12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Canim uzulmene hic gerek yok bende geçen sene 106 kilo civarindaydim. Şimdi 89.5 ( bugun ikinci tarti sonrası)
Kilolu olmamiz hep kilolu kalacagimiz anlamina gelmiyor degil mi
Mihenk canım bizim seninle sandığımdan daha fazla benzerliğimiz varmış

Süpermiş canım, hepsi var evde...
Şu an yeşil çayımı içiyorum. O zaman 1 saat sonra da onu yapayım...

canım hoş geldin.boylarımız aynı.bende 80lerden 66 ya düştüm.kaç yılda dersen 2,5 yılda.aldım verdim derken buradayım.kararlılıkla diyete başladığımda 1 ay ne aldım ne verdim.vücudum savunmaya geçti.ama ikinci ay 3,5 kilo verdim.şimdi daha hızlı gidiyor sanki.o yüzden moral bozmadan devam et.sıvı tüketimini artır gerisi gelir inş.

Kan degerlerim cok iyi b12 demir hdl ldl kolestrol hepsi iyi ve aslinda saglikli besleniyorum ama veremiyorum

Him anladım canim. Kendini tanıyorsundur diye düşünüyorum. Ters tepip yeme atagina yol acmaz inşallah degil mi?
aslında bir gün ne bulduysam yedim.hamur işleri pasta kurabiye.ama yinede sanırım 200 gr vermiştim.yok ben kilo vermeye başladım, diyete devam edeyim dedim.şimdi sizden gaz alıyorum.yoksa oturup 1 ekmek yerdim şimdi

Kan degerlerim cok iyi b12 demir hdl ldl kolestrol hepsi iyi ve aslinda saglikli besleniyorum ama veremiyorum
benim kan değerlerimde de sorun yok-muş.yeni yaptırdım.sanıyordumki değerler bozuk.oysa gırtlağım bozukmuş :))
gün içi menülerini yazarsın hep beraber değerlendiririz.aldığın gizli kalori yoksa vücut kendini koruyordur.ama işte tam da bu evreden sonra takır takır kilo vereceksin

akşam
1 dilim ekmek
1 pirzola
yoğurt
ne alakaysa 1,5 su bardağı süt
sporumuda yaptımm
yeşil çayımı içiyorum

Bu kadar istahliysan kilonu cok iyi korumussun tatlim:)))
aslında sorun şu ki ben doymuyorum.anladım ki aç kalmadan ya da bir kase bir şey yiyip doygunluk hissedemeden olmayacak bu iş.yoksa o ooo bir paket makarna hüpletebilirim :)))
kızların peşinde koşmasam bunca zaman 10o üzerine çıkardım herhalde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…