- 20 Eylül 2024
- 117
- 19
- 20
Bence erkekBızede tahmınde bulunurmusunuz 12haftalık
Benim minnoşuma da bakar mısınız çok merak ediyorum rüyalarıma girdi hep erkek olarak doktor erkeğe benziyor kafa yapısı dediKafa yapısı erkek gibi sanki
Kızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Kızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ek
benim
Benide yorumlarmisiniz :))))Kesinnn kız %100orda görünüyor bariz net bi şekilde hemde
Erkek bebişe benzettim ben sağlıkla gelsinBenide yorumlarmisiniz :))))
ErkekBizide tahmin eder misiniz
Ben kese olarak kıza benzettim ama doktor daha iyi bilir tabikideBenim minnoşuma da bakar mısınız çok merak ediyorum rüyalarıma girdi hep erkek olarak doktor erkeğe benziyor kafa yapısı dedi
Haftaya cumartesi belli olacak inşallah detaylı ultrasondaBen kese olarak kıza benzettim ama doktor daha iyi bilir tabikidebelli oldumu cinsiyeti
En son Usg bu ama yine göstermedi inatçı sanırım birazcıkBen kese olarak kıza benzettim ama doktor daha iyi bilir tabikidebelli oldumu cinsiyeti