• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

dogum yaptıktan sonra aldıgım kiloları veremedim 67 kiloydum daha sonra 1 ay kadar düzenli bi şekilde diyet yapıp 59 kiloya ulaştım ve ara verdim bir dahada başlayamadım yeniden alıyorum kiloları bende sodalı ayran çok işe yaramıştı midenizde sorun yoksa tavsiye ederim kızlar
Sodali ayran ne canim, nasil yapicazve ne zaman icicez

Hayırlı olsun
İki yıllık evliyim çocuk yok evlendiğimde 62 kilo iken şimdi 72 kiloyum boy 1.64 yaş 24 evliliğe adapte olmada sorun yaşadım galiba bunalım depresyon falan derken aldım kiloları. Sabahları erken kalkamıyorum on biri falan buluyor moralim bozuk olduğu zaman yemek yiyorum hemen spor yapamıyorum halbuki bir sürü vaktim var tükenmişlik ten mı artık neyse kendim için hiç bir şey yapamıyorum bu aralar da doğru düzgün yemek bile yemiyorum ama bir gram yine veremiyorum iki aydır ekmek pilav yemiyorum mesela ama nasıl bir bünye varsa gitmiyor kilolar
Canım dahiliye veya endokrinoloji bölümüne git kan tahlillerine baktır tatlım. B12 ve dvit düşük olabilir. Troidlerini falan incelesinler.

Şimdi kiskaniyor mu güya benim eşim de sağlık için diyor ama içten içe beni beğenmediği ni hissediyorum
Bebek de olmayınca hep kilo yüzünden deniyor üzülüyorum
Kıskandığını zannetmiyorum canım bence o rahatı bozuluyor çocuklara 1 saat bakıyor diye :tokat:

Hayırlı olsun hanımlar ...

Yardıma ihtiyacınız olursa Bi tık yakınınızdayız 7. Takımda ... :KK66:
teşekkur ederiz :KK36:
Hadi bakalım ... bol bol kilo verilen .. güzel paylaşımların olduğu haftalarınız olsun ...

Kolay gelsin kaptanım Anka Anka :KK68:
çok teşekkur ederim ausencia sayende açtım :KK68::KK68:

Hayırlı olsun arkadaşlar
ama ben kendimi toparladıktan sonra katılmayı düşünüyorum.

her zaman beklerim tatlım

Hayırlı olsun kızlar.
teşekkur ederiz:KK68:

bana açıldı diye bildirim geldi ama ?
diyet mi yapıyoruz :p
Cathy varım diyor :rapci: 59.7 kiloyum..boy 1.65

bir de hedef kilo alayım canım

teşekkur ederiz :KK36:

çok teşekkur ederim ausencia sayende açtım :KK68::KK68:

her zaman beklerim tatlım

teşekkur ederiz:KK68:

bir de hedef kilo alayım canım
Merhaba.Ben de katilmak istiyorum Boy 163 kilo 68 hedef 58
Ben cok umitsizim hemen moralim bozuluyor ve basa donuyorum veremeyince

Ayy hayırlı olsun herkes hedefine ulaşabilsin inşallah :)

Şu aralar yediğim içtiğim şeylere pek özen gösteremiyorum Allah affetsin :(
"Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" kontenjanına yazdırabilir miyim adımı :KK3:

En yakın zamanda aktif olarak aranızda olmak istiyorum

Ayy hayırlı olsun herkes hedefine ulaşabilsin inşallah :)

Şu aralar yediğim içtiğim şeylere pek özen gösteremiyorum Allah affetsin :KK43:
"Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım" kontenjanına yazdırabilir miyim adımı :KK3:

En yakın zamanda aktif olarak aranızda olmak istiyorum
her zaman bekleriz tatlım. çok geç kalma ama ertelediğimiz her gün hedeflerimizi ve hayallerimizi uzaklaştırıyoruz ;)

Boy kilo hedef bildirimi yapan herkesi aldım kızlar. Bebek uyandı emzirip tablomuzu yapıyorum. Katılmak isteyenler ve katılayım diyip yazmayanlar boy kilo hedef yazsın onları da ekleyeyim. Kurallarımızı da hazırlayalım. Pazar son kaçamaklarınızı yapın pazartesi başlayalım kaçamak hakkınız yok ondan sonra :halay:

Back