11.ünlü makyajı yarısması baslıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Katilan arkadaslara basarilar vallah ben gecen yarismada rezil odugum icin buna katilamicam herkese basarilar

Tüm yüz olursa katılım az olur ama yarım yüz olursa bi problem olmaz. Ama yarım yüzde de makyajdan çok yüz hatların benzeyip benzemediğine bakılırsa adil olmaz oylama, çünkü ister istemez hatlar benziyor diye makyaj çok başarılı olmasa da oy alır. :hulya:

arkadaşlar makyaj bir bütündür
sadece göz makyajıyla neyi anlayabiliriz?
yüz makyajı olmalı,her şeyiyle tam olmalı...
sadece göz olursa ortaya çıkacak sonuçlar nasıl olur çok merak ediyorum?
yüzünün görünmesini istemeyen de yarışmaya katılmayıversin bence

bence katılanların tercihine bırakılmalı...isteyen yüz...isteyen göz..isteyen kulak,,isteyen burun:roflol::roflol:

tamam isteyen tam yuz isteyen yarım yuz katılabilir kurlları degistirdim

herkesin istedgi farklı banamı denk geldi bu simdi napıyım ben tam yuz yarım yuz katılım olur dedim ama haksızlık olabilcegide soylenmis acmıycam bi daha yarısma mafoldumben isteyen tam yuz katılsın istemeyen yarım yuz

moon canım sen üzülmeopuyorumnanaktan
ama yarım yüz olması daha iyi olur daha eğlenceli olur kaydirigubbakcemile4

herkesin istedgi farklı banamı denk geldi bu simdi napıyım ben tam yuz yarım yuz katılım olur dedim ama haksızlık olabilcegide soylenmis acmıycam bi daha yarısma mafoldumben isteyen tam yuz katılsın istemeyen yarım yuz

Canım üzülme bebişim ya sinirlencek bişi yok bundaa :teselli:
Herkes istediği gibi katılsın yada güvenlik açısından yarım yüz en iyisi yerimseniben
Ben az sonra yapıcam makyajımı inşallah katılcam bugün yapmazsam hiç yapamam zaten sınavlar var. kaydirigubbakcemile2

BENDE KATILMAK İSTİYORUM..BAKALIM KİME BENZETECEĞİM KENDİMİ...YARIM YÜZ OLARAK GÖNDERCEM RESİMLERİ KAPTAN NE DERSE O OLUR:roflol:

Back