12 haftalık yaza zayıf girme yarışı

Merhaba bende aranıza katılabilir miyim?

hamilelik döneminde aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. aslında çok iyi bir diyet ve sporla 17 kg vermiştim fakat fazlasıyla geri aldım.

adım tuğba. 31 yaşındayım boyum 1.58 bu sabah 82,7 kg idim.

beni de yarışa dahil eder misiniz? her gün menü paylaşıyorsunuz sanırım. hangi günler tartı günü ?

Tamam canim hosgeldin:)

hoşbulduk evet yazdıktan sonra farkettim. 3 gün çok değil mi tartı için. bazen wc ye çıkamıyoruz ya da ödem oluyor fazla çıkıyor.

Evet canim dogru soyluyorsun bunu ilk sayfada brlirtmedim ama bu durum sadece ilk birkac hafta icin gecerli sonralari haftada bir gun tartilacagiz.
gerçi ben de hastalık oldu her sabah tartılıyorum. aslında 3 haftadır diyet uyguluyorum. ve 1 günü serbest bırakıyorum. ve tam 3 haftadır aynı kilodayım ve her gün 1 saat yürüyorum. ne aldım ne verdim aynı gidiyor. sanırım o serbest günler bana yaramıyor.
bugunden itibaren menunu ve yaptiklarini bizimle paylasabilirsen sorun nerdeymis beraber bulabiliriz diye umuyorum. kan degerlerine baktirma şansın oldu mu daha once??

Altidan once yemis olmak icin jet hızıyla birseyler yedim:))
Aksam yemegi icin sebze yemegini yine yapamadım benim öğlenden hazirlamam gerek bunu anladim..

Aksam yemegi
1 kase cacik
1 dilim kepek ekmegi
1 Domates ve biber
Doyacagimi hayatta dusunmezdim suncacik yemekle ama doydum:))

En Tarz Üye Yarışması ✄ Bahar Kombinleri
^
2hwodwi.jpg

Kızlar itirafa geldim:KK17:
Nasil oldu anlamadım akşam yemeginde doydum da ama gozum döndü birden 6 kaşık kadar makarna yedim 1 kac parca da et yedim oda yetmedi bir dilim ekmek yedim sonrasında yine gözüm doymadi bir küçük dilim helva yedim.:KK14:
Olmuşla ölmüşe care yok derler. En iyisi bugunu unutmak yok kabul etmek. . Yarin yine yeniden başlıyorum. Az sonra bir form cay içicem. Belki azda olsa telafi ederim:KK23:

Kızlar akşam menulerini bekliyorummm:)
Sevgili adminim, canım rakibem..
Akşam yemeğine eşim yok diye, Komşularımın da ısrarıyla yanlış Şeyler yedim sanırım:oops:
Şöyle; 1 tane Katmer, 2kk beyaz peynir, 2-3 yk piyaz, domates, Salatalık, 1 tane Elmalı kurabiye...

Ama bu sondu, daha dikkatli olacak artık, söz...Hoppa

Kızlar itirafa geldim:KK17:
Nasil oldu anlamadım akşam yemeginde doydum da ama gozum döndü birden 6 kaşık kadar makarna yedim 1 kac parca da et yedim oda yetmedi bir dilim ekmek yedim sonrasında yine gözüm doymadi bir küçük dilim helva yedim.:KK14:
Olmuşla ölmüşe care yok derler. En iyisi bugunu unutmak yok kabul etmek. . Yarin yine yeniden başlıyorum. Az sonra bir form cay içicem. Belki azda olsa telafi ederim:KK23:
Canım benim arada bi Lazım ama, Dediğin gibi olmuş bitmiş..
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık..
Bol su, yeşil çay! hadi bakalım marş!

Sevgili adminim, canım rakibem..
Akşam yemeğine eşim yok diye, Komşularımın da ısrarıyla yanlış Şeyler yedim sanırım:oops:
Şöyle; 1 tane Katmer, 2kk beyaz peynir, 2-3 yk piyaz, domates, Salatalık, 1 tane Elmalı kurabiye...

Ama bu sondu, daha dikkatli olacak artık, söz...Hoppa

Ah canim ben elestirmiyorum bu akşam. . Kimler beni elestirsin dimi ama:KK43:
Sloganimizi tekrar edelim iyisi mi
YARIN DAHA GÜZEL OLACAK

Canım benim arada bi Lazım ama, Dediğin gibi olmuş bitmiş..
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık..
Bol su, yeşil çay! hadi bakalım marş!

Yesil cay hakkim tamam 3 fincan içtim bugün. Ama form cay icicem.. suda 3 lt ictim yarim litre de limonlu tarcinli sicak su icicem 3.5 lt eder..
Yarin tartilip yazicam sonucu. .

X