Ha öncesini söyleyim öğle yemeğinden sonra ara öğünde bir tane elmalı soda içtim.
Suda içemedim bugün 1 litre anca içmişimdir.
merhaba canım sen de bugün katıldın sanırım. ben de dün girdim gruba .bizim gibi yaşı 25 civarı olunca metbolizma biraz daha yavaşlıyor..'' inşallah bu yıllarda verirsin ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirirsin de'' ilerde benim gibi uğraşmassın kilolarla.
Bugünün özeti
Sabah
1 bardak süt
3 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmek
1 incir, armut
Ara
1 avuçtan biraz fazla badem fındık kuru üzüm
1 bardak beşli çay
Akşam
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba
Şimdi bir de gene bitki çayından içtim
Spor 55 dk yürüyüş yaptım. Su 2 lt olmuştur hatta geçmişte olabilir.
maşallah arkadaşım seni tebrik ediyorum.. ben de iki gündür yok temizlik yok konserve diyerek spor halim kalmadı.. yürüyüşü yürüyüş bandında mı yapıyorsun. ? benim de band var. 3-4 güne bi 10 km yapıyrdum ama dengesiz olunca pek işe yaramıyor her gün az da olsa yapmaya karar verdim yarından itibaren tekrar başlayıp her gün en az beş km yüğrüyeceğim inşallah..
Ne kadara yaptirdin cnm?? Bi de nerde yaptirdin?
Yok tatlım bacaklarım kalınlaştı eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyohamilelik öncesi pantolonumu denedim dizlerimde kaldı t-shirtlerim olmuyor hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum ancak senin boyun kaç?
Merhaba ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum bende aranıza katılmak istiyorum artıkk pnayı aldığımı görünce damladım buraya
Kendimden bahsedeyim en genç üyeniz benim sanırım
19 yaşındayım ve 17 yaşıma girmemle kilo alma olayım başladı öncesinde çok zayıftım 42 kilodan kilo almaya başlayarak şu an geldiğim noktadayım ve kilom 68.6 55lere düşmek istiyorum boyumda 155 boyum uzun olmadıgı içinde kilo çok kötü duruyor üzerimde :26:
Sabahki menümü yazıyorum:
2 dilim peynir
6 siyah zeytin
biraz domates-salatalık
üzerine limon sıkılmış maydanoz
kızlar okulların açılmasına az kaldı yaklaşık 15 gün ve ben geç gideceğim için okula 20 gün falan umarım şu kilolardan 20 gün içinde kurtulabildiğim kadar kurtulurum. çok heyecanlıyım acaba herkes görünce şaşıracakmı fark edecekler mı falan böyle kaygılar :)
yok canım öyle bir olasılık yok evli değilim onu bırak benim sevgilim bile yoktek başına bebek yapılmıyor daha
Benim ki 158 cm canım ben diyetisyene gittim bugün 4. Günüm bitti ve çok rahat ve enerji dolu hissediyorum kendimi diyet listem 3-4 sayfa öncelerde var tatlım sen nasıl bir diyet hazırladın kendine
Bugünün özeti
Sabah
1 bardak süt
3 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmek
1 incir, armut
Ara
1 avuçtan biraz fazla badem fındık kuru üzüm
1 bardak beşli çay
Akşam
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba
Şimdi bir de gene bitki çayından içtim
Spor 55 dk yürüyüş yaptım. Su 2 lt olmuştur hatta geçmişte olabilir.
Kesin fark edileceksin kesin))
Bu arada okula gidince girebilecek misin gruba??
Hoşgeldin tatlım ilk önce şunu sakın unutma yaşın genç ve metabolizman hızlı çalışıyordur kilolarını mutlaka vereceksin ama sana abla tavsiyesi kısa sürede 42 kilodan 80 li kilolara çıkmanın altında troid guatr veya şeker hastalığı olabilir bence ilk önce hemen sağlık Ocağı'na git sabah aç karnına kanını aldır ve bu söylediklerimin değerlerine baktır anormallik yoksa sorun yok diyet yap ama anormallik varsa ne kadar çabalasan da kilo vermekte zorlanırsın dediğim şey çok önemli çünkü kısa sürede vücudunun 2 katına çıkmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?