Canım öncelikle önünde iki sene gibi çook uzun bir süreç var, iki haftada bile o kadar çok şey öğrenilebiliyorken bu iki senede kendini yıpratmadan düzenli bir tempoda ilerlersen elbette istediğin tıp fakültesini kazanabilirsin:) 11ve 12 için fonksiyon, polinom gibi tyt matematik konuları önemli, bu konuları sağlamlaştırıp gidersen güzel olur. Ben mesela kendim 10. sınıfta geometride çok zorlanıyordum, o yüzden yaz tatilinde youtubedan kenan kara hoca ile çalışmıştım ve Kenan hoca sayesinde geometriye ısındım, bu kanalı kesinlikle tavsiye ederim. Bunların haricinde tyt sınavı için pratik yapmış olmak çok önemli, şimdiden paragraf problem çalışmalarına başlasan çok güzel olur. Eğer problem konuların filan tamsa her gün 10 15 paragraf problem çözmek şu anda yapabileceğin en mantıklı çalışmalardan biri olur. Paragraf problem için istikrar çok önemli bu arada. Matematik için hem tyt hem ayt'de zikri sezgin, eyüp b kanallarına bakabilirsin. Fizik için altuğ güneş ve özcan aykın kanalları da hem tyt hem ayt'de işini çok güzel görür. Fundamentals biyoloji, görkem şahin kimya kanallarını da tavsiye ederim. Şu an ben de tıp fakültesinde okuyorum ve şimdiki derslerimle kıyasladığımda yks gerçekten rahat yapılabilir bir sınavmış onu fark ediyorum. O yüzden sen de başarabileceğine inan, asla vazgeçme. Tıp fakültesine girince işler katbekat zorlaşıyor hdhshdj, bol şanslar