Benim kızımın fotosuna benziyorKızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Ay evet her gören kız diyor kese biçiminden öyle dediniz dimiBenim kızımın fotosuna benziyor
Bak ben de 12 haftalık kızımın fotosunu bırakıyorum. Şu an 5 aylık olduAy evet her gören kız diyor kese biçiminden öyle dediniz dimi
Maşallah baya benziyor bu arada kaç haftalıkken kız olduğunu öğrendinizBak ben de 12 haftalık kızımın fotosunu bırakıyorum. Şu an 5 aylık oldu
16 hastalıkken öncesinde doktorumuz söylemeyi uygun bulmadı. Biz yine de bekleyelim dedi. Hatta ben 22. Haftada detaylıya gidene kadar değişebilir diye büyük alışverişler yapmamıştımMaşallah baya benziyor bu arada kaç haftalıkken kız olduğunu öğrendiniz
Banada 12. Haftada kız dediler ikili taramada hatta 17. Haftya kadar %100 kız dendi 18 . Haftada erkek oldugunu söylemişmiydim dedi doktor ben şok oldum erkek oldu sonuc , 16. Hafta ve sonrasında kesinleşiyor bence hatta 12. Haftada bacak arasınıda cekmıstı kesin kız diye onu ve fotosunuda eklıyorum size fotoğraf olarakKızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Aa bacak arası boş gerçekten erkek demi bu amaBanada 12. Haftada kız dediler ikili taramada hatta 17. Haftya kadar %100 kız dendi 18 . Haftada erkek oldugunu söylemişmiydim dedi doktor ben şok oldum erkek oldu sonuc , 16. Hafta ve sonrasında kesinleşiyor bence hatta 12. Haftada bacak arasınıda cekmıstı kesin kız diye onu ve fotosunuda eklıyorum size fotoğraf olarak
Evet erkek 2 aylık dogdu suan elhamdulillahAa bacak arası boş gerçekten erkek demi bu ama
Rabbim hayırlı evlat eylesin inşaallEvet erkek 2 aylık dogdu suan elhamdulillah
Belli mi canım sonuç. :)Kızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Evet erkekBelli mi canım sonuç. :)
Aaa değişti mi sonuçEvet erkek
Değişti valla bende şaşırdımAaa değişti mi sonuç
Merhaba biz de 12 haftalığız ultrason resim çok benzettim benim bebeğime bize doktor yanılma payım yüksek emin değilim sadece tahmin kıza benziyor dedi sizce bakar mısınız kız mı erkek mi bana hiç kız gibi gelmiyor erkek gibi geliyorKızlar dün doktorum cinsiyet tahmini yaptı kız büyük ihtimal ama 3 hafta sonra tekrar bakarız kesin o zaman belli olur dedi ben hep erkek hissediyordum ama kız olunca çok mutlu oldum hissiyat olarak sadece erkek olucak kesin diyordum ama yanıldım sanırım sizce cinsiyeti değişicek mi çok heycanlıyımUltrason fotoğrafını asağıya ekliyorum Eki Görüntüle 3233482
Ultrason resmime bakar mısınız benimki ne sizceErkek olunca kesin oluyormus benim bebegimin cinsiyetini 13 haftalikken erkek dedi doktor 3 hafta sonra kesinlesir ama erkekte yanilma payi az dedi 16 haftaligim ve bugun kesin erkek dedi hatta biseyler gosterdi anlayamadim tam ama bebeginin pipisi bak dedi güldüm
Kaçıncı haftada değiştiDeğişti valla bende şaşırdım
Kafa yapısı erkek gibi sankiMerhaba biz de 12 haftalığız ultrason resim çok benzettim benim bebeğime bize doktor yanılma payım yüksek emin değilim sadece tahmin kıza benziyor dedi sizce bakar mısınız kız mı erkek mi bana hiç kız gibi gelmiyor erkek gibi geliyor