Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hergün düzenli ve aynı saatlerde yemeye dikkat edersen senin için daha iyi olur. diyetinde sebze ağırlıklı olursa çok iyi olur :)

Bende o motive taktiği +6 kilo olarak geri döndü ama gerçekten 70in altına düşünce çok sevindi..

Ya bu erkekler motivasyonun aci dille oldugunu saniyorlar..gicik oluyorum..

canini sikma hic sen..bir jac ay sonra sen ona dersin cok saldin kendini dede gibi duruyorsun diye

:) doğru diyorsun canım.. Bende onunla dalga geçiyordum canım ama altı ayda eşim 17 kilo verdi ben 9 kilo verdim.. Ben dalgalarım daha etkili oldu sanırım.. gece üçte kalkıp yemek yapıp yiyiyordu eşim şimdi çok dikkatli..

eşler arasında böyle atışmalar iyi olabilir ama aşırısı kırıcı olabilir heleki ben kaldıramam çokk alıngan biriyim eşim olacak biri bana ima bile etse ortalık karışır

Aslında benimle sürekli dalga geçen biri değildir hatta çok ciddidir onun için üzüldüm ilk defa dedi çünkü

Canım sen bakarsın evlenmeden şöyle 55 lere in de evleneceğim erkeğe asla koz verme

hergün düzenli ve aynı saatlerde yemeye dikkat edersen senin için daha iyi olur. diyetinde sebze ağırlıklı olursa çok iyi olur :)

Sağol canım haklısın aynı saatlere dikkat etmeliyim.. Kabızlık sorunum var bunu içinde iyi olacak.. Zaten hazım sorunumdan dolayı tüm kilolarım ya..

Canım sen bakarsın evlenmeden şöyle 55 lere in de evleneceğim erkeğe asla koz verme
aynen canım valla evlenmeden hatta ben şu 2014 girmeden zayıflamam gerek :) Kilolar yüzünden çok çektim çok iki erkek kurban ettim bu yüzden

Sağol canım haklısın aynı saatlere dikkat etmeliyim.. Kabızlık sorunum var bunu içinde iyi olacak.. Zaten hazım sorunumdan dolayı tüm kilolarım ya..

acı biber turşusuda al kendine çok iyi geliyor kabızlığa :)

Çok sevindim canım güzel bir gün geçirmişsin,ayrıca kıyafetlerinin bollaşmasına daha çok sevindim...

canım sen gelecek hafta dahil olacaksın bugün tartıl o kion başlangış kilon olacak :)
inş. daha çok verirsin canım :)
Tamam canım bugün tartılıp başlangıç kilosu yaptım kendime bakalım neler olacak...:18:
Canım bugün araştırdım alkalin su diyorlar duymuşsundur,sularda yeterli ph yokmuş bu nedenle barsaklarda kabızlık falan oluyormuş...Sirkeli su da alkalin seviyesini artırıyormuş,yarın eczaneden alıcam karbonatı (ingiliz karbonatı) bakalım sonucu yazarım...

Kızlar eşim bana bugün 5 aylık hamile gibisin dedi çok üzülüyorum ;((
Bence bu sözler seni hırslandırmalı arkadaşım ,erkeklerin destek olması bile bir garip olur zaten takılma sen....

Aslında evet güçlü olmalıyım canım senin eşin sana takılıyo mu bu konuda

Yok tatlim benim esim demez cunku benim psikolijimin bozulup daha cok yiyecegimi bilir :))

Bi de ben kendimle dalga geciyorum ona firsat vermemek adina :))

kızlar şuanda takım olarak birinciyiz eğer hatamı düzelttiğim şekliyle kabul ederlerse:) sarı kartımız vardı oda kalkıyor sanırım :)

Ayyyy insallaahhhh :))

Bu arada kaptanlik sana cok yakıştı valla :)))

Yok tatlim benim esim demez cunku benim psikolijimin bozulup daha cok yiyecegimi bilir :))

Bi de ben kendimle dalga geciyorum ona firsat vermemek adina :))

Ayyyy insallaahhhh :))

Bu arada kaptanlik sana cok yakıştı valla :)))
sağol canım elimden geldiğince birlik ve beraberlik için çalışıyorum :)

sağol canım umarım sende yaşarsın bu duyguları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…