12 ekim transfer sonrası bekleyiş

Naptin cnm merak ediyorum seni insallah hayirli haberlerle gelirsin buraya dualarimdasin
Canım benim, çok teşekkür ederim Çok şükür üç testimde de artış oranı yeterliydi, bugün en son 544 çıktı. Bu arada ben kendi hesabımla 5. haftayı bitirdiğimi sanıyordum, hemşire transferden 15 günceyi son adet tarihiniz olarak düşünün dedi, o zaman 4+4’üm ve hcg değerim o kadar vahim değil. İki gün sonraya yine test istedi ama doktor, 1000’i görmek istiyor, ondan sonra ultrasona çağıracakmış. Sana ultrason için gün verdiler mi?

Masallah yok ben persembe vericem tahlil sonra bakalim ne diyecekler evet 1500 iken goruluyor deniyor kese hadi bakalim bizim icin onemli bir gun persembe hayirlara vesile olsun

Yapma yapma ben bak 6. Gün embriyosunu 5. Hün test yaptım çıkmadı ve 2 gündür çok üzgündüm boş yere kendimi yıprattım sen bekle biraz daha
Merhaba öncslikle hayırlı olsun embriyolarınızın kalitesi neydi acaba, doktorunuz aret bey sanırım. 6.gün embriyoları hakkında ne demişti tutunma oranı ile ilgili

12 Ekim transfer sonrası bekleyiş sürecindeyim 24 Ekim test tarihi. 5. gün embriyosu, belirtim yok test idrar testi yapsam mı pazartesi kafam karışık beklemek çok zor …
Merhabalar bende 12 ekimde transfer oldumm ne durumdasınız şuan vardır inşallah güzel haber

12 Ekim transfer sonrası bekleyiş sürecindeyim 24 Ekim test tarihi. 5. gün embriyosu, belirtim yok test idrar testi yapsam mı pazartesi kafam karışık beklemek çok zor …
Yapmayın benim test günüm bugün ben 6. Gün yaptım negatif çıktı yıkıldım 7. Gün yaptım yine yıkıldım çok ağladım tamamen çöktüm ama 8. Gün hafif silik çizgi gördüm yapmayı bıraktım boşa moraliniz bozulmasın hiç.
-
Özür dilerim ben son olanları görmemişim moralinizi bozmayın Rabbim inşallah sizi minik nir kelebekle müjdeleyecek inanıyorum ben Rabbim ele özendirmesin isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…