11.ünlü makyajı yarısması baslıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız o kadar unlunun arasından bulamadınmı kaydirigubbakcemile3

çeşit var okadar çok bulamadım :D

hem sivilce çıktı yapamıcam makyaj mafoldumben

ben de bi karar versem yapıcamdamafoldumben

Şimdi yarım yüz varmı yokmu anlamadım.
Sadece göz mü ?
Biri bişi desin :)
Şimdi zor gelmezse bende yapıcam bi tane..

ben yarım yüz olarak gönderdim kaydirigubbakcemile5

yarım yüz tüm yüz tartışmasını okumadım ama bence isteyen tüm yüzünü eklemeli çünkü tülin şahin makyajını yapacaksa dudağının oraya bir tane ben kondurması gerekecek dolayısıyla yüzünü çekmesi gerek :)

isteyen yarım yuz isteyen tam yuz katılabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
bişey anlamadım... şimdi
1) bi ünlü makyaj yapmış bizde onun makyajının aynısını mı yapıcaz...
2)makyaj yaparak o ünlüyemi benzemeye çalışacağız..

hangisi? 1.si olursa tam yüz yarım yüz yada göz farketmez ama 2.sinde mutlaka yarım yüz yada tam yüz olmalı....

ünlünün yaptığı makyajının aynısını yapças,doğal olaraktan ona benziycezkaydirigubbakcemile5

canlarım maksat eğlenmek değil mi?...sanki bu işin sonunda OSCAR mı verecekler:hooray:...ben gecen ki yarışmada nerdeyse sonuncu oldum ama olsun çok eğlendim:roflol:benimde eğlence tarzım garip galiba ilahi bennn:roflol::roflol:

Aslında yüz hatlarının makyajını benzeteceğin ünlüye azıcık da olsa benzemesi lazım değil mi?
Aksesuarlar falan zaten benzetmede yardımcı olur.Sırf makyajla sanki...

ozaman bir ünlünün makyajı değide..bir ünlüye benzeme makyajı olsun hihoyyyt cümle devrik oldu anladınız siz delikafadulden

Minicik1peri ama öyle değil mi?
Bir ünlüyü anımsatırsın onun makyajını da uygulandın mı tamam işte.Böylesi daha çok oy alır bence...

kızlar yarışmaya katılım süresi devam ediyor mu ediyorsa bugün yapıp yarın yollayacağım da

ilarzuss katilim devam ediyo gulumm 7 ocak oglen 12 ye kadar zamanin varr.. yap gonderiverrr canoo

Back