12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Yok canım bizzat benim yaptigim yemekler:)
Cok yemisim dimi.
Beni kıyasıya elestirebilirsiniz

estf. eleştirmem ama tavsiyem tek tip ye. yani öğlen sebze ise akşam mutlaka protein al ( baklagil et tavuk balık gibi) ve pilav yiyeceksen de sadece bulguru ( olabiliyorsa kepekli esmer bulgur) tercih et.

mesela mantar ve tavuğu bir öğünde yeme.

Yok canım bizzat benim yaptigim yemekler:)
Cok yemisim dimi.
Beni kıyasıya elestirebilirsiniz
canım benim, eleştirmemiz için bizim doğru besleniyo olmamız gerekir

ara öğün;
çeyrek çay bardağı beyaz leblebi
4 minik kuru erik

öğle yemeğim;
2-2,5 kepçe kadar yeşil mercimek çorbası
haşlanmış tavuk (1 but)
3yk pirinç pilavı
salata

kızlar merhaba,
benim cadılar uyudu.fırsat bu fırsat yediklerimi-yiyeceklerimi yazayım.
SABAH
1 yumurta, 2 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım salatalık, şekerisz rezene çayı, 2 dilim tam buğday ekmeği
ARA
1 kurabiye (misafir vardı), 8-10 fındık, 1 kuru kayısı, şekersiz çay, 1 kibrit kutusu kadar börek
şimdi yeşil çayımı içiyorum
ÖĞLE --- henüz yemedim
1 kase yeşil mercimek yemeği, 1 kase ev yoğurdu, 1 dilim ekmek
ARA --- henüz yemedim
1 kuru incir
AKŞAM --- henüz yemedim
patates haşlama, salata, yeşil elma, yoğurt
inşallah yemediğim öğünleri planladığım şekilde yaparım.bazen kriz gibi geliyor.ondan bundan derken ipin ucu kaçıyor
bu arada bu sabah 600 gr fazla çıktım.regl dönemindeyim.inşallah sebebi budur..

regl döneminde fazla çıkıyor ödem yapıyor vücut. regl bittikten 3-4 gün sonrası doğru olan kilomuz ortaya çıkıyor.

Hayır hicte öyle bir sart yok eleştiriler çok önemli

regl döneminde fazla çıkıyor ödem yapıyor vücut. regl bittikten 3-4 gün sonrası doğru olan kilomuz ortaya çıkıyor.
hadi inşallah.şimdiden cumartesiyi merak ediyorum.kim kilo verecek.kim şampiyon olacak.ay acayip motive oldum...

bu arada öğle yemeğimi önce buraya yazdım sonra yazdığım kadarını yedim.anladımki önce yazarsam yazdığımın dışına çıkmam.sanki sizi aldatıyor olacağım gibi hissettim artı hiçbirşey canım çekmedi :))))

Ben de öyle yaptım Hatta domates salatalık göbek üçlüsü yetti. Yoğurdu yiyemedim. Onu da ara öğün yaparım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…