• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları 11. sınıf oldum dershane indirimden nasıl faydalanabilirim?

seydanin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
11
0
16
Karaman
arkadaşlar ben şimdi 11. sınıfa geçtim ve dersaneye gitmek istiyorum ama babam ablamlar yüzünden beni dersaneye gönderebilecek durumu yok. bende şimdi 10. sınıf konularına çalışıyorum ve okul açıldıktan sonra dersaneler geçen seneyle ilgli sınav yapıp %50 indirim felan yapıyorlar ya yani yapıyorlar mı ? lütfen bilgilendirin arkadaşlar 1. olursam bedava bile gidebilirm değil mi ?

Canımm ne güzel azmin gitmek istemen sen yaptığın gibi şimdiden konulara çalış ve bir yandan takip etmeye çalış giden yazılan arkadaşlarına söyle ödüllü sınav açtıklarında sana haber versinler aynı zamanda netten de takip etmeye çalış bulursun bir dershanenin sınavını. %50 bile kazansan takside bağlayıp rahatça gidersin. İyi çalışmalar.

İlla dersane şart değil aslında.İnternetin varsa evde internetten ders dinleyebilirsin.(Kendim denedim bunu çok faydasını gördüm)
Test kitapları alırsın evde çözersin çözemediklerini okulda hocalarına sorarsın.
Kendini motive ettikten sonra dersaneye gidenler gibi olabilirsin.Bu sana bağlı dersaneyle çok da alakası yok.
Dersanenin denemelerine girersin.
Dersane insanı düzene sokuyor ve biraz da daha fazla çalışmak için zorluyor.

Sen kendini motive etmedikten sonra yıllarca en iyi dersaneye gitsen kaç yazar :34:

Azmine hayran kaldım doğrusu çokta takdir ettim.Dersanelerin ödüllü sınavları oluyor bunların tarihlerini sürekli takip et ayrıca unutmaki dersane değil tüm mesele her şey sende bitiyor inşallah azmin seni çok iyi yerlere götürür:16:

bizim buralarda indirim sınavları yılın sonunda oluyor genelde ama sen sıkı bir şekilde ders çalış ve okullar açıldığında git dershanelerle konuş başarılı bir öğrenci olduğunu isterlerse deneme sınavında bunu gösterebileceğini, fakat maddi durumunuzun olmadığını söyle. Mutlaka yardımcı olacak bir dershnae çıkar kimse başarılı bir öğrenciyi kaybetmek istemez sonuçta reklam yapıyorlar :) sana bol bol başarılar dilerim:16::16:

Canımm ne güzel azmin gitmek istemen sen yaptığın gibi şimdiden konulara çalış ve bir yandan takip etmeye çalış giden yazılan arkadaşlarına söyle ödüllü sınav açtıklarında sana haber versinler aynı zamanda netten de takip etmeye çalış bulursun bir dershanenin sınavını. %50 bile kazansan takside bağlayıp rahatça gidersin. İyi çalışmalar.

çok teşekkür ederim :)

İlla dersane şart değil aslında.İnternetin varsa evde internetten ders dinleyebilirsin.(Kendim denedim bunu çok faydasını gördüm)
Test kitapları alırsın evde çözersin çözemediklerini okulda hocalarına sorarsın.
Kendini motive ettikten sonra dersaneye gidenler gibi olabilirsin.Bu sana bağlı dersaneyle çok da alakası yok.
Dersanenin denemelerine girersin.
Dersane insanı düzene sokuyor ve biraz da daha fazla çalışmak için zorluyor.

Sen kendini motive etmedikten sonra yıllarca en iyi dersaneye gitsen kaç yazar :34:

evet interntein faydasını ben de biliyorum ve internnetten o konuları dinlemeseydim anlayamacağım çok şey olacaktı :) dersaneye gittiğimde de bunu devam ettireceğim fakat dersane öyle bişey ki gerçekten 2. bi anlatıcı olarak onları dinlemek gerçekten bir şey veriyor sana 1 kereliğine misafir olarak gitmeme rağmen yazılıdaki soruyu yakalamıştı hoca o derece faydasını gördüm okulda anlamadğığmı ordan anladım :)

bizim buralarda indirim sınavları yılın sonunda oluyor genelde ama sen sıkı bir şekilde ders çalış ve okullar açıldığında git dershanelerle konuş başarılı bir öğrenci olduğunu isterlerse deneme sınavında bunu gösterebileceğini, fakat maddi durumunuzun olmadığını söyle. Mutlaka yardımcı olacak bir dershnae çıkar kimse başarılı bir öğrenciyi kaybetmek istemez sonuçta reklam yapıyorlar :) sana bol bol başarılar dilerim:16::16:

yok canım ablamlar yüzünden derken onlarda dersaneye gidiyor bu yüzden çok sıkışırız demek istemiştim aslında :/ yani indirimli sınav çıkarsa iyi bir şey yaparım ama çıkmazsa da gidip konuşamam ama bir şekilde babam göndermeli yani aslında gönderebilr ama sıkışmak istemiyor beyefendi :O :O

dileğin için çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bence 11de dersaneye gitmeye gerek yok.Gittim de noldu? Valla insan 12 de sıkılıyor giderken ayakların geri geri gidiyor.Ayrıca sanırım indirim dönemi bitti.Çünkü gene emin değilim ama şubat-mart-nisan gibi oluyor indirim sınavları ama dersanelerle görüş genede gitmek istiyorsan.Okuldaki başarına göre de indirim yapanlar oluyor.Bi bak derim ben.Bide çok kalabalık dersanelere bakma bence ilgilenmiyorlar.Benim gittiğim dersane ünlüydü bayağı ismini vermeyeyim ama çok kalabalıktı ve ilgilenme doğru düzgün olmuyordu hatta ilgilenmiyorlardı diyebilirim.Adı çıkmış bi kere.Ama bi arkadaşım çok az öğrencisi olan pekte rağbet görmeyen bir dersaneye gitmişti hergün dersanedeydi nerdeyse birebir etütler falan.Hem onların fiyatları daha da uygun oluyor.Allah yardımcın olsun zor bi döneme giriyorsun.

Gelecek sene için burs kazanma sınavları bahar döneminde yapılıyor ama sene başında yapan da vardır belki. Sen gitmeyi düşündüğün dersanelerle görüş, en sağlıklı bilgiyi öyle alırsın. Başarılar

Back