• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Gun boyu cok guzl gittim kizlar aksam esimle tartistik yoktan yere su an kusus konusmuyoruz

Ben de sinirden mi mutlu olma isteginden midir bilmiyorum yedim de yedim su saate kadar
Bir larca cikolata ceviz yedim bir avuc kagisi yedim bir avuc badem yedim 2 avuc susamli cubuk kraker yedim 6 7 tane sz kalsin cizi paketinide aciyodum
Bu bana da oluyor canım deli gibi hınç alır gibi yapıyorum hemde.. buna sanırım duygusal açlık deniyor :(

Arkadaşlar 1. Sayfadaki kurallar eski kurallar. Topik başkasınındı daha bu gün benim oldu. Kendi kurallarımızı koyacağız. Katılmak isteyenler boy kilo hedef kilo yazsın. 2 haftalık deneme süresi sonunda kilo verenler çok paylaşım yapanlar koyacağımız kurallara uyanlar listeye girecekler...

Arkadaşlar 1. Sayfadaki kurallar eski kurallar. Topik başkasınındı daha bu gün benim oldu. Kendi kurallarımızı koyacağız. Katılmak isteyenler boy kilo hedef kilo yazsın. 2 haftalık deneme süresi sonunda kilo verenler çok paylaşım yapanlar koyacağımız kurallara uyanlar listeye girecekler...

Ay heyecanlandım vallahi :KK15:
Başlıyorum o halde:halay:
Haydi hayırlı olsun:KK73:
173-55 hedef 48 yas 21
Günde en az 2 bitki çayı ve 2 buçuk litre su içmeyi planliyorum:eğlence:

Back