12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

merhaba,

başlangıç 30.03.2015 .......72,00 kg
bugun 01.04.2015.............71,50 kg

Eklentiler

• 20150401_071237-1.jpg
    20150401_071237-1.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 66
Herkese Günaydın bugun ilk tarti günümüz. Ben tartilip yazıyorum hemen:)
günaydın...
ben bugün tartıda facia çıktım ya...
89,2 idim cumartesi günü...
bu sabah 90,1kg çıktım...:mad::mad:
akşam kaçırıp da lavoboya da çıkamayınca böyle oluyo demek...:KK43::KK43::KK43:

merhaba sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum.
hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum.
34 yaşındayım
boyum 168
şu anda 82,1 kg'dayım.

kahvaltım; yarım dilim çavdar ekmeği,
1 kk beyaz peynir, 1 karper peynir,
1 haşlanmış yumurta
domates, salatalık, biber, yeşillik...

Ben bugün birinci sayfaya başlangıç kilolarini ve bugun un tarti sonuclarini yazacagim. Sizden tek ricam kızlar kimse birakmasin, yilmasin sikilmasin. Bu işi basaracagiz biz onumuzde kisa bir zaman.oldugunu unutmadan her gune yine yeniden baslayalim o zaman kim tutar bizi:) biz kilolardan ddeğil kilolar bizden korksun:))
aslan rakibim benim, hem tam kafama göre, dişli bir rakipsin, hem de bol moral verip, rahatlatıyorsun..
iyi oldu seni bulduğum canım..:KK19::KK19::KK19:

günaydın...
ben bugün tartıda facia çıktım ya...
89,2 idim cumartesi günü...
bu sabah 90,1kg çıktım...:mad::mad:
akşam kaçırıp da lavoboya da çıkamayınca böyle oluyo demek...:KK43::KK43::KK43:

Ya canim bence dun aksam cok stres yaptığın icin boyle oldu.bugun dikkat edersen o 900 gr geldigi gibi gidecek. Bugun suyu en az 3 lt icersen 2 fincan da yeşil cay eklersen cumartesi gunu güzel bir cekisme olacaga benzer:))

merhaba sakıncası yoksa bende aranıza katılmak istiyorum.
hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye uğraşıyorum.
34 yaşındayım
boyum 168
şu anda 82,1 kg'dayım.

Hosgeldin fadimes,
Sakıncası yok tabi ki katılabilirsin.. bildirim yapanlari da birinci sayfaya ekliyorum umarim hep birlikte hedef kilomuza varmadan önce silinmez..

Kilomuzun bu kadar yakin olmasi beni acaip motive ediyor canim.. Cumartesi günü için cok heyecanlıyım şimdiden:))
ben de...:KK49::KK49::KK49:
Ya canim bence dun aksam cok stres yaptığın icin boyle oldu.bugun dikkat edersen o 900 gr geldigi gibi gidecek. Bugun suyu en az 3 lt icersen 2 fincan da yeşil cay eklersen cumartesi gunu güzel bir cekisme olacaga benzer:))
çok sağol canım ya...:KK19:
Bende rakabetimizden cok memnunum Canim. .:KK5:
12 hafta sonunda citir olacagiz :KK36:
inşallah...:KK6::KK6::KK6:

mihenk29 mihenk29 merhaba, yarışa beni de ekler misin? bana uygun eş var mı bilmiyorum ama :KK43: 160 boy 74 kilodayım şu an

Hoşgeldin canim eklerim tabi. Ya suan cok yeni sayfamız ben inanıyorum ki gelecek olan cok kişi var daha. Yarismamiz cok canli ve enerjik olacak. Pazartesi gunu gruplari tam olarak belirleriz Diye umuyorum. Ama sonuçta hepimiz rakibiz ve tam duzene girdigimizde her haftanin birincisini sececegiz..

X