Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilarzu ben seni bu kıza cok benzetiyorum aklıma geldi solim dedim gamzeli bu kızda
![]()
sizde o kadar unluden bulamadınızmı:) illa yuz hatlarınızın benzemesi sart degilki makyajınızı benzetmeye calısın konu bu zaten yoksa illa benzeyin birine deseydik estetik olmak gerekirdi kaydirigubbakcemile3
mutluluk recetem sarısınsın sen sarısın bir unlunun makyajını yapabilirsin..ilarzu sende esmer bi unlu bulabilirsin dunyada unluden bol ne var
buldum datlum sen benim uzun zamandır göremediğim bi arkadaşa benziyorsun.:çok üzgünüm:...zaten okadar tatlısın ki hiç bir artist senin kadar olamaz gibi geldi bana yerim seni kızzz......videonu izledim az önce bayıldım inan sana biliyormusun bende makyaj yaparkene kulak çöpü katliamı oluyor resmen çok kullanıyorum:roflol::roflol:
bne de benzetemiyorum ben de insan değilim reçetem yaaaa
bi hayvana benzetsek daha başarılı olacam sanırsam
mesela denizatına:))))))))) daha çok benzetmiştim kendimi
allah seni netmesin pamuk sekerim benimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende yavru balina olayim bak gör kazanmazsam nomisizimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ÖNCEKİ YARIŞMADA SÜPRİZ ÖDÜL VARDI BUNDADA OLSUN OLARMIIIIIIIIIIIIIzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3