11.ünlü makyajı yarısması baslıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
supriz odul benn kaydirigubbakcemile3 yonetimle alakalı heralde o odul isi :çok üzgünüm:

KAZENA SÖYLESEN BAŞKANIM BıŞıLER AYARLARDI BELKı.. NıVEANIN ÜRÜNLERıNDEN YOLLASIN MESELAAA...HERKEZE VAR BıZE NEDEN YOK DERMıŞıM:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
NEYSE ARTIKIN ÇIKMAM LAZIM SİZE KOLAY GELSİN....AKŞAMA SAYIMIZ 10 OLUR İNŞLAHHHHH.......MOON SANADA KOLAY GELSİN ŞEKER.....HOŞCAKALIN BENİ UNUTMAYIN...AKŞAM GÖRÜŞÜRÜZŞeniz

Benim makyajı görseniz normalde o kişiye daha çok benziyorum ama makyajla heç benzeyemedim sırnaşık şey

kazen bey odul isini kabul etti cok tesekkur ediyorum opuyorumnanaktan ama kozmetik urunleri veren firmalar kac pro kart uyesi oldugunu soruyolarmıs..talepin cok olması bu isi kolaylastırıyormus..yani hepimiz pro uye olalım :sm_cool: en basta pro uye olmayan ben tabiki kaydirigubbakcemile3

hadi canım kaydirigubbakcemile3 nickden ben anlamıstım erkek oldugunu:) ogrendin simdi yanlıslık yapmazsın:)

haydin bayanlar harketlenin makyajlarınızı bekliyoruz katılım az olursa odulu ben alırım kimseye vermem kaydirigubbakcemile3
shekerkızcandy hadi canım sende:)

huu moonnn diyorum ki yarışmalar bölümünde de duyursan bu yarışmayı iyi olur dimi katılım artar belki.....canım başkanım hadi kolay gelsin sana tekrardanŞeniz

ben kendime gore birini buldum galibaa.. bu aksam bi deneyim biseye benzerse gonderririm benzemezse gondermem :)

Şimdi bi ünlü bul da ona benzet göz makyajını :) Çok zor ya yetenekte yok fazla ama denicem :)

ben yarın bir deneme yapacağım delikafadulden
bu yeteneksizlikle nasıl yapıcaksam :dilcikar:

GÜNAYDIN SİZE GÜNAYDIN SİZEEE .............
kıslar yarın öğlene kadardı dimi süre......hadi kızlar katılım artsın şenlensin topiğimiz....2010 en eğlenceli topik burası olsun delikafadulden

ooooo yine eglenceli bir yarisma olucak
gözlerimiz bayram edicek
hayirli olsun
katilanlara basarilar diliyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…