Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni üye oldugum için ne nasıl oluyor bilmiyorum bende bilmemek ne kötü bişeySanırım buraya yaxmakla katıldık.benim de hiç bilgim yok açıkçası
hoşbuldukKızlarrrrr hepiniz hoşgeldiniz. Misafirim var benim onlar gidince herkese cevap vericem... Ayy şenlenmiş buralar yaa
Sevinirim ben kendi adıma.şimdiden teşekkürlerKızlarrrrr hepiniz hoşgeldiniz. Misafirim var benim onlar gidince herkese cevap vericem... Ayy şenlenmiş buralar yaa
Bu bana da oluyor canım deli gibi hınç alır gibi yapıyorum hemde.. buna sanırım duygusal açlık deniyorGun boyu cok guzl gittim kizlar aksam esimle tartistik yoktan yere su an kusus konusmuyoruz
Ben de sinirden mi mutlu olma isteginden midir bilmiyorum yedim de yedim su saate kadar
Bir larca cikolata ceviz yedim bir avuc kagisi yedim bir avuc badem yedim 2 avuc susamli cubuk kraker yedim 6 7 tane sz kalsin cizi paketinide aciyodum
bizi bitiren kocalar zatenBu bana da oluyor canım deli gibi hınç alır gibi yapıyorum hemde.. buna sanırım duygusal açlık deniyor
Aynen. zamanında benim popo ile alay ediyordu tabi ona gore şaka:) sim di de spora gitmemem için etmediği laf yok :)bizi bitiren kocalar zaten
Tatlım onlar bizim kurallarımız değil.. Ama benzer kurallar koyarız ;-)anammmmmmmmmmmmm
hem çok heyecanlı hem de çok korkutucu
MESAJ 1
ayy anka kaptan pazartesi 1. günümüz olsun bari
yarın son kez özgür olalım :)
Evettttt co pilot o12. Takım hayırlı uğurlu olsuuun, 5. takımdan sevgiler
@yesa1 canikom sen de mi burda başlıyorsun yoksaaaa?
Arkadaşlar 1. Sayfadaki kurallar eski kurallar. Topik başkasınındı daha bu gün benim oldu. Kendi kurallarımızı koyacağız. Katılmak isteyenler boy kilo hedef kilo yazsın. 2 haftalık deneme süresi sonunda kilo verenler çok paylaşım yapanlar koyacağımız kurallara uyanlar listeye girecekler...