- 26 Haziran 2014
- 1.077
- 1.361
Değil mi ama. İbrahm saraçoğlunun bir sözünü çok beğeniyorum. Doğa çöp üretmez. Adam bizim çöpe attıklarımızdan şifalar çıkartırken karatay allahın nimetini kötülüyor:)Canim bana ozelden atar misin kilonu. Aksam ekleyecegim de unutmayayim..
Bende yapamam:)
Cok haklısın insan ister istemez meyveler neden yaratilmis diye dusunuyor. Sporculara bile karbonhidrat onermiyor. Ona gore bugday ürünleri de sadece hayvanlar yesin diye..
Canim bana ozelden atar misin kilonu. Aksam ekleyecegim de unutmayayim..
Cok haklısın insan ister istemez meyveler neden yaratilmis diye dusunuyor. Sporculara bile karbonhidrat onermiyor. Ona gore bugday ürünleri de sadece hayvanlar yesin diye..
aynen arkadaşım...İşi çok abartıyor karatay. Meyvenin şekerini bile çok bulmalar, millete gün boyu yumurta yemeyi önermeler. Ben de çikolatasından ekmeğine, haftada bir pogacası böreğinden pastasına herşeyi yiyerek hedef kiloma ulaştım. Her ne kadar geri almış olsam da işin o kısmı benim boğazımın suçu
di mi canım...Canim bana ozelden atar misin kilonu. Aksam ekleyecegim de unutmayayim..
yarın sabahtan itibaren başlasam
"Yarin cok gec"
"Şimdi tam zamanı?" Sloganimiz
Olmali canim :))
Yani bu akşam paylasman daha iyi. .
Değil mi ama. İbrahm saraçoğlunun bir sözünü çok beğeniyorum. Doğa çöp üretmez. Adam bizim çöpe attıklarımızdan şifalar çıkartırken karatay allahın nimetini kötülüyor:)
Diyetin duraklama evresinde iki gün karbonhidratsız beslendim yataklara düştüm resmen. Vücudumu bir titreme aldı, bulantı baş ağrısı ölüyorum sandım.
Herseyden yeterince yemeği öğrenmek her zaman en iyisi canim
Daha da garanti..
ben veremedim karatay la. yani verenler çok uygulayan var. iki öğün arasındaki zaman uzun olduğu için baş dönmelerim oldu. meyvelerin eskisi gibi olmadığını doğal olmadığını ve sadece fruktoz ( şeker) içerdiği için önermiyor. ama kilo problemi olmayanlar sabah 1 tane tüketebiliyor ama kilo verme döneminde kesinlikle yasak. benim için en zor olan meyve kısmıydı çünkü çok seviyorum. ve bana göre değilmiş yani onu anladım. ben de ara öğün ve meyve tüketerek 3 kez kilo verdim ama işte gel gör ki geri aldım.
Yaşam seklide onemli canim uymuyorsa zorlamak geçici çözüm oluyor hep. Ben kendimi biliyorum omrum boyunca 2 öğün beslenemem. Ama 6 ogun olası..
bugünü ara öğünsüz geçirdim.
öğlen ki yemek çok doyurucuydu #mihenk29
akşam için k.fasulye yapmıştım ama yemeyeceğim. çünkü öğlen protein aldım, maalesef evde sebzem yok.
kendime büyük bir salata yapacağım ve yoğurt yiyeceğim.
eğer pilim kalırsa da kızımla dans edeceğim. tavsiye ederim. müziği açıyoruz hopluyoruz zıplıyoruz 20 dk içinde sırılsıklam oluyorum 20 dk dans edince 170 kalori yakılıyormuş :))
Merhaba ben de 23 temmuzda evleniyorum ve biraz kilo vermek istiyorum26 yaşındayım 1,55 boyum 57,8 - 58 kg arası değişiyor kilom 50-52 kg olsam biraz da karın bölgem sıkılaşsa yetecek belki bana kızabilirsiniz o da kilo mu diye (herkes öyle söylüyor) ben diyet yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ekmek ve karbonhidratı azalttım. Ekmek sadece sabah yiyorum bazen ögle yemeklerinde çavdar ve ya tam buğday yiyorum küçük 1 dilim. Nekadar etkili olur kilo vermemde bilemiyorum. Tavsiyeniz var mı? Çalışıyorum ve iş yerinde biraz zor oluyor ara öğünlerde 8-10 tane kuru üzüm vs. tüketiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Bu arada gün içerisinde yeşil çay ve bitki çayları tüketiyorum
Ara öğün(fix); 2 grisini, 1 ayran, 1elma
Akşam; 8yk kabak yemeği, 1dilim çavdar ekmeği, 3 yk yoğurt, salata
herkese merhaba bennde geçen haftadan başlamıştım 12 haftalık programıma, bir baktım ki yaza çıtır olarak girmek isteyen tek ben değilmişim , başarılar diliyorum size, kilo bildirimi yapıyormusunuz evet se hangi gün acaba, ben pazartesi günleri tartılıyorum
ilk sayfayı iyice okuyunca yukarıda sorduklarımın cevabını almış oldum yarışa girmesemde takipteyim
hosgeldin canim,
oncelikle dugunun simdiden hayirli olsun..
Yaptiklarin dogru seyler ama bence yemekten ziyade spor ve egzersizle sikilasabilirsin.. agirlik olarak cok farketmeyebilir ama beden ve gorunus olarak incelebilirsin..su icmekte onemli 2.2.5 lt nin altina inmemeye calis. Eger istersen yarin gun boyu yediklerini yaz beraber bakalim ne değişiklik yapabilirsin gorelim ..
Guzel menu tatlim
:) tamam canim ne zaman istersen yaz katilman sart degil.
Ilk menü paylaşımımı yapayım ben de o zaman :)
1 kase corba
4 zeytinyağlı yaprak sarma
2 dilim ekmek
salata
Su konusunda sıkıntım yok 2- 2,5 lt içiyorum gün içerisinde egzersiz konusunda 15 - 20 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum haftada 6 gün .. Yediklerimi yarın yazmaya çalışacağım çok teşekkür ederim.bir de egzersiz konusunda önerileriniz olursa çok memnun olurum.
Su konusunda sıkıntım yok 2- 2,5 lt içiyorum gün içerisinde egzersiz konusunda 15 - 20 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum haftada 6 gün .. Yediklerimi yarın yazmaya çalışacağım çok teşekkür ederim.bir de egzersiz konusunda önerileriniz olursa çok memnun olurum.