12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

canım walk at home a bakmayı unutma, beğeneceğine eminim..
farklı seçenekleri var tabi, ama ben 2 mile olanını yapıyorum..

Leslie sensone imis degil mi tatlim? Cok az bakabildim. Evde pc kullanmıyoruz canim ama arada telden bakip yaparim artik:))

Bu arada bugun de 35 dk yurudum:))

ben de zaten ancak ritme girerim benim de günlüğüm var ama kendi halimde takılıyorum dışardan kimse yok benim hedefim yaz sonuna 50 olmak. kilo aralıklarımız uyan bir arkadaş varsa çok iyi olur

Ben yazin kilo veremiyorum. Ramazan da yakın oldugu icin verebildigim kadar vereyim istiyorum. artik 75 kilonun ustunde olmak istemiyorum. Ramazandan sonra tekrar baslayip 66 kiloya kadar inerim inşallah..

Saat 14:30 fizik tedavim var o zamana kadar su icmemeye calisacagim. Sonra zor durumda kalıyorum disarda:))
Su icmek bir sureden dinra aliskanlik haline geliyor sizdede oyle mi bilmem..
Kac gündür yediklerimden sonra karnim davul gibi şişmişti yesil cay iyi geldi bu duruma. Bugun kahvalti sonrası tuvalete gittikten sonra 100 gr daha gittiğini gördüğümde bunu yeşil çaya borçlu oldugumu anladım. Ha birdee kuru kayisilarinda marifeti var bunda tabi. Yurumeninde katkısı var, su icmenin de:))))
Yani kısacası diyet bunlardan oluşan bir bütün iste. Birinden birini biraksak da istediğimiz sonucu alamıyoruz malesef..
Bu yüzden de ilgi ve ozenle devam edeceğiz diyetimize. Herşey nihai sonuca ulasmak için:)

selamlar
ara öğün; 1hurma, 2fındık, 1 tüm ceviz
öğle yemeği; 1-1,5kepçe mercimek çorba, 5-6 yk bezelye, 2-3 yk makarna
ara öğün; 2grisini, 1elma, ayran

selamlar
ara öğün; 1hurma, 2fındık, 1 tüm ceviz
öğle yemeği; 1-1,5kepçe mercimek çorba, 5-6 yk bezelye, 2-3 yk makarna
ara öğün; 2grisini, 1elma, ayran

Öğle Yemeğin cok karbonhidrat ağırlıklı olmuş canim ara ogunu henüz yapmadiysan grissinileri cikarmani tavsiye ederim.

öğlen yemekten sonra walk at home 2 mile yaptım, bi de akşam yapcam...
akşamki kaçamağı telafi etmek için katlancaz artık...
canım hayırdır? fizik tedavi ne için?

öğlen yemekten sonra walk at home 2 mile yaptım, bi de akşam yapcam...
akşamki kaçamağı telafi etmek için katlancaz artık...

canım hayırdır? fizik tedavi ne için?
Boyun duzlesmesi var canim. Ben hala gidemedim. Bu gidişle ben eşime yine darilip gitmekten vazgececegim. Gelmedi hala..

kızlar merhaba,
şubattan beri kendimce diyetteyim.1 ayda 3,5 kg verdim.3 gündür tekrar ipleri ele aldım.dikkat ediyorum yediklerime.
bende yarışa dahil olabilir miyim?

hoş geldiniz...
boy kilo?
önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))
boy:1,58
kilo:66,3 (son ün gün şöyle idi: 67,4 - 66,8 - 66, 3) şimdilik kendimce iyi gidiyorum.
bu arada ev hanımıyım.27 aylık ikiz kızlarım var.gün içerisinde foruma giremem belki ama akşamları yazabilirim.
kilo bildirim günleri ne zaman canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…