- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
selam,paylaşım alanında listenizi paylaşmadığınızı son anda gördüm ve alel acele son 3 dk da listenizi paylaştım.
bu arada mesaj saatime aldanmayın sitede sorun var sanırım.pc saatim şu an 18.03
çirkinördekyavrusu (69,1/ 69,9 / 0,80 / % -1,14 ) yüzdesi yanlıştı düzelttim %-1,16
takım yüzdenizde az etkilendi %-0,38
rica ederim canım,maksat ceza almanızı önlemek
papyon ve degısımgunlugum ıcın uzgunum son ana kadar bekledım takım ıcın hıc ıyı olmadı bu
ne demek rica ederim canım,son anda farkettim bende paylaşayım dedimayy monı cok tesekkur ederımmm ancak gelebıldım cocuklar ızın vermedı hıc bu ıyılıgını unutmıcam
oy oy canım benim o ne güzel bir dua öyleiyi niyetin için çok sağol umarım herkesten önce incecik ve zayıf olursun
ne demek rica ederim canım,son anda farkettim bende paylaşayım dedim
insanlık hali hepimizin başına gelebiliyor,zaten listen hazırdı canım,bana sadece minik değişiklikle paylaşmak kaldı sadece
oy oy canım benim o ne güzel bir dua öyle
inşallah hepimiz incecik olucaz
kızlar ben bu gece memlekete gıdıyorum annem amelıyat olacak alel acele cıkıyoruz yola ınternet yok orda bı sure mecburen ızınlıyım.takım sıze emanet el bırlıgıyle ben donene kadar goturun takımı hepınızı cok opuyorum.benı ızınlı olarak yazmayı unutmayın bıldırımlerde ınsallah dondugumde cogunuz mezun olmus olursunuz cırkıncım takıma yenı uyeler almaya basla kaptanlıgı donene kadar sana devredıyorum canım hepınzı cok optum hoscakalım ıncekalın
kızlar ben bu gece memlekete gıdıyorum annem amelıyat olacak alel acele cıkıyoruz yola ınternet yok orda bı sure mecburen ızınlıyım.takım sıze emanet el bırlıgıyle ben donene kadar goturun takımı hepınızı cok opuyorum.benı ızınlı olarak yazmayı unutmayın bıldırımlerde ınsallah dondugumde cogunuz mezun olmus olursunuz cırkıncım takıma yenı uyeler almaya basla kaptanlıgı donene kadar sana devredıyorum canım hepınzı cok optum hoscakalım ıncekalın
Ya ben hu kaptanlık isinden anlamam ki hemi de minnosum var..aramizda yapmak isteyen var mı kızlar???
Benbirtaneyim sen olsan kaptan???
Ya ben hu kaptanlık isinden anlamam ki hemi de minnosum var..aramizda yapmak isteyen var mı kızlar???
Benbirtaneyim sen olsan kaptan???
canım sen yaparsın bu işi olmadı yetişemediiğin yere ben yardım ederim sen merak etme:)
Saol tatlim....şöyle yapalim mi hu hafta sen yap haftaya ben yapayim cunku bu hafta hem yolculuk var hem kizimin doktor bkontrolleri hastane isleri bu hafta ben listekeri yapamam.... sen yap bu hafta haftaya da ben olur mu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?