Iyi geceler herkese
Ben de katilabilir miyim araniza
Afiyet olsun canim bende bugun ara öğünde gun icinde birkez içtim. Simdide demledim yine içiyorum..
ay normal muhallebi kızlar un yok nişasta var 1 tane de yumurta var
Eveettt:)
hosbulduk canım. sagol.Hoşgeldin canim ekliyorum
ben de profiterol yemedim. biraz sonra yeme istegim gecti zaten. ilk hafta zor. sonrası geliyor ilk hafta iradeli davranınca....Kizlar yürüyüş bitti bende bittim:))
Şunu size yazmadan geçmek istemedim. Bu aksam cok sevdiğim cikolatali pastayi reddettim. Cokk mutluyum kremasindaki yaglar suan benim üstümde degil:))))
ben de profiterol yemedim. biraz sonra yeme istegim gecti zaten. ilk hafta zor. sonrası geliyor ilk hafta iradeli davranınca....
Sabah butun dolabimi elden geçirdim. 44 bbedenken giydiğim kıyafetlere sigiyorum ama nasilben onları değil onlar beni giyiyor gibi. . Cok hirslandim ve aksamdan kslan karin kasi agrima rağmen 35 dakikalik yürüyüş maratonunu başlatıyorum
Hadi kızlar hareket berekettir.
Tempo Tempo
Arkadaşlar sunlari hatirlatma gereği duydum
1- Ilk sayfada adi yazili olan arkadaslarimiz listede ismi yazili olduğu için yarismaya katılmış olmuyor. Yarışma da esas olan aktif olmak, motive etmek dolayisiyla motive olmaktir..
2- Yarisma henüz yeni basladi. ve biz nasil baslarsak oyle devam edecek. Burda sadece yediklerimizi yazmakla kalmayalim; her birimiz digerinim diyetisyeni yasam koçu olalim istiyorum. Birbirimizi ne kadar doğru yonlendirebilirsek, bu 12 haftalik süreç bizim için o kadar eğitici ve eğlenceli bir dönem olacak..
Ben istiyorum ki burda herbirimiz cebinde hayata, sağlıklı beslenmeeye dair guzel bilgiler ve kalici aliskanliklarla yoluna devam etsin.
Ne dersiniz??
Güzel olmaz mi??
Diger yarışmalardan bir farkımız olsun