12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

evet maalesef öyle en çok üzüldüğümde zayıfladığım dönem de hep 38-40 beden kıyafet almıştım deli gibi. ve hepsi duruyor yepyeni bir sezon anca giyildi. vermeye de kıyamıyorum hep bir gün bunları tekrar giyeceğim diyorum avutuyorum kendimi .

Çok sevindim tatlım. Bende de etkili oldu..kahvaltin benim sabah aklimdan geçen ama yapmadığım kahvaltı:))

Bende şimdi yapıcam kahvaltı öncesinde 2 brd su ve 1 kayısı yedim
kahvaltı
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
roka ve maydanoz
az şekerli çay
1 dilim ekmek

canım giyersin inş tekrar azimle devam benim komsuum şu an nerdeyse 34 beden hep anlatirdi çok kiloluydum diye resimlerine bir baktım inanmak çok zor tam 52 beden den inmis ve kaç yıldır incecik azim ya 1 yilda vermis şimdi genç kız gibi

Darisi basimiza:)
Bende gecen yil 52 bedene ulastim. Ama sadece bi tane 52 beden etek aldim o anda bunu jkabul edemedim asla başka 52 beden kıyafet almayacagim dedim. Ve 2 ay evde sadece o etegi giyindim akşam yikayip sabah giydim bir yere giderken de kayinvalidenin dolabindan giyindim. Kendimi kotu hissettigim halde bunu ceza olarak uyguladim kendime. .
Sonrasi güzel oldu ama 48 bedenlere girdim:))
Simdi de 48 bol geldigi halde dolabima yeni kıyafet almıyorum dogum gunumden once 44 beden kıyafet almayi düşünüyorum. Bazilarina 44 cok büyük beden gelebilir ama ben alt 44 ust 42 oldugum ölçüleri kendime cok yakıştıriyorum..
Dogum gunum ağustosta. Ilk defa kendime hediyeler alacagim. .

inşallah canım..

inşallah canım azmettikten sonra her şey olur yeter ki istemek - inanmak ve direnmek lazım. ben de dün kendime kot pantolon aldım. inanır mısınız lcw den aldığım pantolon 3 ay dayandı arası yırtıldı bacakların sürtünmesinden. dün eşim ve kızımla gittim ve 33 beden yani 44-46 beden arası bir şey oluyor pantolon aldım çok zoruma gitti eşim benim yanımda delikanlı gibi duruyor. ben ise zaten boy kısa bir de kilo top gibi. moralim bozuldu. ben 1 saat sonra yürüyüşe gideceğim arkadaşlarımla. sabah ki yediklerimi eritmek için :))

Esin yaninda sisman kalmak gerçekten kötü ama değişecek guzelim. Sen bir karar verdin ve bu kararin nihayetinde sende çıtır bir hatun olacaksin eşinin yanında

Benim eşim allahtan hep benim yanimda siritmayacak kadar kilolu:)) bende onun yuzunden kilo aldım zaten.. bazen diyorum ki keşke o zayif olsaydı da bende ondan cekinip zayif kalsaydm.. neyse geçmişe mazi deyip önümüzdeki maçlara bakacağız.

Evet yaban şu an46 bedenim 40 bile olsam yeter ya tabi daha fazlası olursa çok sevinirim de
artık bana olan beden için bir mağazaya gitmek istemiyorum begendigimi almak için gitmek istiyorum
hiç beğendiğim yaşıma uygun kıyafetleri alamıyorum doğru düzgün

Esin yaninda sisman kalmak gerçekten kötü ama değişecek guzelim. Sen bir karar verdin ve bu kararin nihayetinde sende çıtır bir hatun olacaksin eşinin yanında

ah ah bir zamanlar öyleydim 60 kg dum eşimle tanıştığımda. adam beni öyle tanıdı ama son görüşü de öyle oldu 6 yıldır sürekli bir alma verme çabası içindeyim. tabii doğum da cabası oldu.

ben benimkini uysam canım bir bu kadar daha olurdum adamda bir iştah var görmeyen anlamaz
yanında bu halime bile nerdeyse küçük kalıyorum enine boyuna

aynen ya. bizim bedenimize hep böyle anne işi var. yani tamam anneyim de yaşım 31 ve spor giyiniyorum. özellikle bazı markaların bedenleri 34-40 arası. yani küfreder gibi. kiloluysan alamazsın yakışmaz diyor firma resmen

bizde de durumlar aynı..
eşim 80 kg.. hafif göbeği var sadece.
ben 100lerin üstündeyken, hiç fotoğraf çektirmiyordum onunla..
hep moral veriyordu, sağlığın önemli sadece diyordu ama ben yine de çok üzülüyordum. ama şimdi gidişattan memnun tabi, bayağı yaklaştım ona... inşallah 63-65 olayım da, herşeyi arkamda bırakayım..
hep birlikte inşallah...

merhaba arkadaşlar sayfa hareketlenmeye başlamış :) ben bugun kahvaltımda 1 poğaça, 2 dilim peynir(yağsız) 1 haşlanmış yumurta ve maydonoz yedim. aslında 2.poğaçada da gözüm vardı ama yemedim. bir de bir diyet arkadaşım olsa tam ritme gireceğim. şimdi ara öğün olarak yeşil çay aldım elime. yalnız işte. demir eksikliği var bende. ilaçları kilo yapıyor diyorlar iştahımı açacak diye ödüm kopuyor çare bileniniz var mıdır? herkese mutlu bir gün diliyorum

canım ben şu formülü duydum, epey faydalanan da olmuş.
1kg pekmezin içine, rondodan geçirilmiş 300-400er gram badem, ceviz, fındık, 3 çeşit kuru üzümü(biri mutlaka çekirdekli iri siyah olsun) ekleyip hergün sadece 1 yemek kaşığı aç karnına tüketiyorsun.
ölçüler bu şekilde ama tabi sen yarı doz çeyrek doz da yapabilirsin.

aynen benim eşimde 80 kilo azıcık göbeği var. baktı ki çıkıyor hemen bir aleti var onu takıyor 1 haftada gidiyor :))) ben de son 3 yıldır çok mecbur değilsem fotoğraf çekilmiyorum mecburiyetten h.sonu gezisinde çekmiş öğrenciler. göbeğim çıkmış tombalak gibi tabii iyice yan yana gelince çok kötü. aramızda 3 kilo var ama boyu uzun olduğu için eşimin kilosu hiç sırıtmıyor.

verelim canım inşallah, onlardan daha aşağı kilolarda olalım da, bi nebze moralimiz düzelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…