12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

aslında sorun şu ki ben doymuyorum.anladım ki aç kalmadan ya da bir kase bir şey yiyip doygunluk hissedemeden olmayacak bu iş.yoksa o ooo bir paket makarna hüpletebilirim :)))
kızların peşinde koşmasam bunca zaman 10o üzerine çıkardım herhalde....
Ben de aynıyım...:kk77:

31 yasındayım boyum 161 cm ve kılom su an 72 kg
bugun ıcın sunları yaptım ve yapacagım

1. GÜN:
Bugunü toplam 700 kalori ile bitireceğim ve 4,5 km (yaklasık 50 dakıka) yürüyecegım

sabah 11 de uyandım bişi yemedım
Öğlen 13:30 (alınan kalori=250)
4 kaşık kuru fasulye
2 adet altınbasak form bıskuvı

Ara 15:00 (alınan kalori=100)
Sek light ayran 330 mililitre

Ara 16:00 (alınan kalori =50)
yarım elma

Akşam 17:00 (alınan kalori=250)
1 adet muz
1 bardak light süt

17:00 den sonra hiçbişey yenmeyecek!!!!
Maşallah :KK66:

Bende menumu yazayim geç oldu ama
kahvaltıdan önce bır bardak su 1 kayisi
kahvaltı
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
az şekerli 1bardak çay

ara yapamadım
öğlen
1 kase çorba
5 yemek k taze fasulye
1 kase yoğurt
1dilim ekmek tam buğday

ara
1 çay br süt içine biraz Nescafe attım

akşam
1 kase corba
1 tane kabak dolması etli
1 kase yoğurt

10brd su 45 dk kodu bandında yürüyüş

Bende menumu yazayim geç oldu ama
kahvaltıdan önce bır bardak su 1 kayisi
kahvaltı
1 yumurta
kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim ekmek
az şekerli 1bardak çay

ara yapamadım
öğlen
1 kase çorba
5 yemek k taze fasulye
1 kase yoğurt
1dilim ekmek tam buğday

ara
1 çay br süt içine biraz Nescafe attım

akşam
1 kase corba
1 tane kabak dolması etli
1 kase yoğurt

10brd su 45 dk kodu bandında yürüyüş

Tatlim menun güzel belki biliyorsundur ama sunu belirtmek ihtiyacı duydum
1 kepçe corba=1dilim ekmek
1 kase corba=2 kepce corba
Bu durumda 2 dilim ekmek hakkin zaten çorba ile bitmiş oluyor yanima 1 dilim ekmek yiyince 3 dilim ekmek ogle yemegine çok olmuş. Hatirlatmak istedim tatlım:KK66:

Tatlim menun güzel belki biliyorsundur ama sunu belirtmek ihtiyacı duydum
1 kepçe corba=1dilim ekmek
1 kase corba=2 kepce corba
Bu durumda 2 dilim ekmek hakkin zaten çorba ile bitmiş oluyor yanima 1 dilim ekmek yiyince 3 dilim ekmek ogle yemegine çok olmuş. Hatirlatmak istedim tatlım:KK66:
ama benim listem var diyetisyenimin verdiği ona göre yapıyorum ben hatta salatalarimi yemedim ve meyvelerini yemedim eksik yediğimde kızardı bana şimdi gitmiyorum Kont ama aynı listeyi uyguluyorum canım

Günaydın; yılda bir hadi bilemediniz iki kez uyanamadığım olmuştur. bugün de uyanamadım. o yüzden iş yerinde yapmak zorunda kaldım.

1 yumurta ( yağda)
2 kibrit kutusu deri peyniri
1 tk bal, 1 tk reçel
2 ince dilim beyaz ekmek ( normalde ekmek tüketmiyorum. sabahları 2 ceviz yiyorum. ama ceviz olmayınca mecbur ekmek yedim.)
domates, salatalık, biber.
siyah çay ( şekersiz )

reçel yediğim için ara öğün yapmayacağım.

canım hoş geldin.boylarımız aynı.bende 80lerden 66 ya düştüm.kaç yılda dersen 2,5 yılda.aldım verdim derken buradayım.kararlılıkla diyete başladığımda 1 ay ne aldım ne verdim.vücudum savunmaya geçti.ama ikinci ay 3,5 kilo verdim.şimdi daha hızlı gidiyor sanki.o yüzden moral bozmadan devam et.sıvı tüketimini artır gerisi gelir inş.

inşallah aslında iradeliyim önceden de 3 kez diyetisyen kontrolünde ilkinde 15- 10 -17 kg olmak üzere verdim ama hep geri alıyorum. artık vucüt al-ver yapa yapa mahvoldu. organlarıma yazık ediyorum. bu sefer vermeliyim çok çirkin bir görüntü hiç hoşlanmıyorum kıyafet bulamıyorum. çalışan biriyim en büyük sıkıntım kıyafet oluyor maalesef.

ama benim listem var diyetisyenimin verdiği ona göre yapıyorum ben hatta salatalarimi yemedim ve meyvelerini yemedim eksik yediğimde kızardı bana şimdi gitmiyorum Kont ama aynı listeyi uyguluyorum canım

Anladim canim bende diyetisyenin bana soyledigine göre soylemistim ama kişiye göre farklılık oluyor belkide..

Günaydın; yılda bir hadi bilemediniz iki kez uyanamadığım olmuştur. bugün de uyanamadım. o yüzden iş yerinde yapmak zorunda kaldım.

1 yumurta ( yağda)
2 kibrit kutusu deri peyniri
1 tk bal, 1 tk reçel
2 ince dilim beyaz ekmek ( normalde ekmek tüketmiyorum. sabahları 2 ceviz yiyorum. ama ceviz olmayınca mecbur ekmek yedim.)
domates, salatalık, biber.
siyah çay ( şekersiz )

reçel yediğim için ara öğün yapmayacağım.

Afiyet olsun canim menunde ilk gözüme çarpan deri peyniri oldu hemde 2 kibrit kutusu. Benim bildiğim deri peyniri cok tuzlu olur o yüzden vucudun su tutmasına sebep olur. .bunun yerine az tuzlu peynir tercih etmeni oneririm..

inşallah aslında iradeliyim önceden de 3 kez diyetisyen kontrolünde ilkinde 15- 10 -17 kg olmak üzere verdim ama hep geri alıyorum. artık vucüt al-ver yapa yapa mahvoldu. organlarıma yazık ediyorum. bu sefer vermeliyim çok çirkin bir görüntü hiç hoşlanmıyorum kıyafet bulamıyorum. çalışan biriyim en büyük sıkıntım kıyafet oluyor maalesef.

Sorma canim bende ala vere çuval gibi oldu. Deforme oldu resmen. Bende kararliyim bu defa son kez vereceğim Ve formumu korumaya ozen ggöstereceğim. .

Sorma canim bende ala vere çuval gibi oldu. Deforme oldu resmen. Bende kararliyim bu defa son kez vereceğim Ve formumu korumaya ozen ggöstereceğim. .
artık bu yeme sekliyle hayatimiza devam etmeliyiz hedefe ulaştıktan sonra az yemeyi öğrenmeliyiz yoksa olmuyor hemen aynı kiloya geri dönüyoruz

günaydınlarrrr...
kapalı bi havaya rağmen enerjik bir güne merhaba...
kilom bu sabah normale dönmüş şükür... mihenkcim senin bu akşam verdiğin tarif mi etkili oldu ne.. tadı da çok güzelmiş, tşk ettim canım...
kahvaltım biraz aceleye geldi, hiç yapamamaktan iyi oldu tabi.
1 su bardağı süt, 1 su bardağı müsli...

X