Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün ki menüm

sabah
1dilim peynir
3zeytin
1domates, salatalık
1yumurta
1dilim ekmek

ara
1incir

öğlen
4yk lahana yemeği
1dilim ekmek
1bardak ayran

ara
10tane falan böğürtlen

akşam
1tabak domates çorbası
2köfte
çeyrek ekmek belki daha az ufacıktı
2tane ufaklarından biber dolması
1 bardak ayran

ara
meyve
süt

kızlar merhaba kusura bakmayın uğrayamıyorum cenazemiz vardı... ben sizlerle devam edemeyecusura bakmayın sizleri böyle bırakmak istemezdim. Bu arada 55 kiloya indim tekrar ve 20 günlük bir program yaptım kendime üni açılasıya kadar hedefime ulaşacağım. Ama gruba giremediğim için size eksimin olmasından korkuyorum. Sizlere karşı bir kusurum olduysa affola. Kesinlikle bırakmak yok, hedeflerinizden yılmayın yarıda bırakılan herşey sizleri yıpratır bunu unutmayın. Sizleri öpüyorummmm.

kesinlikle haklısın canım bugün herkes toparlansa iyi olacak ben dün ara ara çok girdim baktım kimsebyok çıktım hadi kızlar yola devam

kesinlikle haklısın canım bugün herkes toparlansa iyi olacak ben dün ara ara çok girdim baktım kimsebyok çıktım hadi kızlar yola devam

bencede canım toplanalım artık

bu arada bizim geçici kaptan "çirkin" nerelerde
geçici kaptan bana bıraktı bu haftalık bende sana bırakabilirim ister misin ben pek anlamamda bu işlerden yada yardım eder misin :)

DELİ GİBİ KENDİ KENDİME KONUŞUYORUM YARABBİM BOYUT ATLADIM.

bugünki menüm

sabah
1haşlanmış yumurta
1dilim peynir
3 zeytin
domates,salatalık,2biber
dün akşamdan kalma ekmeğin devamı yani 0.75 ekmek

ara
4 kuru kayısı

öğlen
4yk semiz yemeği
2yk yoğurt
1dilim ekmek

ara
2 incir
2 yudum süt

akşam
domates soslu biberli 2 ufak kanat içinde yağ yok
1bardak ayran
1dilim ekmek

ara
meyve
belki süt

günaydın kızlar dünkü menüm sabah:iki haşlanmış yumurta ,peynir ,çay öglen : etli taze fasülye , yogurt akşam : tavuk haşlama , cacık aralarda: iki fincan kahve içtim spor : sadece 25 dskika yürüyüş kızlar takıma ne oldu anlamadım limse girmeuince bende girmek istemiyorum umarım bugün katılım olur

canım menün güzel fakat sebze yemeklerini bence etsiz tüketmelisin. bana diyetisyen öle demişti.aynen banada öle oluyor
kızlaarrrr,
tatilden yeni döndüm, gerçekten hiç fırsatım olmadı bildirim yapmak için. Hepinizden özür diliyorum. Bu durumda eğer diskalifiye olmadıysam aynen devam etmek istiyorum.

diskalifiye olmadın sanırım canım. daha çok paylaşımlarını bekliyoruz:)

canım menün güzel fakat sebze yemeklerini bence etsiz tüketmelisin. bana diyetisyen öle demişti.aynen banada öle oluyor

diskalifiye olmadın sanırım canım. daha çok paylaşımlarını bekliyoruz:)

süper, artık tatilden döndüğüme göre paylaşıma son gaz devam.. toparlanalım artık, tatilde malesef 1 kiloya yakın almışım, ama inşallah 1 haftaya toparlayacağım hemen.

kızlaarrrr,
tatilden yeni döndüm, gerçekten hiç fırsatım olmadı bildirim yapmak için. Hepinizden özür diliyorum. Bu durumda eğer diskalifiye olmadıysam aynen devam etmek istiyorum.

Bende papyon nerede diyordum hoşgeldin bizim takım biraz boşladı herkes tam gaz yazmaya başlasa iyi olacak

Kizlar persembe gecesi annem ypgun bakima alindi. Persembeden beri hastanelrrdeyiz. Allah yardimcimiz olsun cuma gunu anjiyo placak dualarinizi bekliyrm. Gecmisi okuyamadim mumkun degil suan . 5 dakikaligina girdim. Burada online olan biri varsa yazsin dalincim burdaysan. Diskalifiye etmeSeniz annem iyilestgi gbi gelecegm. Bana dua edin. Allah kmseye haatalik vermesn kizlar annem dha once de bypass olmustu ayni seyleri yeniden yasamam cok zor

Bende katılmak istiyorum,boyum 168 kilom 52 hedefim 47-46 kilo olmak

Bugunkü menüm:
1 yumurta
1 salatalık
1 bardak %0 yağ süt

Magnum mini klasik

KFC 6lı hot shots

Gün içinde 1 lt süt 2 lt su içtim bi de türk kahvesi.

Sporda yapamadım malesef yani çok sağlıksız ve tembel bi gündü benim için

Artık yarın telafi edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…