12 ekim transfer sonrası bekleyiş

Merhaba Arkadaşlar, ben de 12 Ekim’de transfer oldum. 23’ünde test yaptırdım, sonuç 59 çıktı, doktor iki gün sonra tekrarını istedi, 25’inde 107 çıktı. Pozitif olması güzel ama hem değer düşük hem de iki günde ikiye katlanmadı, o yüzden çok tedirginim. Sizin değerleriniz nasıl?

Bende ayni durumdayim vnm biraz morelim bozulmadi degil ama hemen kendimi toparladim dua efiyorum bol bol tesbih cekiyorum olursa 17 senelik mucizem gelecek insallah saglikla kolaylikla buarada kacinci gun embryosu sizin benim 5. Gun genetik taramali bir de

Merhaba arkadaşlar 14 Ekim'de 2 adet 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün test verdim 0.01 çıkmış tutmamış o kadar kötüyüm ki çok yoruldum maddi manevi şimdi sil.bastan hersye baslycagim bide ücretli hastayım devlet karşılamıyor. Çok üzgünüm umarım sizlerin pozitif olur bana umut olursunuz

Benim de 5. gün, genetik taramalı… yavaş tutması yaşla ilgili olabilir mi bilmiyorum, 41 yaşındayım

Sizin adiniza o kadar uzuldum ki uzulsek de elimizden gelen birsey yok ama allah herseyi bilen goren bizim de garantimiz yok kizlar en azindan umut varken dualariniza talibiz ve nolursunuz isyana dusmeyin rabbim zorlastiriyorsa mutlaka vardir bir bildigi 17 senede hatirlamiyorum artik sayisini asilam tup bebek heralde 11 deneme olmust hic bir zaman isyana dusmedim herseyin vakti zamani vardir eger olmuyorsa da mukafati vardir unutmayin bunu hicbir zaman . Allah
yardimcimiz olsun hepimizin ve insallah bir gun kucaklarimiz dolar eteklerimize de yapisirlar bizim de. Allaha emanet olun dua edelim birbirimize

Ben de 39 yasindayim bilmiyorum insallah oyledir ve simsiki tutunurlar bugun biraz goguslerde hassasiyet hissediyorum sen ne durumdasin ben yarin tekrar kan verecgim
Ben de yarın vereceğim… saatler geçmiyor resmen. Dün ve önceki gün epey bulantım vardı, bugün daha az inşallah güzel çıkar sonuçlarımız

8 gün erken değil mi? 32 iyi bir rakam, katlanarak artar inşallah…
Kahverengi leke gelince dr kan ver dedi bir de ben günleri şaşırdım bir gün ileri gittim hep 6.gunu 7 sanip kaset test yaptım silik çıktı 8.gunu de 9 sanıyordum az gelmişti değer ama drum içimi rahatlatti bir de sizi okuyunca mutlu oldum jnsallah sizin benim değerlerimiz güzel artar kucağımıza alırız Allah emek veren herkesin karşılığını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…