Bende facia bir 500 gr. artıştan sonra günümü rapor edeyim kızlar..
Sabah ılık limonlu suyumu içtim bir litre..
Yoğurtlu metobolizma hızlandırıc karışımımı yedim bir litre suyla
tost yedim çay içtim
öğlen kahve içtim
Akşam çok az haşlama iki üç kaşık
Yoğurtlu karışım yedim bir litre su içtim
Arada da su içtim 3 litreyi geçti çok az antep fıstığı yedim iki bardak ayran içtim..
eve yeni geldim alışveriş yapmam lazım sebze meyve yok..
canım üzülme kilolarını verince eşin bile sevinecek. gözlerine inanamayacak erkekler böyledir. belkide seni kilo vermeye motive etmek için böyle dedi. sen onun sözlerinden umutsuz değil hırslanmalısın bencekeşke ben şuan 70 kilolarda olabilsem:26:
Ya bu erkekler motivasyonun aci dille oldugunu saniyorlar..gicik oluyorum..
canini sikma hic sen..bir jac ay sonra sen ona dersin cok saldin kendini dede gibi duruyorsun diye
Bende o motive taktiği +6 kilo olarak geri döndü ama gerçekten 70in altına düşünce çok sevindi..
:) doğru diyorsun canım.. Bende onunla dalga geçiyordum canım ama altı ayda eşim 17 kilo verdi ben 9 kilo verdim.. Ben dalgalarım daha etkili oldu sanırım.. gece üçte kalkıp yemek yapıp yiyiyordu eşim şimdi çok dikkatli..
Benim eşimde benim moralimi baya bozuyordu sonra bana seni gaza getirmek için demezmi.. Ben de ona ben gaza gelmiyorum öyle kendimi salıyorum dedim ve geröekten öyleydiğ canım ya.. 72 kiloyken dalga geçti 78 e çıktım sonra bir daha eleştirmedi o şekilde..
seninkide iyilik yaptığını düşünüyordur canım.. Bence rahatsız okuyorsan söyle diyetini kolaylaştırır..
canım üzülme kilolarını verince eşin bile sevinecek. gözlerine inanamayacak erkekler böyledir. belkide seni kilo vermeye motive etmek için böyle dedi. sen onun sözlerinden umutsuz değil hırslanmalısın bencekeşke ben şuan 70 kilolarda olabilsem:26:
hergün düzenli ve aynı saatlerde yemeye dikkat edersen senin için daha iyi olur. diyetinde sebze ağırlıklı olursa çok iyi olur :)
Ya bu erkekler motivasyonun aci dille oldugunu saniyorlar..gicik oluyorum..
canini sikma hic sen..bir jac ay sonra sen ona dersin cok saldin kendini dede gibi duruyorsun diye
aynen canım valla evlenmeden hatta ben şu 2014 girmeden zayıflamam gerek :) Kilolar yüzünden çok çektim çokCanım sen bakarsın evlenmeden şöyle 55 lere in de evleneceğim erkeğe asla koz verme
Sağol canım haklısın aynı saatlere dikkat etmeliyim.. Kabızlık sorunum var bunu içinde iyi olacak.. Zaten hazım sorunumdan dolayı tüm kilolarım ya..
Çok sevindim canım güzel bir gün geçirmişsin,ayrıca kıyafetlerinin bollaşmasına daha çok sevindim...ayrıca kaprimi falan denedim gitmeden inanamadım kaprim remen bol gelmeye başlamış. eve ilk geldiğimde basenlerim ortaya çıkıyordu. bu gazla tişörtlerimi denedim bir baktım ufak gelen tişörtler bol geliyor inanamadım çok mutluydum dün sormayın valla daha çok kilo vermek istiyorum :))))
Tamam canım bugün tartılıp başlangıç kilosu yaptım kendime bakalım neler olacak...:18:canım sen gelecek hafta dahil olacaksın bugün tartıl o kion başlangış kilon olacak :)
inş. daha çok verirsin canım :)
Canım bugün araştırdım alkalin su diyorlar duymuşsundur,sularda yeterli ph yokmuş bu nedenle barsaklarda kabızlık falan oluyormuş...Sirkeli su da alkalin seviyesini artırıyormuş,yarın eczaneden alıcam karbonatı (ingiliz karbonatı) bakalım sonucu yazarım...Samanyolu canım karbonatlı su bağırsaklara iyi geliyormu.Bende dünden beri patlamak üzereyim çok sancı yapıyor.Patatesi bile bugün fazla tüketmedim, kayısıda yiyorum ama bir türlü faydasını göremedim.
Bence bu sözler seni hırslandırmalı arkadaşım ,erkeklerin destek olması bile bir garip olur zaten takılma sen....Kızlar eşim bana bugün 5 aylık hamile gibisin dedi çok üzülüyorum ;((
Aslında evet güçlü olmalıyım canım senin eşin sana takılıyo mu bu konuda
kızlar şuanda takım olarak birinciyiz eğer hatamı düzelttiğim şekliyle kabul ederlerse:) sarı kartımız vardı oda kalkıyor sanırım :)
sağol canım elimden geldiğince birlik ve beraberlik için çalışıyorum :)Yok tatlim benim esim demez cunku benim psikolijimin bozulup daha cok yiyecegimi bilir :))
Bi de ben kendimle dalga geciyorum ona firsat vermemek adina :))
Ayyyy insallaahhhh :))
Bu arada kaptanlik sana cok yakıştı valla :)))
Çok sevindim canım güzel bir gün geçirmişsin,ayrıca kıyafetlerinin bollaşmasına daha çok sevindim...
Tamam canım bugün tartılıp başlangıç kilosu yaptım kendime bakalım neler olacak...:18:
Canım bugün araştırdım alkalin su diyorlar duymuşsundur,sularda yeterli ph yokmuş bu nedenle barsaklarda kabızlık falan oluyormuş...Sirkeli su da alkalin seviyesini artırıyormuş,yarın eczaneden alıcam karbonatı (ingiliz karbonatı) bakalım sonucu yazarım...
Bence bu sözler seni hırslandırmalı arkadaşım ,erkeklerin destek olması bile bir garip olur zaten takılma sen....
acı biber turşusuda al kendine çok iyi geliyor kabızlığa :)
acı hiç yiyemem canım ya.. hem ne zaman acı yesem kabız olurum basurum hortlar.. herkeste aynı etkiyi vermiyor demekki..
kızlar çok kötüyüm ya midem ağzıma gelip gelip duruyor içimde gaz var çok kötüyüm ne yapacağım bilemiyorum bıktım artık yanefes alamıyorum
Soda ic tatlim...hazimsizliga iyi gelir limonlu soda :))
yokki evde(((
Yesil cay varsa onu ic cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?