TOPLAMI ÖYLE OLUYOR CANIM.. SABAH DİLİMLERİM FAZLA MALESEF. AMA ESKİYE GÖREİYİ YA.. BİR İKİ AY ÖNCESİNE KADAR BENDE 75 TİM ONDAN ÖNCEDE 78 EKMEĞİ AZALTMANIN ÇOK etkisi var.. puff büyük harf olmuş
Kızlar bugün çok sıcak ve sürekli su içiyorum bugün öğlende bişey yiyemedim.İyice düzenim bozuldu havalardanmıdır nedir ya yiyorum ya hiç yiyemiyorum.Ne olacak bu halim benim.akşamki menümü şimdiden yazim olaki bugün bir daha girş yapamam ;
1 kase tavuk çorba
2 kaşık kadar taze fasulye
1 kasede yoğurt yiyeceğim.
annemden menüyü öğrendim ve kendimi böyle şartlandırdım.İnşallah üstüne başka birşey yemem.ayrıca akşama tartılacağım reglim bitmek üzere size tam net kilomuda bildiririm.İnşallah cumaya kadarda 300-500 gram düşerim.
Kızlar diğer topikler daha coşkulu buraya kimse neden uğramıyor nerelerdesiniz bakim
Sizde diyeceksiniz daha yeni geldi bizi soruluyor diye :18::18::18::18:
Kızlar bir fikrim var buraya resimlerimizi ekleyelim sonra Zayıfladıktan sonra ekleyelim aradaki farkı görüp yorum yapalım ayrıca sizleri merak ediyorum)
Kızlar diğer topikler daha coşkulu buraya kimse neden uğramıyor nerelerdesiniz bakim
Sen bile 17 de geliyorsun :)) sen gelme o gelmesin ben gelmeyim bu topic nasıl doner rabia hanim :))
Canli olmasini istiyorsak burada daha cok vakit gecirmeliyiz :))
Elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum bende demiyorum zaten herkes sürekli netin başında olsun diye paylaşım yapılsın diye yazmıştım ama galiba yanlış anlaşıldım..
kafamı kesip koyabilrim belki geçengün75 kiloyken çekmiştim kıhkıh:)Kızlar bir fikrim var buraya resimlerimizi ekleyelim sonra Zayıfladıktan sonra ekleyelim aradaki farkı görüp yorum yapalım ayrıca sizleri merak ediyorum)
canım diyete başlama kilonu bildirmiştin demi canım bildireceğin cuma günki kilo olacak sanırım ?Kızlar bugün çok sıcak ve sürekli su içiyorum bugün öğlende bişey yiyemedim.İyice düzenim bozuldu havalardanmıdır nedir ya yiyorum ya hiç yiyemiyorum.Ne olacak bu halim benim.akşamki menümü şimdiden yazim olaki bugün bir daha girş yapamam ;
1 kase tavuk çorba
2 kaşık kadar taze fasulye
1 kasede yoğurt yiyeceğim.
annemden menüyü öğrendim ve kendimi böyle şartlandırdım.İnşallah üstüne başka birşey yemem.ayrıca akşama tartılacağım reglim bitmek üzere size tam net kilomuda bildiririm.İnşallah cumaya kadarda 300-500 gram düşerim.
canım yok öle şey olurmu valla işten geldim yemek yaptım vakit olmuyorki çok yoğun oluyorum bu saatlerde :)Kızlar diğer topikler daha coşkulu buraya kimse neden uğramıyor nerelerdesiniz bakim
Bu aksam
3 yk nohut yemegi
salata
3 yk yogurt
bol su....:)))
Yarin daha sıkı bi diyet programina baslamaya karar verdim :))
koyduğumu gördünmü kız foto koydum
Kızlar ben de aranıza yeni katıldım.İlk etapta toksin atmak için 5 günde 5 kilo diyetiyle başladım bugün ilk günüm sadece haşlanmış patates yedim.İnşallah devamı gelir de kurtulurum şu kilolardan Yalnız gruba yeni katıldım tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.:26:
aramıza hoşgeldin :) umarım istediğin kiloalrı verirsin. ilk sayfada kurallarımız var okkursan sevinirim :)Kızlar ben de aranıza yeni katıldım.İlk etapta toksin atmak için 5 günde 5 kilo diyetiyle başladım bugün ilk günüm sadece haşlanmış patates yedim.İnşallah devamı gelir de kurtulurum şu kilolardan Yalnız gruba yeni katıldım tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.:26:
benim basenlerim çok varHeyyyyyy cok iyi gorunuyooo tatlimmm :)))
benim basenlerim çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?