11.ünlü makyajı yarısması baslıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok düşünüyosunuz bebişşlerrr gönderi verin ya huuu....ilerde torunlarımıza anlatırız "bir zamanlar ünlü bi sitede ünlüye benzeme makyajı vardıdaaa ben sonuncu olmuştum evlatlarım"akannehirkafamçokkarıştı__________yuh babanne yuhhhhhgamyoncuiremsu:roflol:

Allam ne zormuş bilmiyorumkismile
ben en iyisi kolay bişey deneyim kaydirigubbakcemile3

moon bu avatarındaki sen misin

ne kadar güzelsin çiçeğimmm

bu arada katılım yok mu gerçekten yaaaa?

Benim bulucağım makyaj bukadar olur zaten diyorum ve başlıyorum:) Herzamankini andırıyor sadece biraz farda sürücem :)))Maksat muhabbet eğlence:) Madem çok az kişi var bi kişi daha eklensin :) Anca yapar eklerim zaten bu uyuşuklukla ben:)

Benim bulucağım makyaj bukadar olur zaten diyorum ve başlıyorum:) Herzamankini andırıyor sadece biraz farda sürücem :)))Maksat muhabbet eğlence:) Madem çok az kişi var bi kişi daha eklensin :) Anca yapar eklerim zaten bu uyuşuklukla ben:)

seni kutluyorum canımmm.......merakla bekliyoruz senide ayy çok meraklandum şimdiden benbayanssulusmilebayanssulusmile

Bi de benim makyajı görün anam dehşetül vahşet bilmiyorumkismile

Yenilmeye doyamadım sositososito

medusa cok gusel olmus ben cok begendim

Son düzenleyen: Moderatör:
46 kisi unlu makyajina oy vermis ee nerde o kadar kisi..? cnm yaa ins katilanlar olur.. ben vazgectim yahu dun denedim irenc bisey oldu

konu başlığımı zor geldi yada çekici gelmedi nedir ki anlamadım.....ankette okadar da isteyen olmuştu haklısın cankızz neyse bukez böyle olsun sağlık olsun daha çok çekişmeli gecer eminim buna düşünsenize bu kadar oyun 4 kişiye pay edildiğini süper olur derby maçı gibi:roflol::roflol::roflol::roflol:

mafoldumbenben beceremedim yap sil yap sil gözüm şişti şimdidemafoldumbensınavımada çlışamadım yapim diemafoldumben

kizlar konuyu yeni gordum ,bende katilirdimda arastirmaya zaman yok ,bide hastayim bu hafta onla falan ugrascak hic halim yok ,insallah diger makyaj yarismasina katilirim
ne kadar az kisi olursa okadar fazla oy veren olur :)
takipteyim :)

ben gönderdim umarim ulasmistir.
bakalim kac kisiyle pisti olucaz :))
netten arastirmalarima göre pek uygun ünlü makyajlari yoktu..

genel olarak ebru gündes , türkan soray , bülent ersoyun makyajlari biraz ilgi cekici.
bilin bakalim hangisiyim :Ppp
neise ben yatayim sipam erken uyanir
mucxx

çiçekler ben de yaptım ayarlamasını yapıyorum moona gönderecem

Back