- 16 Mart 2024
- 47
- 26
- 41
Bende ayni durumdayim vnm biraz morelim bozulmadi degil ama hemen kendimi toparladim dua efiyorum bol bol tesbih cekiyorum olursa 17 senelik mucizem gelecek insallah saglikla kolaylikla buarada kacinci gun embryosu sizin benim 5. Gun genetik taramali bir deMerhaba Arkadaşlar, ben de 12 Ekim’de transfer oldum. 23’ünde test yaptırdım, sonuç 59 çıktı, doktor iki gün sonra tekrarını istedi, 25’inde 107 çıktı. Pozitif olması güzel ama hem değer düşük hem de iki günde ikiye katlanmadı, o yüzden çok tedirginim. Sizin değerleriniz nasıl?
merhaba negatifCnm ne yaptın verdin mi kan sonuç ne
Benim de 5. gün, genetik taramalı… yavaş tutması yaşla ilgili olabilir mi bilmiyorum, 41 yaşındayımBende ayni durumdayim vnm biraz morelim bozulmadi degil ama hemen kendimi toparladim dua efiyorum bol bol tesbih cekiyorum olursa 17 senelik mucizem gelecek insallah saglikla kolaylikla buarada kacinci gun embryosu sizin benim 5. Gun genetik taramali bir de
Ben de 39 yasindayim bilmiyorum insallah oyledir ve simsiki tutunurlar bugun biraz goguslerde hassasiyet hissediyorum sen ne durumdasin ben yarin tekrar kan verecgimBenim de 5. gün, genetik taramalı… yavaş tutması yaşla ilgili olabilir mi bilmiyorum, 41 yaşındayım
Ben de yarın vereceğim… saatler geçmiyor resmen. Dün ve önceki gün epey bulantım vardı, bugün daha azBen de 39 yasindayim bilmiyorum insallah oyledir ve simsiki tutunurlar bugun biraz goguslerde hassasiyet hissediyorum sen ne durumdasin ben yarin tekrar kan verecgim
Bende 10. Günde test verdim 5.7 çıktı ara değer çık ış diyor doktor yarın tekrarlıycam bakalım yükselixek mimerhaba negatif
Verdiniz mi kan? Çıktı mı sonuç? Umarım ikiye katlanmıştır…Ben de 39 yasindayim bilmiyorum insallah oyledir ve simsiki tutunurlar bugun biraz goguslerde hassasiyet hissediyorum sen ne durumdasin ben yarin tekrar kan verecgim
Verdiniz mi kan? Çıktı mı sonuç? Umarım ikiye katlanmıştır…
siz verdiniz mi sonucunuz cikti miVerdiniz mi kan? Çıktı mı sonuç? Umarım ikiye katlanmıştır…
Merhaba bende 5.gun genetik taramalı transfer oldum 17 Ekim de 8.gunu kanda 32 çıktı çok üzülmüştüm bana umut oldunuz.256 çıktı çok şükür, %136 artmışsizin nasıl?
8 gün erken değil mi? 32 iyi bir rakam, katlanarak artar inşallah…Merhaba bende 5.gun genetik taramalı transfer oldum 17 Ekim de 8.gunu kanda 32 çıktı çok üzülmüştüm bana umut oldunuz.
Kahverengi leke gelince dr kan ver dedi bir de ben günleri şaşırdım bir gün ileri gittim hep 6.gunu 7 sanip kaset test yaptım silik çıktı 8.gunu de 9 sanıyordum8 gün erken değil mi? 32 iyi bir rakam, katlanarak artar inşallah…
Benimde cok sukur bugun cok guzel artti 314 suanda hesabima gore %121 artmis256 çıktı çok şükür, %136 artmışsizin nasıl?
Çok sevindim, böyle devam etsin inşallah…Benimde cok sukur bugun cok guzel artti 314 suanda hesabima gore %121 artmis
Amin insallah hepimizin buarada sonraki surec nedir sizde bende 4 gun sonra tekrarlamami istediler testi peki size ne dedilerÇok sevindim, böyle devam etsin inşallah…
8. Günde 32masallah çok güzel değil mi ya insanlar 16 ile 12. Gün öğrenip doğuruyor herkesin bünyesi başka8 gün erken değil mi? 32 iyi bir rakam, katlanarak artar inşallah…