12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Kizlar yürüyüş bitti bende bittim:))
Şunu size yazmadan geçmek istemedim. Bu aksam cok sevdiğim cikolatali pastayi reddettim. Cokk mutluyum kremasindaki yaglar suan benim üstümde degil:))))

Kizlar yürüyüş bitti bende bittim:))
Şunu size yazmadan geçmek istemedim. Bu aksam cok sevdiğim cikolatali pastayi reddettim. Cokk mutluyum kremasindaki yaglar suan benim üstümde degil:))))
ben de profiterol yemedim. biraz sonra yeme istegim gecti zaten. ilk hafta zor. sonrası geliyor ilk hafta iradeli davranınca....

Günaydın kızlar; hepinizi tebrik ederim iradenizden ötürü.

kahvaltım;
ılık limonlu su 1 bardak.
1 yumurta ( yağda)
5 zeytin
1 kb kutusu beyaz peynir
1/2 dilim beyaz ekmek
1 tk tereyağ ve 1 tk petek bal
bol yeşillik ve siyah çay ( şekersiz )

Günaydın
Benimde sabah kahvaltım ;
Beyaz ekmek ile kaşarlı yağsız tost yanında 1 kupa limonlu yeşil çay

benim de ödem gitti herhalde bugun 71,7 kloyum. dun 72,5 tu. daha yeni uyandım. kahvaltı yapamadım.cuma cumartesileri eşim evde. aftasonu gibi oluyor bugun gec yapıyoruz kahvaltıyı.

günaydınlarrr..
kahvaltım;

1,5 adet ev poğaçası (akşam komşum göndermişti, ben de tuttum kendimi yemedim akşam:)),
2kk beyaz peynir,
bol domates, salatalık, biber, yeşillik

GÜNAYDIN KIZLAAAAR

kahvaltı öncesi 2 brd su 1 kayısı
kahvaltı
1 tane yağsız tost
yeşillik
1 bardak az şekerli çay

Sabah butun dolabimi elden geçirdim. 44 bbedenken giydiğim kıyafetlere sigiyorum ama nasil ben onları değil onlar beni giyiyor gibi. . Cok hirslandim ve aksamdan kslan karin kasi agrima rağmen 35 dakikalik yürüyüş maratonunu başlatıyorum
Hadi kızlar hareket berekettir.
Tempo Tempo

Ara öğün;

kahvaltımı 7.30 da bitirdiğim için ortalama 3 saat sonra ara öğün yapıyorum. çünkü öğle yemeğimi yürüyüşten gelip 13.30 civarı yiyeceğim.

10 adet siyah çekirdekli kuru üzüm -siyah çay ( şekersiz)

bu yarış beni de hırslandırdı. kolay gelsin.

Arkadaşlar sunlari hatirlatma gereği duydum

1- Ilk sayfada adi yazili olan arkadaslarimiz listede ismi yazili olduğu için yarismaya katılmış olmuyor. Yarışma da esas olan aktif olmak, motive etmek dolayisiyla motive olmaktir..
2- Yarisma henüz yeni basladi. ve biz nasil baslarsak oyle devam edecek. Burda sadece yediklerimizi yazmakla kalmayalim; her birimiz digerinim diyetisyeni yasam koçu olalim istiyorum. Birbirimizi ne kadar doğru yonlendirebilirsek, bu 12 haftalik süreç bizim için o kadar eğitici ve eğlenceli bir dönem olacak..
Ben istiyorum ki burda herbirimiz cebinde hayata, sağlıklı beslenmeeye dair guzel bilgiler ve kalici aliskanliklarla yoluna devam etsin.
Ne dersiniz??
Güzel olmaz mi??
Diger yarışmalardan bir farkımız olsun

Tuh keşke bunu ilk sayfada yazsaydim. Useniyorumda oraya bir daha yazmaya:)))

Gunaydinn

Ben de araniza katildim sayilir, galiba

Kendimi tanitayim.
20 yasindayim. Boyum 168. Su anki kilom 66.4. 55 kilo olma hayallerim var.
Su anlik herhangi bir diyet programim yok. Abur cuburu kesmekle basladim ise. Faydasini da gordum. 1 hafta kadar once basladim kilo verme calismalarina. Ayni zamanda cuma zayiflama yarismasinda bir takimda deneme surecindeyim. Evde internet yok telefondan giriyorum mecburen. Bu kadar. Baska ne desem bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…