11.ünlü makyajı yarısması baslıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooo ben de 2009 takvimine bakıyorum zalak gibi diyorum 7 ocak geçti konu açılması lazım nasıl fotolardan bahsediyorlar hala

meğer 2010 ocak perşembeye denk geliyormuş çok sivindim hemen bi makyaj bulayım reçelim:))

hadiii kızlar hadiiii zaman az kaldı gönderi verin şu resimleri .........katılım artsın ki yarışmanın anlamı olsun.........çok eğlencez çok çokkksositosositoilarzuda katılmış ohh ohh ohh:jeyyar:

yaa ilarzucum seni birine benzetecem benzetecem ama çıkaramıyorum..yabancı bir artist vardı ah bir hatırlasam :hulya::hulya::hulya:

ay buyrunbenim bebeğim kime benzetiyorsan hemen çıkar bak bekliyorum bebişim makyaj bulamadım laaaa

ilarzu ben seni bu kıza cok benzetiyorum aklıma geldi solim dedim gamzeli bu kızda
Camille-Guaty.jpg

katılıyımmı diye dusunenler hic dusunmeden makyajınızı yapın bekliyorum kaybetmek onemli degil onemli olan o heyecanı yasamak opuyorumnanaktan

ilarzu ben seni bu kıza cok benzetiyorum aklıma geldi solim dedim gamzeli bu kızda
Camille-Guaty.jpg

waay anasını bu kız kimmiş acaba saçlarımız benziyor ama diğer yerleri pek benzetemedim:)))

tişükkür ederim çiçeğim

Katilmak istiyorum'da kendimi bir türlü birine benzetemiyorum mafoldumben

insan degilim ben:sinifsinif:

bne de benzetemiyorum ben de insan değilim reçetem yaaaa

bi hayvana benzetsek daha başarılı olacam sanırsam

mesela denizatına:))))))))) daha çok benzetmiştim kendimi

sizde o kadar unluden bulamadınızmı:) illa yuz hatlarınızın benzemesi sart degilki makyajınızı benzetmeye calısın konu bu zaten yoksa illa benzeyin birine deseydik estetik olmak gerekirdi kaydirigubbakcemile3
mutluluk recetem sarısınsın sen sarısın bir unlunun makyajını yapabilirsin..ilarzu sende esmer bi unlu bulabilirsin dunyada unluden bol ne var

buldum datlum sen benim uzun zamandır göremediğim bi arkadaşa benziyorsun.:çok üzgünüm:...zaten okadar tatlısın ki hiç bir artist senin kadar olamaz gibi geldi bana yerim seni kızzz......videonu izledim az önce bayıldım inan sana biliyormusun bende makyaj yaparkene kulak çöpü katliamı oluyor resmen çok kullanıyorum:roflol::roflol:

sizde o kadar unluden bulamadınızmı:) illa yuz hatlarınızın benzemesi sart degilki makyajınızı benzetmeye calısın konu bu zaten yoksa illa benzeyin birine deseydik estetik olmak gerekirdi kaydirigubbakcemile3
mutluluk recetem sarısınsın sen sarısın bir unlunun makyajını yapabilirsin..ilarzu sende esmer bi unlu bulabilirsin dunyada unluden bol ne var

esmerin adı oya benzer güneşee aya:)))

sarışııınıımm sarıışıınııımmmmŞeniz

buldum datlum sen benim uzun zamandır göremediğim bi arkadaşa benziyorsun.:çok üzgünüm:...zaten okadar tatlısın ki hiç bir artist senin kadar olamaz gibi geldi bana yerim seni kızzz......videonu izledim az önce bayıldım inan sana biliyormusun bende makyaj yaparkene kulak çöpü katliamı oluyor resmen çok kullanıyorum:roflol::roflol:

ooyyy çiçek gözlüm ellerine parmaklarına sağlık bala batsın o ellerin canısımmmm

güzel bakan yüreğinden öpüyorum cüğerim

bne de benzetemiyorum ben de insan değilim reçetem yaaaa

bi hayvana benzetsek daha başarılı olacam sanırsam

mesela denizatına:))))))))) daha çok benzetmiştim kendimi

allah seni netmesin pamuk sekerim benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende yavru balina olayim bak gör kazanmazsam nomisizimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

moon şekercim kaç resim oldu.....yoksa kendi kendimemi yarışacam kız ne süper olurdu şampiyon belli ikinci kim? ikincide ben üçüncüde yuppiiiiiiikaydirigubbakcemile4

ÖNCEKİ YARIŞMADA SÜPRİZ ÖDÜL VARDI BUNDADA OLSUN OLARMIIIIIIIIIIIIIzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3

allah seni netmesin pamuk sekerim benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende yavru balina olayim bak gör kazanmazsam nomisizimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sen anca yunus balığı olursun balina ben olurum gül reçelim
sarışın yunusopuyorumnanaktan

sen bence sincap çok güzel olursun reçetem:)))

bu arada bi kaç tane buldum heeee:))))))) aggşam demelere başliimm

bi tane de değişik buldum ama ünlü deel sanırsam onu da akşam fazladan yapem

fazla makyaj göz çıkarmaz ya

Back