arkadaşlar 4 numaralı yarışmacı bilmiyormuş başkasının yaptığı makyajla katılınamıycağını.konuştuk fotonun kalkmasını rica etti.bende onu üzdüğüm için özür dilerim cidden anlam veremediğim için yazmıştım o msjı.kötü niyetle yaptığı bi hareket değildii.bende biraz ön yargılı davrandım kusura bakmasın tekrardan bu çiçenklerr onunna.s.
Canım hamilelik nedeniyle makyaj vs hak getire,hep yatıyorum..Hamile kalmadan önce espiri olsun diye eğlenmek için yaptığım bir eğlenceydi..
Katılanlara başarılar diliyorum.....boshayallersmile
Canım hamilelik nedeniyle makyaj vs hak getire,hep yatıyorum..Hamile kalmadan önce espiri olsun diye eğlenmek için yaptığım bir eğlenceydi..
Katılanlara başarılar diliyorum.....boshayallersmile
arkadaşlar misafirlerim vardı giremedim...yorumları okuyorum şuanda ve size bildiğim bir şeyi açıklamak istiyorum ve ona göre yorum yapmanızı rica edeceğim.....çünki bir arkadaş 2 numaranın özensiz olduğunu kaşlarını alması gerektiğini falan bahsetmiş size flaş haber veriyorum lütfen oylamayı ve yorumları o yönde yapın....
2 numara her şeyiyle doğal olan hiç bir aksesuar kullanılmamış sadece makyaj yapılmış 10 yaşında evet 10 yaşında barbie bebek aşığı bir kız çocuğudurkaydirigubbakcemile2sositososito
kızlar diğer yarışmalarda daha çok özenmişlerdi sanki
bu yarışma biraz vasat olmuş bence
bende 1 numaraya verdim oyumu
en çok o uğraşmış gibi geldi bana
hepsinin eline sağlık ayrıca