Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun erkek gibiBizide yorumlar musunuz lütfen
Kesinnn kız %100 orda görünüyor bariz net bi şekilde hemdeKızlar doktorum 13. Haftamda kız dedi kesin bir şekilde sizce de erken değil mi kesin konuşması kafam karıştı sızce cınsıyet nedır tahmın eder mısınız
Kesinnn kız %100 orda görünüyor bariz net bi şekilde hemde
Erken değil benim oğlumun cinsiyeti 11 haftalıkken belli olmuştuKızlar doktorum 13. Haftamda kız dedi kesin bir şekilde sizce de erken değil mi kesin konuşması kafam karıştı sızce cınsıyet nedır tahmın eder mısınız
Isinin ehli olan doktor soyluyor 13. haftada. Bize de %99 kiz demişti 13. haftada dedigi gibi de oldu :)Kızlar doktorum 13. Haftamda kız dedi kesin bir şekilde sizce de erken değil mi kesin konuşması kafam karıştı sızce cınsıyet nedır tahmın eder mısınız
Zaten orda bakın bacak arasına 3 çizgi var doktor değilim ama kesin kız yaniIsinin ehli olan doktor soyluyor 13. haftada. Bize de %99 kiz demişti 13. haftada dedigi gibi de oldu :)
Kızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyım Ultrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482 12 iç haftada %99 erkek dedi doktor sizcede erkekmi ?
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz bize de 12. Haftada özelde kesin kız dedi doktor dun devlette doktora gittiğimizde henüz göstermiyor dediler bizimde değişir mi sizin gibi fotoğrafları ekliyorum ilk fotograf 12. Hafta bacak arası fotoğrafı ikinci fotoğraf 15+1 yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirimBanada 12. Haftada kız dediler ikili taramada hatta 17. Haftya kadar %100 kız dendi 18 . Haftada erkek oldugunu söylemişmiydim dedi doktor ben şok oldum erkek oldu sonuc , 16. Hafta ve sonrasında kesinleşiyor bence hatta 12. Haftada bacak arasınıda cekmıstı kesin kız diye onu ve fotosunuda eklıyorum size fotoğraf olarak
Bana kız gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir erkek dediyse erkektir sağlıkla gelsinDoktorumuz 12 iç haftada önce emin olamadı sonra %99 erkek dedi bide siz değerlendirirmisin , böyle olup sonradan değişenler varmış şuan 13 haftalığız acaba tekrar emin olmak için baktırsammı ?
Hayırlı olsun bencede kız bebiş sağlıkla gelsinMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz bize de 12. Haftada özelde kesin kız dedi doktor dun devlette doktora gittiğimizde henüz göstermiyor dediler bizimde değişir mi sizin gibi fotoğrafları ekliyorum ilk fotograf 12. Hafta bacak arası fotoğrafı ikinci fotoğraf 15+1 yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim
Valla benım yasadıgımdan sonra her sey olabılır gibi gelıyo hayırlısı olsun inşallahMerhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz bize de 12. Haftada özelde kesin kız dedi doktor dun devlette doktora gittiğimizde henüz göstermiyor dediler bizimde değişir mi sizin gibi fotoğrafları ekliyorum ilk fotograf 12. Hafta bacak arası fotoğrafı ikinci fotoğraf 15+1 yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim
Merhaba bize kız dedilerM Minikkedi00 merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi sizinle ultrason fotoğrafım aynı bacak arası benimde 12 de kıza benzetti 16. hafta da kesin söylerim dedi
Babada tahminde bulunur musunuz 13 haftalık yaklaşıl olarakKesin kız