11 Kasım 2024 tüpbebek

msh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
25
12
28
11 Kasım 2024 5.gün embriyo transferi yapıldı 2 çift embriyo 6 gün 23.5 7.gün 35.9 8.gün 79.5 sizce bu değerler nasıl 3. Denemem ve ilk defa böyle oldu

Eklentiler

• IMG_6614.png
    IMG_6614.png
    147,5 KB · Görüntüleme: 15
Artışların maşallah gayet güzel normalde 2 günde bir iki katına çıkması gerekiyor seninki iki katını geçmiş 🥰

Kaçıncı denemenizde çift transfer yaptılar acaba?
Hayırlı uğurlu olsun bu arada Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ❤️

3 denemem Amin teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin 8 yıl sonra gelen mucizem
Maşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsun 🤍🙏🤍 ben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba

Maşallah inşallah gönlünüzdd varsa ikisi birden tutsun 🤍🙏🤍 ben çok istiyorum ama ilk denemeyi yaptıracağım daha. İlkde iki transfer yapmıyorlar diye biliyorum o yüzden imkanım yok galiba
Bazen teki bile 2 3 olabiliyor rabbim hayırlısını tez vakitte ölümlü sonuçlandırsın

Öncelikle hayırlı olsun aynı gün olmuş tranferimiz benim tek embriyo ama perşembe kan ver dedi erken mi yaptırdınız acaba siz bende meraktan çatlcm 🥲

X