12 kasım (yarın) doğuma gidiyorum... dua edin lütfen...

cerennur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
77
0
86
İstanbul
arkadaşlar ben nasipse yarın (12 kasım 2010) sezeryanla doğum yapıcam. ve dualarınıza çok ihtiyacım var... lütfen dua edin. çok moralim bozuk. annemlerde yanımda yok çok yanlızım. üstelik bu bebeğim tamamern süprizdi bizim için. daha 2 yaşına girmemiş bir oğlum daha var ben ne yapacağımı inanın bilemiyorum. kendimi çok çaresiz hissediyorum. insan doğuma gidecekken bu kadar umutsuz olurmu bilmem ama ben çok kötüyüm lütfen dua edin. her kese teşekkürler...

allah bi avazda doğurmak nasip etsin
sağlıkla kucağına al inşallah minişini...:))
kokla yerime...

Allah yardımcın olsun
içini ferah tut Rabbim verir kolaylığını..
hem büyütmesi daha kolay olur yaş farkı olmayınca belkş kşm bilir...
şimdi hormonlar da seni mutsuz yapıyordur benim de ailem uzakta garip gibi hissediyorum kendimi ama Allah kolaylığını vberir inşaAllah herkese..
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın yawrucuklarınla sana uzun sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip etsin inşaAllah..

bunalımlı bir çocuk büyütmek istemiyorsan olumlu bak herşeye..
ben çok gördüm peşpeşe bebiş büyütenler merak etme Allah verir sabrını

hayırlı doğumlar cnm
şimdi böyle umutsuzsun ama yarın bebeğinin yüzünü görünce çok mutlu olacaksın bence...
allah kolaylığını verir muhakkak

cerennur allah yar ve yardımcın olsun tatlım.. sen şimdi hiç bunları düşünme.. miniğini düşün.. onu kollarına verdiklerinde duyacağın kokuyu, sıcaklağı düşün.. gerisini boşver.. allah verir nasılsa kolaylığını.. hayırlı doğular dilerim..

şimdi biraz daha rahatladım arkadaşlar... ya hiçböle değildim saatler yaklaştıkça oldum böyle. ama sizlerin dualarıyla geçecek inş. çok teşekkür ederim. çok sağolun. hepinize teşekkür ederim. güzel dilekleriniz için. çok sağolun...

onu kollarına alınca bütün sıkıntın bitecek herşey gönlünce olsun inşallah

dularımız seninle

bekarım evli değilim dolayısıyla hamilede değilim.
forumlarda dolaşırken rastladım konuya.
ve okudum ki yarın gidiyorsun doğuma.
Rabbim yardımcın olsun hem doğumda hemde sonrasında.
canını sıkma ve güçlü olmaya çalış.
yarın senin en önemli günlerinden biri...
umarım huzurla atlatırsın:)

canım benim allah bir avazda kurtarır seni inşallah.
şimdi mutsuzsun, umutsuzsun ama inan yavrunu kucaklayınca geçicek
öyle kötü bir hamilelik geçirdim anlatamam allah kimseye yaşatmasın
ama genede kuzumu bekliyorum 11 günüm kaldı daha yeni bebeğimle ilgilenmeye başladım.
hamileliğimi yaşatmayanları burdan ÖPÜYORUM
seni gerçekten öpüyorum sende benim gibi insanlardan çekenlere dua et
allah yardımcın olsun.

Allah yardımcın olsun. yarın bu vakitler bebeğinle birbirinize bakışıyo olcaksınız inşallah. hayırlı ve kolay doğumlar dliyorum.

mevla bir avazda kurtarsın inşallah bebeğin hayatına mutluluk getirsin...

cnm çok geçmiş olsun,rabbim yardımcın olsun,ağrı sancı herşeyin en kolayını versin,bende senin gibiyim şuan 2 yaşına girmemiş oğlum var ve nisanda 2.yi doğurucam şimdi 18haftalık..benim bbeğimde sürpiz seninki gibi ve Rabbimin gücüne gitmesin bu hamilelğimden hiç zevk alalmıyorum ve nasıl doğurup bakıcam diye kara kara düşünüyorum

benimde tam iki yaşında bir oğlum,
4 aylıkta kızım var.
hamilelik psikolojisiyle karamsar oluyor insan tabi,
ama iyi tarafından bakın.
beraber büyüyecekler ve biz çok rahat edeceğiz,
ilerde iyiki zamanında doğurmuşum,
ne güzel iki çocuğum var diyeceğiz.
ben diyorum şimdiden
bebeğin doğmuştur şimdiye kadar,
Allah uzun ömür versin,
lohusalık sendromunuda atlatırsan,
gerisi kolay

Allah yardımcın olsun... İnşaAllah doğumdan sonra iki çocukla zorlanmazsın.. Yalnız doğuma gitmek zor.Bende doğumumu yalnız bekleyeceğim. Ama ondan sonra bebeğimin yanımda olacağı aklıma gelince kendimi daha mutlu hissedeceğime emin oluyorum..

allah yardımcın olsun neler hisettiğini çok iyi anlıyorum hatta bunu yaşamayanda asla anlayamaz diyorum benimde 20 aylık bir oğlum varken 2ci oğlumu dünyaya getirdim şuan 4 aylık herşey güzel olacak inşallah büyük ihtimal şuan minik yawrun kucağındadır allah analı babalı büyütsün sağlıklı ömürler versin inşallah zor olacak ama güzel olacak herşeyden daha süper onların gülüşü biz anneyiz üstesinden geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…