canım walk at home a bakmayı unutma, beğeneceğine eminim..
farklı seçenekleri var tabi, ama ben 2 mile olanını yapıyorum..
ben de zaten ancak ritme girerim benim de günlüğüm var ama kendi halimde takılıyorum dışardan kimse yokHoşgeldin canim eklerim tabi. Ya suan cok yeni sayfamız ben inanıyorum ki gelecek olan cok kişi var daha. Yarismamiz cok canli ve enerjik olacak. Pazartesi gunu gruplari tam olarak belirleriz Diye umuyorum. Ama sonuçta hepimiz rakibiz ve tam duzene girdigimizde her haftanin birincisini sececegiz..
Insallahben de zaten ancak ritme girerim benim de günlüğüm var ama kendi halimde takılıyorum dışardan kimse yokbenim hedefim yaz sonuna 50 olmak. kilo aralıklarımız uyan bir arkadaş varsa çok iyi olur
selamlar
ara öğün; 1hurma, 2fındık, 1 tüm ceviz
öğle yemeği; 1-1,5kepçe mercimek çorba, 5-6 yk bezelye, 2-3 yk makarna
ara öğün; 2grisini, 1elma, ayran
doğru söylüyorsun canım, öyle yapayım olmazsa...Öğle Yemeğin cok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canim ara ogunu henüz yapmadiysan grissinileri cikarmani tavsiye ederim.
canım hayırdır? fizik tedavi ne için?Saat 14:30 fizik tedavim var o zamana kadar su icmemeye calisacagim. Sonra zor durumda kalıyorum disarda:))
Su icmek bir sureden dinra aliskanlik haline geliyor sizdede oyle mi bilmem..
Kac gündür yediklerimden sonra karnim davul gibi şişmişti yesil cay iyi geldi bu duruma. Bugun kahvalti sonrası tuvalete gittikten sonra 100 gr daha gittiğini gördüğümde bunu yeşil çaya borçlu oldugumu anladım. Ha birdee kuru kayisilarinda marifeti var bunda tabi. Yurumeninde katkısı var, su icmenin de:))))
Yani kısacası diyet bunlardan oluşan bir bütün iste. Birinden birini biraksak da istediğimiz sonucu alamıyoruz malesef..
Bu yüzden de ilgi ve ozenle devam edeceğiz diyetimize. Herşey nihai sonuca ulasmak için:)
Boyun duzlesmesi var canim. Ben hala gidemedim. Bu gidişle ben eşime yine darilip gitmekten vazgececegim. Gelmedi hala..öğlen yemekten sonra walk at home 2 mile yaptım, bi de akşam yapcam...
akşamki kaçamağı telafi etmek için katlancaz artık...
canım hayırdır? fizik tedavi ne için?
Sagol canimgeçmiş olsunnn
çok geçmiş olsun canım..Boyun duzlesmesi var canim. Ben hala gidemedim. Bu gidişle ben eşime yine darilip gitmekten vazgececegim. Gelmedi hala..
hoş geldiniz...kızlar merhaba,
şubattan beri kendimce diyetteyim.1 ayda 3,5 kg verdim.3 gündür tekrar ipleri ele aldım.dikkat ediyorum yediklerime.
bende yarışa dahil olabilir miyim?
önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))hoş geldiniz...
boy kilo?