• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kesinlikle öyle canım benim profilimi gördünüzmü kızlar hemen hırsa geldim takımımı yazdım kiloları da :KK70: ay üç harfli olduk ya hehehe üç sayılı üç haneli :KK70::KK70::KK70: 99 u iple çekerim artık daha da ALLAH korusun 100 leri görmeyelim ...

abla biraz sıkarsan ilk kilolar patır patır gider diye umuyorum moralde önemli tabi

boğaziçi tarih =)) oda olur valla
off ben de sütçüimam kamu mezunuyum canım ahhh boğaziçinde memur olsam ben de:D:D:D inşallah olur gülüm onda da ablan olarak abbbbbbbbblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu konular bitti dersin ben de sana sorarım cimcime ne çalıştın vallaha çok tembelim çok ne başarılı olduk ne kilo verdik ne de kocamızı kendimize aşık edebildik :D:D:D peşimden koşturacağım ersinimi görsün o bir zayıflayayım ondan sonra görür en büyük düşmanım kilolar :D

off ben de sütçüimam kamu mezunuyum canım ahhh boğaziçinde memur olsam ben de:KK70::KK70::KK70: inşallah olur gülüm onda da ablan olarak abbbbbbbbblaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şu konular bitti dersin ben de sana sorarım cimcime ne çalıştın vallaha çok tembelim çok ne başarılı olduk ne kilo verdik ne de kocamızı kendimize aşık edebildik :KK70::KK70::KK70: peşimden koşturacağım ersinimi görsün o bir zayıflayayım ondan sonra görür en büyük düşmanım kilolar :KK70:

valla abla kim tutar seni =)))

Merhabalar, bana da kadınlar kulübümden reklam geldi şimdi bi bakayım dedim.uzun zamandır diyet yapıyorum ama gram veremedim.ben de katılayım istedim aranıza.ben de tüp brbek yapıyorum iki yıldır ve hormon ilaçlarından kaynaklı sanırım çok kilo aldım.inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.benim yaşım 36.

Back