12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Öyle bir haftada göbek eriten alet ne cok merak ettim canım:) titreşim aleti mi?

Kahvaltı
Bir bardak süt
İki k. k. Peynir
İki dilim ekmek
Beş tane zeytin
Helva
Artık şu diyete konsantre olmak istiyorum. Bu sabah helvayı fazla kaçırdım. Ekmeği de bir dilim fazla yedim. En iyisi biran önce yulaf kepeği krebine başlayıp kahvaltıyı krep ve bir dilim peynirle kısıtlamak

Helvanin miktarı nedir?:))
Ben kahvaltıyi tek çeşit yapmaktan cok sıkılıyorum. Bazen yulaf ezmeli omlet bazen klasik kahvaltı, bazen gevrek ve süt bazen sadece çorba icebiliyorm yoksa kahvaltı cok zorluyor beni..Sabah istah sorunu Yaşıyorum..

Tabii canm. Amacımız zaten bildirm yaparak devamlılık sağlamak ve birbirimizden güç almak:)

Aynen oyle.
Bunu hatirlatma sebebim isim silmek işi bana zor gelecek. Çünkü birlikte diyet yaparken ayni zamanda arkadaslikta kuruyoruz. Ben hem kendimi hemde katilanlari sartliyorum ki, katilanlar bu yarışmayı ciddiye alip devamsizlik yapmasin yada ben bunu yapmak zorunda kalırsam mahcup olmayayim..
Ne melodram yaptım ama degil mi.
Ama bizim Survivor dan ne eksiğimiz var değil mi?
Bizim mücadelemiz daha anlamlı:))

Helva biraz fazla kaçtı yarım dilim kadar yedim en iyisi herşeyden azar azar yemek ama ben özellikle helvaya karşı kendimi dizginleyemiyorum. O yüzden krep yapmaya kaara verdim. Zaten içinde yulaf kepeği yumurta süt olduğu için bayağı zengin ve doyurucu oluyor yanına az bir peynir birkaç zeytinle işi kurtarabilirim.:) gevreklerin erken acıktırdığı söyleniyor. Alacaktım ama caydım. Doğru mu acaba?

Nesfitin kahvaltiliklarini kullanıyorum ben canim. onceden bende öyle düşünüyordum onu kahvaltı olarak gormedigimdenmis:)) üstüne bir daha kahvaltı yapiyordum itiraf edeyim. .
Ama simdi 5 kaşık ve bir bardak light sutle uzerine biraz tarcin ekliyorum. Ara ogune kadar götürüyor beni:)
Tatli seviyorsun galiba sana tavsiyem ara ogunlerde meyvenin yaninda yogurt yada sütü tarçınlı tuketmen bu uygulama sana cok yardımcı olacaktir

Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim hem de rüzgara karşı :) tam 1 saat 5 dk.

şimdi yemeğimi yiyeceğim.
menüm;

1 ton balığı 160 gr olan ( yağını süzdürdüm tamamen)
2 orta boy domates, 1 salatalık, 2 sivri biber ve 2 bardak tam yağlı ayran.

bugün ara yapmadım sabah reçel yediğim için. afiyet olsun herkese.

Bir fikir daha vereyim yaninda yiyecegin zeytin yerine icine yesillik ve domatesle harika bir dürüm olur hem fazla tuzdan da uzak durmus olursun. ZZeytin yiyecegin zamanda tuzsuz lor peyniri tercih et. Farki goreceksin..

Aa evet tarçın tatlı isteğini köreltiyor dimi. Öğleden sonra deneyeyim. Gerçi tatlı limitini bayağı geçtim ama
Bugün alayım bir paket nesfit. Arada değişiklik olur. Ben de yulaf kepeği krebini öneriyorum tüm arkadaşlara. Gerçekten çok doyurucu ve spor için enerji veriyor. Yalnız ben bu krebi teflon tavada pişiriyorum. Yağsız olmuyor. Tavaya yapışıyor. Yağsız kullanılan bir tava çeşidi var mı acaba? Seramik tavalar yapışmıyor deniliyor ama bilemedim.

Süper!
ekmek de yememissin. aslinda bir dilim yiyebilirdin ama doyduysan sorun yok ara öğünde yersin grissini gibi birsey Yada bir fdilim k.ekmek le peynir.aksama acikmaman icin

Canim bu yulafli omlet dukan diyetinde var ve tarif verilirken yapismamasi için de 1-2 damla z.yagi dokun sonra peceteyle tavaya yayip fazlasini alin diyor. Ben krep tavasinda yapıyorum pek sorun olmadı. .

Lafa daldim oglen yemegini yazmayı unuttum:))

Cok yedim yine yaa

2 tavuk but haşlanmış
3 yemek k. Tavuklu mantar sote
4 y.k pilav
Ve bunların uzerine bol pulbiber ve yesillik doğradim.

Süper!
ekmek de yememissin. aslinda bir dilim yiyebilirdin ama doyduysan sorun yok ara öğünde yersin grissini gibi birsey Yada bir fdilim k.ekmek le peynir.aksama acikmaman icin

teşekkürler ben normalde ekmek tüketmiyorum hiç .nasıl diyim 15-20 günde belki bir dilim. ya da bir simit gibi..onun yerine ceviz yiyorum.
bugün ara öğün için ekşi elma getirdim. belki yemem duruma göre :)

Lafa daldim oglen yemegini yazmayı unuttum:))

Cok yedim yine yaa

2 tavuk but haşlanmış
3 yemek k. Tavuklu mantar sote
4 y.k pilav
Ve bunların uzerine bol pulbiber ve yesillik doğradim.

evde mi yiyorsun yoksa iş yerinde çıkan yemek mi ?

seramik tavayı tavsiye ederim bunun için, ben yağsız sade omlet bile yapabiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…