Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ha öncesini söyleyim öğle yemeğinden sonra ara öğünde bir tane elmalı soda içtim.

Suda içemedim bugün 1 litre anca içmişimdir.

merhaba canım sen de bugün katıldın sanırım. ben de dün girdim gruba .bizim gibi yaşı 25 civarı olunca metbolizma biraz daha yavaşlıyor..'' inşallah bu yıllarda verirsin ve sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirirsin de'' ilerde benim gibi uğraşmassın kilolarla.

Evet bugün katıldım diyete mi alışamadım bilemedim ki ama yarın daha dikkatli olacağım.

Bugünün özeti

Sabah
1 bardak süt
3 dilim peynir
5 zeytin
1/2 dilim tam buğday ekmek
1 incir, armut

Ara
1 avuçtan biraz fazla badem fındık kuru üzüm
1 bardak beşli çay

Akşam
1/2 dilim tam buğday ekmeği
1 kase çorba

Şimdi bir de gene bitki çayından içtim
Spor 55 dk yürüyüş yaptım. Su 2 lt olmuştur hatta geçmişte olabilir.

maşallah arkadaşım seni tebrik ediyorum.. ben de iki gündür yok temizlik yok konserve diyerek spor halim kalmadı.. yürüyüşü yürüyüş bandında mı yapıyorsun. ? benim de band var. 3-4 güne bi 10 km yapıyrdum ama dengesiz olunca pek işe yaramıyor her gün az da olsa yapmaya karar verdim yarından itibaren tekrar başlayıp her gün en az beş km yüğrüyeceğim inşallah..

Yok canım yürüyüş bandım yok dışarda bulvarda bir tur atıyorum. Aslında zorlasam belki 1 bucuk saate filan çıkarırım da şimdi çalışma işbaşı yapacağım vaktim olmaz halim olmaz az olsun öz olsun her gün yaklaşık 50 dk civarı yürüyorum orta hızlı tempoda.

Ne kadara yaptirdin cnm?? Bi de nerde yaptirdin?

Canım ben kayseri de yaşıyorum burda yaptırdım özel bir yere yapan kişi uzman.tek seans yapılıyor zaten lazer gibi 4-5 seans sürmüyor 250 tl fiyatıda. Tek seansta 45 -50 cm lik kulcal damar yok ediliyor zaten benimki o kadar da yoktu şükür bitti . Lazerin ise tek seansı 100 -200 arası ve ablamın ki 4 seans olmasına rağmen hala geçmeyen yerler var ve bazı bölgelerde i kaldı sen hangi şehirdesin

Yok tatlım bacaklarım kalınlaştı eski kıyafetlerimin hiç biri olmuyo hamilelik öncesi pantolonumu denedim dizlerimde kaldı t-shirtlerim olmuyor hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum ancak senin boyun kaç?

Benim ki 158 cm canım ben diyetisyene gittim bugün 4. Günüm bitti ve çok rahat ve enerji dolu hissediyorum kendimi diyet listem 3-4 sayfa öncelerde var tatlım sen nasıl bir diyet hazırladın kendine

Hoşgeldin tatlım ilk önce şunu sakın unutma yaşın genç ve metabolizman hızlı çalışıyordur kilolarını mutlaka vereceksin ama sana abla tavsiyesi kısa sürede 42 kilodan 80 li kilolara çıkmanın altında troid guatr veya şeker hastalığı olabilir bence ilk önce hemen sağlık Ocağı'na git sabah aç karnına kanını aldır ve bu söylediklerimin değerlerine baktır anormallik yoksa sorun yok diyet yap ama anormallik varsa ne kadar çabalasan da kilo vermekte zorlanırsın dediğim şey çok önemli çünkü kısa sürede vücudunun 2 katına çıkmışsın

kızlar okulların açılmasına az kaldı yaklaşık 15 gün ve ben geç gideceğim için okula 20 gün falan umarım şu kilolardan 20 gün içinde kurtulabildiğim kadar kurtulurum. çok heyecanlıyım acaba herkes görünce şaşıracakmı fark edecekler mı falan böyle kaygılar :)

Kesin fark edileceksin kesin ))

Bu arada okula gidince girebilecek misin gruba??

Benim ki 158 cm canım ben diyetisyene gittim bugün 4. Günüm bitti ve çok rahat ve enerji dolu hissediyorum kendimi diyet listem 3-4 sayfa öncelerde var tatlım sen nasıl bir diyet hazırladın kendine

Ben emzirdiğim için aç kalamıyorum. Aburcubur u kestim ve hareketi artırdım. Yürüyüş yapıyorum ve kondisyon bisikletine biniyorum.

