12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Kondisyon bisikleti gözümden kaçmış:)
Gunde 15-20 dk cok az canim en az 35-40 dk da yag yakimini sağlayabilirsin.
Canım bende katılabilir miyim aranıza? :KK54: artık zayıflamam lazım bahar geldi ve kıyafetlerin içinde kendimi kötü hissetmeye başladım. resmen alışverişten soğudum :KK43:

Salatanin icine 1.t.k zeytinyagi eklersen bu bir sebze yemeği oluyor canim diyetisyenim öyle soylemisti:))
Bende yuruyecegim bu akşam.
:)) ben de zeytin koydum yedim. Sabah zeytin yememistim .biraz da peynir ekledim. Hafif ve lezzetli oldum benim de niyetim kizimi uyuttuktan sonra sitede tur atmak 30 dk civari bkalim

Su konusunda sıkıntım yok 2- 2,5 lt içiyorum gün içerisinde egzersiz konusunda 15 - 20 dk kondisyon bisikleti ile çalışıyorum haftada 6 gün .. Yediklerimi yarın yazmaya çalışacağım çok teşekkür ederim.:21: bir de egzersiz konusunda önerileriniz olursa çok memnun olurum.
Haftanin 3 gunu pilates diyorum. cok incelirsin

Son ara öğünüm de;
3 badem, 3 Fındık, 3 kuru kayısı ve mihenk'in naneli, tarçınlı çayından 1 kupa olcak...
Ben de 1 kez Öğleyin ve 1 kez de gece olmak üzere günde iki kez walk at home 2 mile yapıyorum..

Son ara öğünüm de;
3 badem, 3 Fındık, 3 kuru kayısı ve mihenk'in naneli, tarçınlı çayından 1 kupa olcak...
Ben de 1 kez Öğleyin ve 1 kez de gece olmak üzere günde iki kez walk at home 2 mile yapıyorum..

Afiyet olsun canim bende bugun ara öğünde gun icinde birkez içtim. Simdide demledim yine içiyorum..

Eveettt:)

Sana da canım..
Dün akşam yarım Lt içebilirsin demiştin, sakıncası olur mu çok içmenin?

2- 2.5 su bardagi kadar icebilirsin canim 1 bardaktan fazla iceceksen limonunu orantili koyarsin ama gunde bir.limon suyuna kadar icmeninde bir sakıncası yok. Tansiyon dusuklugu sorunu yasamiyorsan tabi..

X