- 12 Mart 2015
- 281
- 261
Canım bence de hiç üzülme, ben de 31 Ekim 2014 te 105,5 kg idim. Son zamanlarda 89,2 ye kadar indim. Gerçekten başarılmayacak birşey yok...30 yaşındayım 172 boyum ve 100 kiloyum üzülerek söylüyorum
Harikasın!!!aynen ya bu sefer çok azimliyim inş vericem hepsini
aynen ya bu sefer çok azimliyim inş vericem hepsini
utamamdır sorun yok canim
Mihenk canım bizim seninle sandığımdan daha fazla benzerliğimiz varmışCanim uzulmene hic gerek yok bende geçen sene 106 kilo civarindaydim. Şimdi 89.5 ( bugun ikinci tarti sonrası)
Kilolu olmamiz hep kilolu kalacagimiz anlamina gelmiyor degil mi
Süpermiş canım, hepsi var evde...nesli'm bir kupa sıcak suya birkac dal taze nane, bir cubuk tarçın ve biraz lim sıkıp az demlendirdim şimdi suzup içiyorum canım. Tavsiye ederim. Bu hem kan sekerimizi duzenleyecek hemde yediklerimizi bagirsaklarimizdan daha hizli atacak canim..
Süpermiş canım, hepsi var evde...
Şu an yeşil çayımı içiyorum. O zaman 1 saat sonra da onu yapayım...
Mihenk canım bizim seninle sandığımdan daha fazla benzerliğimiz varmış
aslında elma diyeti yapacaktım.evde kilolarca yeşil elma var.hem elmaları değerlendireyim, hem akşamları hafif geçireyim dedimOgle yemeginde yeşil mercimek yemeğinin yaninda ekmek yerine yogurt ve salata yesen daha iyi olurmuş sanki canım. Aksam yemegi yememenin bir sebebi var mi??
aslında elma diyeti yapacaktım.evde kilolarca yeşil elma var.hem elmaları değerlendireyim, hem akşamları hafif geçireyim dedim
canım hoş geldin.boylarımız aynı.bende 80lerden 66 ya düştüm.kaç yılda dersen 2,5 yılda.aldım verdim derken buradayım.kararlılıkla diyete başladığımda 1 ay ne aldım ne verdim.vücudum savunmaya geçti.ama ikinci ay 3,5 kilo verdim.şimdi daha hızlı gidiyor sanki.o yüzden moral bozmadan devam et.sıvı tüketimini artır gerisi gelir inş.gerçi ben de hastalık oldu her sabah tartılıyorum. aslında 3 haftadır diyet uyguluyorum. ve 1 günü serbest bırakıyorum. ve tam 3 haftadır aynı kilodayım ve her gün 1 saat yürüyorum. ne aldım ne verdim aynı gidiyor. sanırım o serbest günler bana yaramıyor.
aslında bir gün ne bulduysam yedim.hamur işleri pasta kurabiye.ama yinede sanırım 200 gr vermiştim.yok ben kilo vermeye başladım, diyete devam edeyim dedim.şimdi sizden gaz alıyorum.yoksa oturup 1 ekmek yerdim şimdiHim anladım canim. Kendini tanıyorsundur diye düşünüyorum. Ters tepip yeme atagina yol acmaz inşallah degil mi?
benim kan değerlerimde de sorun yok-muş.yeni yaptırdım.sanıyordumki değerler bozuk.oysa gırtlağım bozukmuş :))Kan degerlerim cok iyi b12 demir hdl ldl kolestrol hepsi iyi ve aslinda saglikli besleniyorum ama veremiyorum
aslında bir gün ne bulduysam yedim.hamur işleri pasta kurabiye.ama yinede sanırım 200 gr vermiştim.yok ben kilo vermeye başladım, diyete devam edeyim dedim.şimdi sizden gaz alıyorum.yoksa oturup 1 ekmek yerdim şimdi
Tamamdır canım...Yatana kadar bundan 0.5 lt icebilirsin canım sakıncası yok..afiyet olsun
estağfirullah canım, başarılarımız aynı yine de...Evet canim ama benimki uzun zamanda inisli çıkışlı oldu seninki gibi büyük başarı sayilmaz canim
akşam
1 dilim ekmek
1 pirzola
yoğurt
ne alakaysa 1,5 su bardağı süt
sporumuda yaptımm
yeşil çayımı içiyorum
aslında sorun şu ki ben doymuyorum.anladım ki aç kalmadan ya da bir kase bir şey yiyip doygunluk hissedemeden olmayacak bu iş.yoksa o ooo bir paket makarna hüpletebilirim :)))Bu kadar istahliysan kilonu cok iyi korumussun tatlim:)))