Sevindim senin adına eminim ki 2 ay sonra kilo çizelgende en fazla 60 yazacak :)

Çok sağlıklı olmuş tek eksik öğlen yemeği :) sen bu menüyle çabuk ulaşırsın 46 ya

Kesin fark edileceksin kesin ))

Bu arada okula gidince girebilecek misin gruba??

evet canım girerim hatta burda olduğumdan daha fazla zaman ayırma imkanım olabilir. derslerimin olmadığı zamanlarda :) ay heyecanla bekliyorum okulların açıldığı günü 70 kilo falan olsam okullar açılmadan süper olur :)

günaydın kızlar :)
öncelikle biraz kızgın biraz buruk ve sitemliyim.
DİKKAT
BU AÇIKLAMAM SANIRIM HEPİNİZİ İLGİLENDİRİYOR. GRUBA DAHİL OLAN YENİ ÜYE ARKADAŞLARIM. DAHA DİYETİN İLK GÜNLERİNDE KENDİNİZİ SALIVERMİŞLİK BOŞVERMİŞLİK YEDİKLERİNE DİKKAT ETMEYEN TUTUMLAR GÖRMEK BENİM ŞEVKİMİ VE İSTEĞİMİ GERÇEKTEN ÇOK KIRIYOR. BU GRUBA GİRME İSTEĞİMİDE AZALTIYOR. GERÇEKTEN KARARLIYSANIZ KİLOLARINIZI VERMEKTE BUNU YEDİKLERİNİZLEDE GÖSTERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM. YEDİKLERİNİZDEKİ KONTROLUM DEVAM EDECEK VE EĞER BÖYLE DEVAM ETMEYE DEVAM EDERSE GRUBUMUZA DAHİL OLAMAYACAK KİŞİLER GÖRÜYORUM. BENİM AMACIM KİMSENİN KALBİNİ KIRMAK DEĞİL SADECE KARARLI OLDUĞUNUZU GÖREBİLMEK. BURAYA GİRİPTE AZMİNİ KAYBEDECEK BİR İNSANDAN BİLE ŞUANDA BEN SORUMLUYUM. HERKESE YAZIMI OKUDUĞU İÇİN TEŞEKKÜRLER.. ve yediklerine dikat eden herkese teşekkürlerimi borç bilirim..

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar,

Haftasonu yeni arkadaşlar gelmiş onlara öncelikle hoşgeldiniz diyorum.Bu arada dün pazardı kızlar nete girme ihtimalim hiç olmadı o yüzden hiçbir paylaşım yapamadım kusura bakmayın.Ne zaman evde bilgisayar açsam kızdan kurtaramıyorum bu arada dün biraz kaçırdım, sanırım evde olduğumdan dolayı ama söz bugün onu telafi edeceğim.

bu sabahki menüm,

2 dilim peynirli etimek, biraz yulaflı bisküvi ve 2 batdak şekersiz çay

bugün başım acayip bir şekilde ağrıyor.Pazartesi sendromundandır herhalde.

kızlar merhaba.

brada değilim ama aklım kalbim sizinle emin olun.
ayrıca yediklerime dikkat ediyorum, yokum diye kaçamak yapıyorum sanmayın sakın.
ben bu aralar büyük bir fırtınanın içnden geçiyorum, hani silkeler ya insanı öyle birsey.
annem uzun süre bizde kaldı, işe d uzun süre gelemedim. geçtiğimiz hafta döndüm ve kendimi dsyalardan toplantılardan nefes alamazken buldum. eve sadece uyumaya gidiyorum desem yeridir.
bu arada geriye birkaç kg aldığım ve kilo vermeyi yavaşlattığım için üzgün ve mutsuzdum. hep spora vakit ayırmamaya bağlıyorum ben.
ancak birkaç kişinin saçma sapan konuşmalarını duyunca titreyip kendime geldim.
hiç olmadık insanlar benim kilom hakkında hadsizce yorum yapıyorlar.
ben de dedim ki hersey dört dörtlük bir kilo yüzünden kendime laf söyleticek kadar aptalım!
ayrıca 30a az kaldı. yoldaki ilk dönemecimden önce hemen 18lerdeki halime dönmem gerek :)

bu aksam 20 dk yürüyüşle spora başlıyorum kızlar.
10 gün bu sekilde ısındıktan sonra kardiyolarıma başlayacağım.
hepinizi seviyorum :)

içimizdeki güzel kızları yağların arkasına saklamayalım!

iyi hftalar :)

80 değilimm çok geldi gözüme yahu 68im gerçi o bile çok teşekkür ederim tavsiye çin hemşireyim ben kan şekerime falan kendim bile bakarım arada bi sorun çıkmadı şimdiye kadar aslında ama tiroidlere baktırmak benimde aklımdan geçiyor daha yaptırmadım test :/

Son düzenleme:
Sabahki menümü yazayım toplu şekilde yazanlara hayran kalıyorum ben unutuyorum ne yediğimi bazen
2 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
1/2 dilim ekmek
ve şimdiden 1 litre su içtim

ara ara geliyorum foruma sınava hazırlandığım için ders çalışma dönemine girdim girdikçe yazacağım yediklerimi yaptıklarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…