canım evliliği senle eşin bitiyor
kapatın kapıyı evliliğinizi yaşayın.
1 ay boyunca iki tarafa da gitmeyin çünkü 2 tarafta haksız!
kocanla gez toz napcan kv yi sen
laf da sokma eşine şimdi kızgındır annen kırgınlıklarımız geçsin öyle arayım diyorum vb de işte.
Olmuyooooooo arayip duruyo esim ariyor tamam o arada ama yinede kadinin yüzünü görmeye tahamülüm yok ya acayip nefret etdirdi kendinden
Dün esim bana sen benim ailemi artik sevmiyorsun dedi resmen suc bendemi benmi herseyi bu duruma getirdim hayret bisi
canım bak olan size oluyor baksana
kaynanan zaten ayrılmanızı istiyor sen de onun amacına hizmet ediyorsun
eşini tavla, hayatım şuan o da ben de kırgınız bişi der dahafazla kırılırım. ilerde kötü oluruz
ben öyle olsun istemitorum de.
yani yanlış anlamayacak şekilde yap.
eger adetin gecikirse yada gecikmese de eşine hamile miyim acaba sanki bugün olmam gerekirdi falan de.
onun o anlık heycanına bi bak derim.
eger bu onun için sorun olursa senle evliliği birtirmeyi düşünüyor demektir ama mutlu olup sevinmişse herşey güzel olacak demektir
O hamilelik olayini dün yasadik bi an kendimden süphelenmistim söyledim ona soka girdi dedigi tek sey bizimkiler icimden saydim sövdüm hatda kizdigimi anladi dün testi yapana kadar heyecandan patliyordu
canım burayı anlamadım
ne demek istedin?
Hamile oldugumu düsünmüstüm bunu ona sakayla karisik hamileyim dedim sok oldu benimki ve bir an durup bizimkiler ne dicek falan dedi acayip sinirlendim ya herneyse test yaptim ama negatif idi yani degilim esime söyledim zaten testi yapana kadar basimda fir dönüyordu git yap isde cok su ic falan neyse sonradan sakasina ne oldu cok sevindin cok mutlu oldun galiba hamile olmadigim icin yüzüne baktim bi yandan üzüldügünü anladim
ayyyy canım senin eşin sevinmiş işte
sen kv yi falan filan kafandan def et tadını çıkart yaaa
başında dönüp durması güzel şeydir
sana bişi deyim mi sakın suratını asma ama sakın
sakın kendi ailene de kötü şeyler anlatma düzeliyo de güzel de:)
kocanın gönlünü aldıktan sonra gerisini boşverrrrrrrr
güzelce giyin güzel sofra kur
ara dediğinde de aşkım şöyle böyle de işte
sen gönlünü almayı bilirsin.
en güzel günlerde bunları onuşmayın.
gerçi benim evliliğim de de ilk zaman sıkıntı olmuştu.
çok kötüydü
eşinin her dediğini yapma ama karşşına da alma
:) :) :) Ona cok kiziyorum ama cokda seviyorum gece gözlerimi bi actim baktim esim tepemde dikiliyor ne oldu dedim uyuyormusun diyr bakiyorum dedi birden aldi yorgani her yanimi sardi aman karicim üsüme karicim üsümesin dedi hahaha deli ya kiyamiyorum ona yaaaaa
eeee çatlak kadın böyle bi kocayı mı boşayacaksın ?????
:):):):):):):)
kapatın kapınızı ne güzel işte;
sarılın uyuyun, güzel yemekler yap ,
farklı gecelik falan al :)
dans edin
mutlaka gece yürüyüşlerine çıkın elele, ayrı bi etkisi oldugunu düşünüyorum :):)
Konu gecen senenin konusu, konu sahibi bosanmadi evliligine devam ediyo, bosa uzme kendini feyzaya ALLAH aşkına güleyimm mi ağlıyim mi yazık değil mi ya size meselde ne yani ... ya çok gerginsiniz öncelikle bi sakin olun. herkes herkesle konuşuyo da sen heeeeeeeeeeeepsini bi kenara at kapının arkasına koy eşini al konuş canım benim. senin herşeyin o artık tamam durumlar biraz çirkin olmuş ama derin bi nefes al sakinleşin önce ve konuşun lütfen eşinle yazık günah yani. ayrıca bu kayınvalideler oğullarını boşatıp kendilerine mi alacaklar acaba naapacaklar. mutsuz olunca eline ne geçecek ne kadar günah ya çok kınıyorum şu an.
herşeyi yapmak zor bozmak kolaydır tatlım bu olmasa yarın başka şeylerde mücadele vericeksiniz hemen su koyuvermeyim ööle sudan sebepten yalnız önce siz aranızdaki problemleri çözün geri kalanı soora.... =))
canım ALLAH yardım etsin umarım herşey yoluna girer
ya ALLAH aşkına güleyimm mi ağlıyim mi yazık değil mi ya size meselde ne yani ... ya çok gerginsiniz öncelikle bi sakin olun. herkes herkesle konuşuyo da sen heeeeeeeeeeeepsini bi kenara at kapının arkasına koy eşini al konuş canım benim. senin herşeyin o artık tamam durumlar biraz çirkin olmuş ama derin bi nefes al sakinleşin önce ve konuşun lütfen eşinle yazık günah yani. ayrıca bu kayınvalideler oğullarını boşatıp kendilerine mi alacaklar acaba naapacaklar. mutsuz olunca eline ne geçecek ne kadar günah ya çok kınıyorum şu an.
herşeyi yapmak zor bozmak kolaydır tatlım bu olmasa yarın başka şeylerde mücadele vericeksiniz hemen su koyuvermeyim ööle sudan sebepten yalnız önce siz aranızdaki problemleri çözün geri kalanı soora.... =))
canım ALLAH yardım etsin umarım herşey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?