12 haftalık cinsiyeti belli oldu

Kızlar doktorum 13. Haftamda kız dedi kesin bir şekilde sizce de erken değil mi kesin konuşması kafam karıştı sızce cınsıyet nedır tahmın eder mısınız

Eklentiler

• IMG_0836.jpeg
    IMG_0836.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 707
Kızlar doktorum 13. Haftamda kız dedi kesin bir şekilde sizce de erken değil mi kesin konuşması kafam karıştı sızce cınsıyet nedır tahmın eder mısınız
Isinin ehli olan doktor soyluyor 13. haftada. Bize de %99 kiz demişti 13. haftada dedigi gibi de oldu :)

Kızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyım ☺️ Ultrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482 12 iç haftada %99 erkek dedi doktor sizcede erkekmi ?

Doktorumuz 12 iç haftada önce emin olamadı sonra %99 erkek dedi bide siz değerlendirirmisin , böyle olup sonradan değişenler varmış şuan 13 haftalığız acaba tekrar emin olmak için baktırsammı ?

Eklentiler

• IMG_2530.png
    IMG_2530.png
    602,7 KB · Görüntüleme: 298
  • IMG_2529.png
    IMG_2529.png
    592,3 KB · Görüntüleme: 211
Banada 12. Haftada kız dediler ikili taramada hatta 17. Haftya kadar %100 kız dendi 18 . Haftada erkek oldugunu söylemişmiydim dedi doktor ben şok oldum erkek oldu sonuc , 16. Hafta ve sonrasında kesinleşiyor bence hatta 12. Haftada bacak arasınıda cekmıstı kesin kız diye onu ve fotosunuda eklıyorum size fotoğraf olarak
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz 😊🙏🏻🧿 bize de 12. Haftada özelde kesin kız dedi doktor dun devlette doktora gittiğimizde henüz göstermiyor dediler bizimde değişir mi sizin gibi fotoğrafları ekliyorum ilk fotograf 12. Hafta bacak arası fotoğrafı ikinci fotoğraf 15+1 yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_20240802_140253.jpg
    IMG_20240802_140253.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 205
  • IMG_20240801_200945.jpg
    IMG_20240801_200945.jpg
    132,4 KB · Görüntüleme: 224
Doktorumuz 12 iç haftada önce emin olamadı sonra %99 erkek dedi bide siz değerlendirirmisin , böyle olup sonradan değişenler varmış şuan 13 haftalığız acaba tekrar emin olmak için baktırsammı ?
Bana kız gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir erkek dediyse erkektir sağlıkla gelsin 🥰

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebisiniz 😊🙏🏻🧿 bize de 12. Haftada özelde kesin kız dedi doktor dun devlette doktora gittiğimizde henüz göstermiyor dediler bizimde değişir mi sizin gibi fotoğrafları ekliyorum ilk fotograf 12. Hafta bacak arası fotoğrafı ikinci fotoğraf 15+1 yorum yapabilecek olan varsa çok sevinirim
Hayırlı olsun bencede kız bebiş sağlıkla gelsin 🥰

P papatya9 merhaba iyi günler bende bugün öğrendim ama benimde hep erkek hissetmiştim acaba değişir mi ultrason fotoğrafımız aynı sizle

Valla benım yasadıgımdan sonra her sey olabılır gibi gelıyo hayırlısı olsun inşallah🤲🏻

Benim bebişim de 16 haftalık oldu ama hala cinsiyeti net değil. 11. Hafta doktor erkeğe benziyor dedi, 12 de ikili taramada büyük ihtimal kız dedi, bu haftada kordon sürekli aradaydı tam göremedi, dedim hocam en son kız demiştiniz, öylemi demiştim erkeğe benziyor sanki dedi 😃 Anlamadım gitti 18. Haftaya kaldı artık inşaAllah o zaman öğrenebiliriz.. Sağlıklı olsunda bebişlerimiz gerisi önemli değil ❤

Y yazosey benim ultrason bacak arası 12 haftalıkken aynı sizle bana da kız ama 16. haftayı bekleyelim dedi özelden size attım. Bir bakar mısınız

M Minikkedi00 merhaba cinsiyeti öğrendiniz mi sizinle ultrason fotoğrafım aynı bacak arası benimde 12 de kıza benzetti 16. hafta da kesin söylerim dedi

Bizede bi tahmin edermisin bizim doktor da 12 haftalıkken erkek ve kız birbirine benzer çok erken dedi ilerleyen haftalarda söylerim dedi kafam karıştı😄bende hep erkek hissediyorum

1000035331.jpg

X