114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Çok stresli ve çok zor bir gün geçirdim. Saat 12.00den beri 4-5 kaşık form çorba ve Yeşilçay hariç hiçbir şey yiyip icemedim.
Stresli ve üzgün olduğumda asla yemek yiyemiyorum halbuki çok açım ama midem almıyor. Kıtlık moduna girmekten korkuyorum çünkü yarın da çok zor bir gün olacak ne yiyebilirim bilmiyorum.

Çok stresli ve çok zor bir gün geçirdim. Saat 12.00den beri 4-5 kaşık form çorba ve Yeşilçay hariç hiçbir şey yiyip icemedim.
Stresli ve üzgün olduğumda asla yemek yiyemiyorum halbuki çok açım ama midem almıyor. Kıtlık moduna girmekten korkuyorum çünkü yarın da çok zor bir gün olacak ne yiyebilirim bilmiyorum.

canım iş yerınde mı streslı oluyosun ?
ben de streslı oldugumda yıyorum malesefff

canım iş yerınde mı streslı oluyosun ?
ben de streslı oldugumda yıyorum malesefff

Evet canım malesef işyerinde stresli oluyorum dönem dönem.
Ben de tam tersi hiçbir şey yiyemiyorum işte suyu bile kabul etmiyor midem böyle zamanlarda.

Son düzenleme:
dün de fena geçmedi akşama kadar iyiydi.
sabah peynirli dürüm çay
öğle yarım kase tarhana çorbası yarım yumurta 1 dilim çavdar ekmeği
ara 1 çubuk kraker
5-6 gibi 1 avuç yer fıstığı üzüm
akşam yemeği yemedim arkadaşlara çaya davetliydik
çayda 2 poğaça ama sıcacıktı yaaa dayanamadım puf puf :( 1 dilim kek 1 kase salata
ama bol hareketli bir gündü en güzel artısı buydu bence :)

vaavvvv peline bak ya ne güzel hatunmuş ulan bu kilo güzelliğimizi bile saklıyo
eveeeeeeeeeeeeet evet evet bizde zayıflayabiliriz olacak bu iş olacak eninde sonunda olacak saol Nadya acayip motive ettin beni :KK19:

bu arada bugün dört dörtlük uydum diyetime ve düne göre 500 gr eksiktim
109.5 hadi bakalım hadi hadi kaçamak yooook bu hafta dört dörtlük uyalım kaçamak yok acıkınca su içiyoruz tamam mı kızlar

ınsallahh bız de ıstedıgımız kılolara ulascazzz.
ben bu aralar adet olacam kızlar,onun ıcın canım tatlı ıstıyor ufak kacamaklara bısey demıorm.
kucuk bıtter cıkolataya falan.
ama bisküviye hayırr:stop:

bi parça bitterden bişey olmaz canım
bende baktım ama kitabın sitesi kaldırılmış neyse bildiğim gibi devam edeyim en iyisi

bugün yediklerim

sabah
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates
roka 2 yk kavurma
1 fincan yeşil çay

ara.
1 fincan kahve
1 çatalcık kadayıf

öğle

4 kaşık kavurma