Bence yerleşme kanamasıydı cnm çünkü ilaçları kullandığımız sürece adetimiz gelmeyecek doktor öyle söyledi hayırlısı olsun. Benim düne kadar kasık belirttim bel ağrım vardı şimdi hiçbir şeyim yok bugünşuan yok gibi ama kasıklarımda ağrı devam ediyo ara ara regl olacakmışım gibi oluyor yarın devam ederse soracağım inşallah kötü bişey değildir
ay inşallah güzel şeyler olur bizim içinBence yerleşme kanamasıydı cnm çünkü ilaçları kullandığımız sürece adetimiz gelmeyecek doktor öyle söyledi hayırlısı olsun. Benim düne kadar kasık belirttim bel ağrım vardı şimdi hiçbir şeyim yok bugün
Erken gebelik testi mi cnm bu insallaaaah varrrr oyle goruniyor yaniii
Merhaba canım ben de ayın 14'ünde transfer oldumu senden 2 gün sonra benim 3 gün emriyosu hiç zamanla belirtilerim çoktu kasık ağrısı gibi bugün transfer hariç 7 günüm test yapsam da çıkmaz herhalde 9 ve 10 günü yapmam gerekiyor galiba sadece adet olacak gibi bir karın ağrısı biraz da sırtıma vuruyor Bir de göğüslerim çok aşırı derecede ağrıyor sen de var mı herhangi bir belirti bir daha test yapacak mısınayyyy arkadaslar merhaba bende 12 sinde bulent tirasta transfer oldum hepimiz ve daha nicelerimiz insallah hayirlisiyla pozitifi goruruz. Bende test yaptim cumartesi ama ilk idrar ile degil negatief gibi gorunuyordu arkasina telefonun flasini tuttum kararti vardi 5. Gun genetik taramali embryo benimkisi. Eee sizler nasilsiniz valla zaman gecmiyor sabah olsa da biraz sohbet etsek
Benim kanda 10.gunde belli olmustubenim göğüs ağrım vardı 3 gündür lekeli kanama gibi bi durumum var perş test günüm idrar testi hiç yapmadım çünkü moralim çok bozuk sürekli regl olcak gibiyim ve lekelenmelerim var ara ara hemşirem test gününü bekle diyo transfer günüyle beraber 10. günüm kan mı versem bilmiyorum evde düşün düşün deliricem
ben yarın kan veriyim aklıma takıldı 5. gün embriyosuydu benimkiBenim kanda 10.gunde belli olmustu
Bnmkide 5.gun embriyosuydu umarim sagliklidir bebeginizben yarın kan veriyim aklıma takıldı 5. gün embriyosuydu benimki
inşallah hepimizin olsunBnmkide 5.gun embriyosuydu umarim sagliklidir bebeginiz
Belirti ben de yok 6 ve 8 gunlerde hafif kanaman oldu ben de korkuyorum goguslerim falan hic sis degil adet olacakmisim gibi agrim oluyor doktorun kimdi canimMerhaba canım ben de ayın 14'ünde transfer oldumu senden 2 gün sonra benim 3 gün emriyosu hiç zamanla belirtilerim çoktu kasık ağrısı gibi bugün transfer hariç 7 günüm test yapsam da çıkmaz herhalde 9 ve 10 günü yapmam gerekiyor galiba sadece adet olacak gibi bir karın ağrısı biraz da sırtıma vuruyor Bir de göğüslerim çok aşırı derecede ağrıyor sen de var mı herhangi bir belirti bir daha test yapacak mısın
Canim ben de zor tutuyorum kendimi benim 2 mi 3 mu ne kimyasal gebeligim oldu tup bebekle gene hafif silik hatta hayalet cizgi gorunce korkuyorum hakkimizda hayirlisi ama hiccc belirtim yok normal mi bu artik sona yaklasiyoruz aslindabenim göğüs ağrım vardı 3 gündür lekeli kanama gibi bi durumum var perş test günüm idrar testi hiç yapmadım çünkü moralim çok bozuk sürekli regl olcak gibiyim ve lekelenmelerim var ara ara hemşirem test gününü bekle diyo transfer günüyle beraber 10. günüm kan mı versem bilmiyorum evde düşün düşün deliricem
hakkımızda hayırlısı umarım umutlarımız kırılmaz olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu 2-3 gündür baya düştüm moralceCanim ben de zor tutuyorum kendimi benim 2 mi 3 mu ne kimyasal gebeligim oldu tup bebekle gene hafif silik hatta hayalet cizgi gorunce korkuyorum hakkimizda hayirlisi ama hiccc belirtim yok normal mi bu artik sona yaklasiyoruz aslinda
Aydın da cnm. Benim de adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyorBelirti ben de yok 6 ve 8 gunlerde hafif kanaman oldu ben de korkuyorum goguslerim falan hic sis degil adet olacakmisim gibi agrim oluyor doktorun kimdi canim
hakkımızda hayırlısı umarım umutlarımız kırılmaz olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu 2-3 gündür baya düştüm moralce
Neden peki adet agrin var ve leken var diye mi Cok mu leke geliyor belki fitildendir benimde ip gibi kahverengi birseyler geliyor bazen icinden doktorun kkm senin ve genetik taramali mi embryon. Benim genetik taramali ve ustelik octagam serum takinmama ragmen ayni seyleri yasiyorum uzulme allah var o herseyi goruyor biliyor elimizden geleni yaptik gerisi onun taktiri.hakkımızda hayırlısı umarım umutlarımız kırılmaz olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu 2-3 gündür baya düştüm moralce
Benim de agrim var ilk gunlerden beri benim test gunum 23 bakalim ama hic bir belirti olmamasi beni düşündürüyor birde adet agrisiAydın da cnm. Benim de adet olacakmış gibi karın ağrısı oluyor
sadece progeston iğne vuruyorum akşam 1 tane fitil kullanmıyorum. genetik değil embriyo doktorum prf dr ali rüştü ergürNeden peki adet agrin var ve leken var diye mi Cok mu leke geliyor belki fitildendir benimde ip gibi kahverengi birseyler geliyor bazen icinden doktorun kkm senin ve genetik taramali mi embryon. Benim genetik taramali ve ustelik octagam serum takinmama ragmen ayni seyleri yasiyorum uzulme allah var o herseyi goruyor biliyor elimizden geleni yaptik gerisi onun taktiri.
Ben de aynıyım canım benim test günüm 28'inde sadece adet adet ağrısı var başka da bir şey yok o yüzden ben de endişeliyim korkuyorum herkes basmadan falan bahsediyor biraz da göğsüm ağrıyorBenim de agrim var ilk gunlerden beri benim test gunum 23 bakalim ama hic bir belirti olmamasi beni düşündürüyor birde adet agrisi
Kacinda oldunuz ki transferi taa 28 test gununuz.Ben de aynıyım canım benim test günüm 28'inde sadece adet adet ağrısı var başka da bir şey yok o yüzden ben de endişeliyim korkuyorum herkes basmadan falan bahsediyor biraz da göğsüm ağrıyor