Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar suan ıcın 2.yız 1.takım 1. cı nedenı ıse uye sayıları az oldugu ıcın yuzdelerı fazla cıktı bızım takımımız en cok kıloyu veren takım hala o konuda bırıncıyız

bızım yuzdemız 6 ya bolunurken onalrınkı 4 e bolundu tek sebep bu artık kaftaya daha fazlasını verıcez en azından ben zyg ve prenses ozaman 1.olucaz

Ama bu haksızlık degil mi captain :))))

Kizlar coook guzel ya. Daha da heyecanlaniyorum haftaya i sallH guzel bir katkim olur. Uzerine ir bitki cayi iciyim bari :) bu motivasyonu hic kaybetmeyelim kizlar

Evet canim cok iyi motive olduk haftaya sende katilinca ooooo süper olcekkk :))

Yaa kızlar doylemesi ayıp bende kabızlık baş gösterdi. .kayısı da yiyorum ama nafile...acil bi çözüm önerisi bulunabilir misiniz??

beslenme seklınd egıstıgı ıcın kabız oldun bl bol kayısı ye sutun ıcıne kayısıyı pure yap at en olmadı bı eczaneden duphalac al hıc bı yan etkısı yok hergun bı kapak ondan ıc ben ble yapıorum .

kayısı yedikten sonra 1 bardak ılık su içersen, o da çok işe yarıyor canım..

canımız sağolsun, bu bize daha çok motive eder, bu hafta 1. olamadık, haftaya inşallah 1. yiz kızlar..

evet en iyisi duphalac... esim alayim diyo da kac gundur direniyorum bugun alsin en iyisi

kayısı yedikten sonra 1 bardak ılık su içersen, o da çok işe yarıyor canım..

Ya oyle bi işe yaramadi tatlim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…