12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Kahvaltı 07:30 (150 kalori)
1 dilim kepek ekmeği
1 adet yumurta

Ara 08:30 kalorisiz
Sade kahve

Ara 10:30 70 kalori
1 adet elma

Öğlen 13:00 250 kalori
tavuk sote

15:00 (20 kalori)
orta sekerlı turk kahvesi

önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))
boy:1,58
kilo:66,3 (son ün gün şöyle idi: 67,4 - 66,8 - 66, 3) şimdilik kendimce iyi gidiyorum.
bu arada ev hanımıyım.27 aylık ikiz kızlarım var.gün içerisinde foruma giremem belki ama akşamları yazabilirim.
kilo bildirim günleri ne zaman canım?

Pazartesi-çarşamba-cumartesi günleri tartılıyoruz şimdilik .. Pazartesi gunune kadar katılımcıları kilolarina göre gruplandirmayi düşünüyorum. Güzel bir yarış olacak inşallah. .

önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))
boy:1,58
kilo:66,3 (son ün gün şöyle idi: 67,4 - 66,8 - 66, 3) şimdilik kendimce iyi gidiyorum.
bu arada ev hanımıyım.27 aylık ikiz kızlarım var.gün içerisinde foruma giremem belki ama akşamları yazabilirim.
kilo bildirim günleri ne zaman canım?
Allah bağışlasın kuzucukları... yakın doğum yapmışız galiba, benim kızım da kasım 2012 doğumlu...
valla biz biriyle ancak baş ediyoruz:emir_bebek:
Allah sana kolaylık versin:emir_bebek::emir_bebek:
menüleri de yazıyoruz canım, cıss olunca uyarı alıyoruz:KK48:

Ara öğün
1 ajda bardagi tarcinli taze sicak süt
Yarim paket meyveli form bisküvi

Ara
Yeşil cay

Allah bağışlasın kuzucukları... yakın doğum yapmışız galiba, benim kızım da kasım 2012 doğumlu...

Menuleri yorumlamak cok ise yarayacak canim. Benim menüleri de yorumlamanizi cok isterim.. Pazartesi gruplar olunca herkes basta rakibini takip etsin. Boylelikle daha dikkatli ve azimli olabiliriz.

Bu arada kurallar ve isimlerimiz 1. Sayfada hazir kızlarrr:))
Yarışmamizin gidişatını böylelikle daha kolay takip edebiliriz..

Bu arada kurallar ve isimlerimiz 1. Sayfada hazir kızlarrr:))
Yarışmamizin gidişatını böylelikle daha kolay takip edebiliriz..
eline sağlık canım...
Menuleri yorumlamak cok ise yarayacak canim. Benim menüleri de yorumlamanizi cok isterim.. Pazartesi gruplar olunca herkes basta rakibini takip etsin. Boylelikle daha dikkatli ve azimli olabiliriz.
valla menülerin gayet iyi gidiyo bence rakibem...
seni geçmekte zorlanacağa benziyorum...

amin canım sağolasın.tüm kuzuları Allah bağışlasın. benim kızlar 12.07.12 doğumlu.aslında onların peşinde koştururken çoktaaan vermem lazımdı fazlalıkları.yakın zamanda kan tahlillerim yapıldı.çok şükür hiçbir değerimde sorun yok.sorun benim pis boğazımda imiş.neyse inşallah kızlarımın 3. yaş günlerinde çıtır anne olurum.
hazır forumda iken bugün yediklerimi yazayım.
KAHVALTI
2 yumurtalı mantarlı omlet, 7-8 zeytin, 1 salatalık, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersiz ıhlamur, 2 dilim ekmek,
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLEN
3 kepçe yeşil mercimek yemeği, 1 dilim ekmek
ARA
1 fincan yeşil çay şekersiz
AKŞAM
sanırım elma ve yoğurt ile günü kapatacağım.

görüşürüz kızlar....

5 ayda canım, çok yavaş verdim...
kaçamaklı olması, devamlılığı sağladı. arada alıp (1-2kg) geri verdiğim de olmadı değil.
ama daha yol uzun...
63-65lere düşmek istiyorum..

Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?

hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. aslında çok iyi bir diyet ve sporla 17 kg vermiştim fakat fazlasıyla geri aldım.

adım tuğba. 31 yaşındayım boyum 1.58 bu sabah 82,7 kg idim.

beni de yarışa dahil eder misiniz? her gün menü paylaşıyorsunuz sanırım. hangi günler tartı günü ?

amin canım sağolasın.tüm kuzuları Allah bağışlasın. benim kızlar 12.07.12 doğumlu.aslında onların peşinde koştururken çoktaaan vermem lazımdı fazlalıkları.yakın zamanda kan tahlillerim yapıldı.çok şükür hiçbir değerimde sorun yok.sorun benim pis boğazımda imiş.neyse inşallah kızlarımın 3. yaş günlerinde çıtır anne olurum.
KAHVALTI
2 yumurtalı mantarlı omlet, 7-8 zeytin, 1 salatalık, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersiz ıhlamur, 2 dilim ekmek,
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLEN
ARA
AKŞAM

görüşürüz kızlar....

gayet güzel canım menün bence... ama ben akşam acıkabilirdim...
hep beraber verecez inşallah...

Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?

hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. aslında çok iyi bir diyet ve sporla 17 kg vermiştim fakat fazlasıyla geri aldım.

adım tuğba. 31 yaşındayım boyum 1.58 bu sabah 82,7 kg idim.

beni de yarışa dahil eder misiniz? her gün menü paylaşıyorsunuz sanırım. hangi günler tartı günü ?
hoşgeldiniz...
admin'imiz ilk sayfaya koydu bilgileri, oraya bakabilirsiniz...

doğru aslında..
ama yine de motive ediyor sanki...:KK73::KK73::KK73:

gerçi ben de hastalık oldu her sabah tartılıyorum. aslında 3 haftadır diyet uyguluyorum. ve 1 günü serbest bırakıyorum. ve tam 3 haftadır aynı kilodayım ve her gün 1 saat yürüyorum. ne aldım ne verdim aynı gidiyor. sanırım o serbest günler bana yaramıyor.

KAHVALTI
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLEN
ARA
AKŞAM

görüşürüz kızlar....

Ogle yemeginde yeşil mercimek yemeğinin yaninda ekmek yerine yogurt ve salata yesen daha iyi olurmuş sanki canım. Aksam yemegi yememenin bir sebebi var mi??

X