kararlılık ve azimle yapılmayacak şey yok. daha fazla kilo almadan önlemini almalısın :) diyetisyene gittinmi?
Merhaba ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ediyorum bende aranıza katılmak istiyorum artıkk pnayı aldığımı görünce damladım buraya
Kendimden bahsedeyim en genç üyeniz benim sanırım
19 yaşındayım ve 17 yaşıma girmemle kilo alma olayım başladı öncesinde çok zayıftım 42 kilodan kilo almaya başlayarak şu an geldiğim noktadayım ve kilom 68.6 55lere düşmek istiyorum boyumda 155 boyum uzun olmadıgı içinde kilo çok kötü duruyor üzerimde :26:
Sabahki menümü yazıyorum:
2 dilim peynir
6 siyah zeytin
biraz domates-salatalık
üzerine limon sıkılmış maydanoz
Kuralları okudum kabul ediyorum umarım başarırım :) Bu sabah tartıldım 56.4 kiloydum. Ama bir iki güne kadar hasta olacağım. Boyum 1.53 yaşım 31.
pilav kötü olmuş. unutma her cuma tartılıyoruz ve kilo alırsan herkesin hakkını yemiş olursun hemde kendine zarar vermiş olursun. yiyeceksende 2-3 kaşık yiyebilirsin ve ekmek yeme yanında yada o öğünde :)Yok canım gitmedim diyetisyene.
Bu arada kahvaltıdan sonra ara öğün yarım elma
Öğle yemeği, bir tabak pilav fazla kaçırdım sanırım onu
Akşama sadece yoğurt yemeyi planlıyorum.
kuruyemiş yemeni ben tavsiye etmiyorum hepsi yağ deposu. beyaz şekersiiz leblebi yiyebilirsin tok tutar. kayısı kurusu incir kurusu fala yiyebilirsin :)Bugün iki ana öğün olacak sabah geç kahvaltı yaptığım için. Bu kuruyemiş tarzı işlenmemiş badem fındık dut kurusu karışımı ara yapıyorum bir avuç kadar aldım az önce. şimdi bir de beşli lipton çay içeceğim tok tutuyor.
sabah
1dilim peynir
3 zeytin
1yumurta
domates salatalık maydonoz
1dilim ekmek
ara
1armut
öğlen
1tatlı kaşığı incir receli
4yk taze fasulye
1bardak ayran
1dilim ekmek
ara
armut
akşam
yediklerimin hepsini kustum
ara
meyve yerim artık birde süt
Çok geçmiş olsunn midenimi üşüttün acaba ya da yediğin birşey mi dokundu..
sabah
1dilim peynir
3 zeytin
1yumurta
domates salatalık maydonoz
1dilim ekmek
ara
1armut
öğlen
1tatlı kaşığı incir receli
4yk taze fasulye
1bardak ayran
1dilim ekmek
ara
armut
akşam
yediklerimin hepsini kustum
ara
meyve yerim artık birde süt
Cnm hamile olabilir misin :)
Cnm hamile olabilir misin :)
yok canım öyle bir olasılık yok evli değilim onu bırak benim sevgilim bile yoktek başına bebek yapılmıyor daha
çok geçmiş olsunben de sabahtan beri ancak şimdi oturabiliyorum ve foruma girebiliyorum.
pilav kötü olmuş. unutma her cuma tartılıyoruz ve kilo alırsan herkesin hakkını yemiş olursun hemde kendine zarar vermiş olursun. yiyeceksende 2-3 kaşık yiyebilirsin ve ekmek yeme yanında yada o öğünde :)
kuruyemiş yemeni ben tavsiye etmiyorum hepsi yağ deposu. beyaz şekersiiz leblebi yiyebilirsin tok tutar. kayısı kurusu incir kurusu fala yiyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?