saat 6 bildirim için son süre.. Sonuçlarda ertesi gün 12 ye kadar ilan edilir... Listeyi yapacak kişinin müsait olma durumuna bağlı
kızlar suan ıcın 2.yız 1.takım 1. cı nedenı ıse uye sayıları az oldugu ıcın yuzdelerı fazla cıktı bızım takımımız en cok kıloyu veren takım hala o konuda bırıncıyız
bızım yuzdemız 6 ya bolunurken onalrınkı 4 e bolundu tek sebep bu artık kaftaya daha fazlasını verıcez en azından ben zyg ve prenses ozaman 1.olucaz
Ama bu haksızlık degil mi captain :))))
Kizlar coook guzel ya. Daha da heyecanlaniyorum haftaya i sallH guzel bir katkim olur. Uzerine ir bitki cayi iciyim bari :) bu motivasyonu hic kaybetmeyelim kizlar
Yaa kızlar doylemesi ayıp bende kabızlık baş gösterdi. .kayısı da yiyorum ama nafile...acil bi çözüm önerisi bulunabilir misiniz??
beslenme seklınd egıstıgı ıcın kabız oldun bl bol kayısı ye sutun ıcıne kayısıyı pure yap at en olmadı bı eczaneden duphalac al hıc bı yan etkısı yok hergun bı kapak ondan ıc ben ble yapıorum .
kızlar suan ıcın 2.yız 1.takım 1. cı nedenı ıse uye sayıları az oldugu ıcın yuzdelerı fazla cıktı bızım takımımız en cok kıloyu veren takım hala o konuda bırıncıyız
bızım yuzdemız 6 ya bolunurken onalrınkı 4 e bolundu tek sebep bu artık kaftaya daha fazlasını verıcez en azından ben zyg ve prenses ozaman 1.olucaz
beslenme seklınd egıstıgı ıcın kabız oldun bl bol kayısı ye sutun ıcıne kayısıyı pure yap at en olmadı bı eczaneden duphalac al hıc bı yan etkısı yok hergun bı kapak ondan ıc ben ble yapıorum .
kayısı yedikten sonra 1 bardak ılık su içersen, o da çok işe yarıyor canım..
Leslie ile 3 mil yaptim feci terledim tshirtum su gibi oldu...gobegimevde biberiye yagi sürüp strecliyorum acayip terletiyo ya :)) simdi de 40 mekik sonra dogru duşa :))
Haftaya epey sikilasmam lazım :))
Allahım çirkindeki azimden bize de ver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?