisi, hemen kaptan yardımcısı yapın bence de
Şimdi kiskaniyor mu güya benim eşim de sağlık için diyor ama içten içe beni beğenmediği ni hissediyorumAynen. zamanında benim popo ile alay ediyordu tabi ona gore şaka:) sim di de spora gitmemem için etmediği laf yok :)
çok fazla takma canım allah herşeyin hayırlısını versin vardır bi zamanı mutlakaKızlar benim boy 168 kilo 102 hedef 70
Üç senedir bebeğim olmuyor aslen tokatliyim ikamet ankara yaş 32
Hayirla sağlıcakla inşallah zaman çok kısa zamanda nasip olur gülüm çok üzülüyorum ama vakti gelmeden olmuyor tabi inşallah bende sevinirim hayırlısı ile aminçok fazla takma canım allah herşeyin hayırlısını versin vardır bi zamanı mutlaka
Arkafaşım merhaba ben de bebek için uğraşıyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum.tüp bebek yaptıran baxı arkadaşlarımdan doktrlar özellikle kilo vermelerini istiyor.çünkü anladığım kadarıyla kilo da bir etken.ama tabiki kesinlikle tek sebep değil.sen elinden geleni yap ki en uygun şartları oluştur kuzucuğun için.ben böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum.verilmicek kilolar değil sonuçta.idtersek herşeyi başarabilirizHayirla sağlıcakla inşallah zaman çok kısa zamanda nasip olur gülüm çok üzülüyorum ama vakti gelmeden olmuyor tabi inşallah bende sevinirim hayırlısı ile amin
Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsinHayirla sağlıcakla inşallah zaman çok kısa zamanda nasip olur gülüm çok üzülüyorum ama vakti gelmeden olmuyor tabi inşallah bende sevinirim hayırlısı ile amin
ÇOk üzüldüm allah sabrını versin.ama bir tesellin var şükür.allah kızına mutlu sağlıklı huzurlu yaşam versin inşallahRabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsin
Evet istersek veririz canım hem nasipse bayramdan sonra ikinci aşılama düşünüyorum o zaman a kadar en azından beş altı kilo gitmiş olsunArkafaşım merhaba ben de bebek için uğraşıyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum.tüp bebek yaptıran baxı arkadaşlarımdan doktrlar özellikle kilo vermelerini istiyor.çünkü anladığım kadarıyla kilo da bir etken.ama tabiki kesinlikle tek sebep değil.sen elinden geleni yap ki en uygun şartları oluştur kuzucuğun için.ben böyle düşünerek motive olmaya çalışıyorum.verilmicek kilolar değil sonuçta.idtersek herşeyi başarabiliriz
Allah razı olsun Rabbim tüm evlatlarımızı korusun inşallahÇOk üzüldüm allah sabrını versin.ama bir tesellin var şükür.allah kızına mutlu sağlıklı huzurlu yaşam versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan bir evladın daha olur aminRabbim hayırlı zamanda nasıp etsin inşallah bende 4 sene ugrastım ilkinde cok sukur kızım oldu martta hamile olduğumu öğrendik yeniden cok sevindik ama maalesef ıkı hafta önce kurtaj oldum dogum günümde Rabbim İnş isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım Rabbim hayırlı zamanda nasıp etsin sanada :)Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı sağlıklı salih ve Saliha evlatlardan bir evladın daha olur amin
Bende bekliyorum meleğim i bakalım kilo vermek de belki şifa olur