Kafa yapısı erkek gibiMerhaba biz de 12 haftalığız ultrason resim çok benzettim benim bebeğime bize doktor yanılma payım yüksek emin değilim sadece tahmin kıza benziyor dedi sizce bakar mısınız kız mı erkek mi bana hiç kız gibi gelmiyor erkek gibi geliyor
tam hatırlamıyorum ama 13. Haftada kesin belliydi erkek olduğuKaçıncı haftada değişti
Doktor bacak arası resim verdi sizce nedir cinsiyetiBanada 12. Haftada kız dediler ikili taramada hatta 17. Haftya kadar %100 kız dendi 18 . Haftada erkek oldugunu söylemişmiydim dedi doktor ben şok oldum erkek oldu sonuc , 16. Hafta ve sonrasında kesinleşiyor bence hatta 12. Haftada bacak arasınıda cekmıstı kesin kız diye onu ve fotosunuda eklıyorum size fotoğraf olarak
15 haftalık olduk doktor bacak arası resim verdi sizce nedir cinsiyetiiEvet erkek 2 aylık dogdu suan elhamdulillah
Erkek gibi duruyor sanki belli olmaz ama 16 haftalıkken netlesir diye düşünüyorum15 haftalık olduk doktor bacak arası resim verdi sizce nedir cinsiyetii
Kızda böyle oluyor mu bilginiz var mıErkek gibi duruyor sanki belli olmaz ama 16 haftalıkken netlesir diye düşünüyorum
Kesin kız15 haftalık olduk doktor bacak arası resim verdi sizce nedir cinsiyetii
Üç çizgi var kızlarda böyle oluyor doktorunuz ne dedi öncelikle sağlıklı olması tabikideKızda böyle oluyor mu bilginiz var mı
İyi bi doktordan bilir bizimde oğlum 12 haftalıkken maşallah aslan gibi demişti doktorumuzKızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Benim hislerim yanılmadı ama oğlum olduİyi bi doktordan bilir bizimde oğlum 12 haftalıkken maşallah aslan gibi demişti doktorumuz
Doktorun biri kıza biri erkeğe benzettiÜç çizgi var kızlarda böyle oluyor doktorunuz ne dedi öncelikle sağlıklı olması tabikide
Şimdi kesinleşmedi mi hayla kaç haftalıkDoktorun biri kıza biri erkeğe benzetti
Merhabalar. Benimde 13 haftalık cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz rica etsemÜç çizgi var kızlarda böyle oluyor doktorunuz ne dedi öncelikle sağlıklı olması tabikide
Kız gibi belli oldu mu cinsiyetiMerhabalar. Benimde 13 haftalık cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz rica etsemEki Görüntüle 3425008
Hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKız gibi belli oldu mu cinsiyeti
AminHayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bizide yorumlar musunuz lütfenKız gibi belli oldu mu cinsiyeti
Bizide yorumlar musunuz ne sizceKafa yapısı erkek gibi sanki