- 15 Nisan 2019
- 216
- 190
- 53
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insallahhh , bende ayniyim tarihlerimiz de ayni , guzel haberler veririz insallah :)Ben bekliyorum canım. 10 11 mayıs arası adet olmam gerekiyor söyle 9 10 ay olmammayı temenni edıyorum
İnşallah canımm mutlu haberler verırız ınsalllahAyyy insallahhh , bende ayniyim tarihlerimiz de ayni , guzel haberler veririz insallah :)
Ne kadardir deniyosunuz
5-6 aydir deniyoruz bizde , hic bi sorun yok ama olmuyo bende her ay pskolhik hamilelik yasiyorum , sonrasi husran , bu ay ilk kez ovulasyon testi takibinyaptim ve degerlendirdim bakalim , heycanla bekliyoruzzzDaha bu ay düşündük. Umudum az ama yumurtlama donemlerini değerlendırdık. Psikolojik belirtiler hıssedıyırum gibi geelıyor ısteyınce cok.Siz ne kadar zamandır denıyorsunuz
Ümidimiizi yüksek tutalım inşallah olur canım tez zamnda. İşte hangi sayfayı okusam mutlaka yumurtlaama donemının önemini söyluyor o zmanda degerlendırme onemli. İyi yaptın ovulsyon testi almakla. İllaki katkısı olur bende obur ay alayım dıyorum.5-6 aydir deniyoruz bizde , hic bi sorun yok ama olmuyo bende her ay pskolhik hamilelik yasiyorum , sonrasi husran , bu ay ilk kez ovulasyon testi takibinyaptim ve degerlendirdim bakalim , heycanla bekliyoruzzz
İnsallah seninde bir daha ki aya gerek kalmaz , ama ilk deneme olmazsada uzulme , yinede belli olmaz , herkes faydasini gormus memnun , bilseydim daha once alirdim bende .Ümidimiii yüksek tutalım inşallah olur canım tez zamnda. İşte hangi sayfayı okusam mutlaka yumurtlaama donemının önemini söyluyor o zmanda degerlendırme onemli. İyi yaptın ovulayosyon testi almakla. İllaki katkısı olur bende obur ay alayım dıyorum.
FOrumda gördum bazı ovulasyon testlerı hamılelıgide bellı edıyorİnsallah seninde bir daha ki aya gerek kalmaz , ama ilk deneme olmazsada uzulme , yinede belli olmaz , herkes faydasini gormus memnun , bilseydim daha once alirdim bende .
Bunlarda testlerim
Benim artik t cizgisi silik , bende gordum ama cok anlayamadim , acabaaa ? Tutmadi miFOrumda gördum bazı ovulasyon testlerı hamılelıgide bellı edıyor
Kullanmaıdgım ıcın hıc bılemıyorum canım ovulasyonlarla ılgıli konu baslıklarına gir forumda açıklamalar vardır. Sende belirtiler var mı his olarak vucudundaBenim artik t cizgisi silik , bende gordum ama cok anlayamadim , acabaaa ? Tutmadi mi
Pskolojik sanirim , kasiklarimda ara ara agri oluyor , belim agriyor , ve bunay farkli olarak vajinal akintim oluyorKullanmaıdgım ıcın hıc bılemıyorum canım ovulasyonlarla ılgıli konu baslıklarına gir forumda açıklamalar vardır. Sende belirtiler var mı his olarak vucudunda
Pskolojik sanirim , kasiklarimda ara ara agri oluyor , belim agriyor , ve bunay farkli olarak vajinal akintim oluyor
[/QUOT
Insalllah belirtilerimiz hayra cıkar canım
TAmamm canım sende yazİnsallah , olasi durumda yaz muhakkak merak ederim :)
8 MayisKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Benim gibi yakin tarihlerde gebelik bekleyen var mi ? ☺
Senin az kalmis , erken gebelik testi yapacakmisin :)8 Mayis
13 mayıs bakalimKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
Bende 12si normalde ama nisan 30 çektiği için 11inde olurum sanırım inşallah olmayızKizlar 11 mayis bat, insallah hamile kalirimda gormem kirmiziyi. Aylardir deniyoruz , sorun yok dedi doktor. Bu ay ovulasyon testleriyle denedik cok umutluyum ( her ay oldugu gibi)
İnsallah canim yaz mutlakaBende 12si normalde ama nisan 30 çektiği için 11inde olurum sanırım inşallah olmayız