günaydın günlükçüm
ben yeni bir başlangıç yaptım ve yoluma diyetisyenle devam etmeye karar verdim ..çok tatlı ve ilgili biri özele gitseydim anca bu kadar ilgilenirdi dün kapısında sıra olmasına rağmen 20 dk ders verdi bana ve herkese beklerken sıkıcıydı ama içeri girince öyle olmadı
aklıma gelenleri yazayım
-öncelikle az yiyosun dedi az yemek metebolizmanı yavaşlatır hem kilo veremessin em hasta olursun dedi
-kesinlikle doydum yada ac değilim diye öğün atlama vede eksik yeme dedi ..
-et grubunu 1 porsiyon arttırdı yani günlük 90 gr et -yumurta-kuru baklagil -peynir yeme hakkım var
-menüme ton balıklı piyaz eklemsini istedim çok güzel ayarladı 3-4 kasık kuru fasulyeye yarım kutu yagsız yani 40 gr ton balığı,soğan,maydanoz ile çok güzel bi tarif oldu
-aksam ara öğünüme yarım çay barağı leblebi ekledi ve sadece akşam ara öğününde ye dedi
-değişim yapmamaya çalış kilo vermeni zorlaştırabilir koruma döneminde yapalım dedi
-he birde mutfak tartısı alırsan daha kontrollü olursun dedii
aklıma gelenler bunlar bugün itibariyle başladım 104,2 kiloyum bakalım aralık sonunda aşağıdaki liste ile kaç kilo vereceğim ..kilo almıyım çok degilmi dedim güldü ve bu liste ile bi hastam 120 den 70 e düştü dedi hadi bakalım hayırlısı 4-4 lük uygularsan ayda 5 kilo verirsin dedi ..ne çok dedi yazdım
listem
sabah
1 fincan tarçınlı yeşil çay
1 kk peynir ada 2 kk liğht eynir yada 1haşlanmış yumurta
5 zeytin
domates -salatalık -yeşillik
2idkepek ekmeği
1 porsiyon meyve
ara
2 ceviz
1 porsiyon meyve
öğle