kızlar merhaba,
şubattan beri kendimce diyetteyim.1 ayda 3,5 kg verdim.3 gündür tekrar ipleri ele aldım.dikkat ediyorum yediklerime.
bende yarışa dahil olabilir miyim?
önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))
boy:1,58
kilo:66,3 (son ün gün şöyle idi: 67,4 - 66,8 - 66, 3) şimdilik kendimce iyi gidiyorum.
bu arada ev hanımıyım.27 aylık ikiz kızlarım var.gün içerisinde foruma giremem belki ama akşamları yazabilirim.
kilo bildirim günleri ne zaman canım?
Allah bağışlasın kuzucukları... yakın doğum yapmışız galiba, benim kızım da kasım 2012 doğumlu...önce kabul edileyim sonra yazarım dedim de :))
boy:1,58
kilo:66,3 (son ün gün şöyle idi: 67,4 - 66,8 - 66, 3) şimdilik kendimce iyi gidiyorum.
bu arada ev hanımıyım.27 aylık ikiz kızlarım var.gün içerisinde foruma giremem belki ama akşamları yazabilirim.
kilo bildirim günleri ne zaman canım?
Allah bağışlasın kuzucukları... yakın doğum yapmışız galiba, benim kızım da kasım 2012 doğumlu...
valla biz biriyle ancak baş ediyoruz
Allah sana kolaylık versin
menüleri de yazıyoruz canım, cıss olunca uyarı alıyoruz
eline sağlık canım...Bu arada kurallar ve isimlerimiz 1. Sayfada hazir kızlarrr:))
Yarışmamizin gidişatını böylelikle daha kolay takip edebiliriz..
valla menülerin gayet iyi gidiyo bence rakibem...Menuleri yorumlamak cok ise yarayacak canim. Benim menüleri de yorumlamanizi cok isterim.. Pazartesi gruplar olunca herkes basta rakibini takip etsin. Boylelikle daha dikkatli ve azimli olabiliriz.
eline sağlık canım...
valla menülerin gayet iyi gidiyo bence rakibem...
seni geçmekte zorlanacağa benziyorum...
eline sağlık canım...
valla menülerin gayet iyi gidiyo bence rakibem...
seni geçmekte zorlanacağa benziyorum...
amin canım sağolasın.tüm kuzuları Allah bağışlasın. benim kızlar 12.07.12 doğumlu.aslında onların peşinde koştururken çoktaaan vermem lazımdı fazlalıkları.yakın zamanda kan tahlillerim yapıldı.çok şükür hiçbir değerimde sorun yok.sorun benim pis boğazımda imiş.neyse inşallah kızlarımın 3. yaş günlerinde çıtır anne olurum.Allah bağışlasın kuzucukları... yakın doğum yapmışız galiba, benim kızım da kasım 2012 doğumlu...
valla biz biriyle ancak baş ediyoruz
Allah sana kolaylık versin
menüleri de yazıyoruz canım, cıss olunca uyarı alıyoruz
amin canım sağolasın.tüm kuzuları Allah bağışlasın. benim kızlar 12.07.12 doğumlu.aslında onların peşinde koştururken çoktaaan vermem lazımdı fazlalıkları.yakın zamanda kan tahlillerim yapıldı.çok şükür hiçbir değerimde sorun yok.sorun benim pis boğazımda imiş.neyse inşallah kızlarımın 3. yaş günlerinde çıtır anne olurum.
hazır forumda iken bugün yediklerimi yazayım.
KAHVALTI
2 yumurtalı mantarlı omlet, 7-8 zeytin, 1 salatalık, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersiz ıhlamur, 2 dilim ekmek,
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLEN
3 kepçe yeşil mercimek yemeği, 1 dilim ekmek
ARA
1 fincan yeşil çay şekersiz
AKŞAM
sanırım elma ve yoğurt ile günü kapatacağım.
görüşürüz kızlar....
hoşgeldiniz...Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?
hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. aslında çok iyi bir diyet ve sporla 17 kg vermiştim fakat fazlasıyla geri aldım.
adım tuğba. 31 yaşındayım boyum 1.58 bu sabah 82,7 kg idim.
beni de yarışa dahil eder misiniz? her gün menü paylaşıyorsunuz sanırım. hangi günler tartı günü ?
hoşbulduk evet yazdıktan sonra farkettim. 3 gün çok değil mi tartı için. bazen wc ye çıkamıyoruz ya da ödem oluyor fazla çıkıyor.hoşgeldiniz...
admin'imiz ilk sayfaya koydu bilgileri, oraya bakabilirsiniz...
doğru aslında..hoşbulduk evet yazdıktan sonra farkettim. 3 gün çok değil mi tartı için. bazen wc ye çıkamıyoruz ya da ödem oluyor fazla çıkıyor.
doğru aslında..
ama yine de motive ediyor sanki...
amin canım sağolasın.tüm kuzuları Allah bağışlasın. benim kızlar 12.07.12 doğumlu.aslında onların peşinde koştururken çoktaaan vermem lazımdı fazlalıkları.yakın zamanda kan tahlillerim yapıldı.çok şükür hiçbir değerimde sorun yok.sorun benim pis boğazımda imiş.neyse inşallah kızlarımın 3. yaş günlerinde çıtır anne olurum.
hazır forumda iken bugün yediklerimi yazayım.
KAHVALTI
2 yumurtalı mantarlı omlet, 7-8 zeytin, 1 salatalık, 1 tatlı kaşığı reçel, şekersiz ıhlamur, 2 dilim ekmek,
ARA
1 yeşil elma
ÖĞLEN
3 kepçe yeşil mercimek yemeği, 1 dilim ekmek
ARA
1 fincan yeşil çay şekersiz
AKŞAM
sanırım elma ve yoğurt ile günü kapatacağım.
görüşürüz kızlar....