Ama neden bn umitlenmek istemiyorum cok korkuyorumYarın acilen gitmelisin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama neden bn umitlenmek istemiyorum cok korkuyorumYarın acilen gitmelisin![]()
Gebesin ama çok yeni 1 haftalık felan belki :)Bilmiyorum ya kafayi yiycem anlamadim ben
Ya bak ben umitlenmek istemiyorum cok korkuyrum biz 3 yildr evliyiz cok denedik olmadiGebesin ama çok yeni 1 haftalık felan belki :)
5 ve üstü gebelik bu benim bildiğim. Sen adet geçmeden test verdiğin için çok çok düşük bir değer. Belki bi kaç gün önce kana düştü o yüzden 5.00 çıktı sende. Adet gecince bi anda pik yapıyor beta hcg değeriYa bak ben umitlenmek istemiyorum cok korkuyrum biz 3 yildr evliyiz cok denedik olmadi
12 gun gecikti benim adetim ama5 ve üstü gebelik bu benim bildiğim. Sen adet geçmeden test verdiğin için çok çok düşük bir değer. Belki bi kaç gün önce kana düştü o yüzden 5.00 çıktı sende. Adet gecince bi anda pik yapıyor beta hcg değeri
Anlıyorum tabiki bu ihtimaller de göz önünde bulundurulmali. Başınızdan geçmiş sonuçta bişey diyemem. Umarım gebelik vardır hanımefendinin. Sizin bu bilgilerinizle de bana da biseyler göstermiş oldunuz. Ben testte üç kez farklı aylarda silik gördüm ikinci çizgiyi ve kan verdiğimde <<2 bunu gördüm sonraları de regl oldum. Muhtemelen kimyasaldi bunlar diye düşündüm. Diğer sonuclarim genelde 0.100 ya da 0.1 oluyordu. Hem silik çıkması hem o değer. Sizin ogrendiginiz değerle aynı gibi gözüküyor.Şöyleki söktürücü felan kullanırsa yazık olur o yüzden her ihtimali bi güzelce değerlendirmek lazım. Birde bu benim 2. Gebeliğim 10.300le öğrendim ama ilk gebeliğimde değerim 2.5 çıktı 2 hafta gecikmeyle. Daha sonra doktor bana kanamam için ilaç vermişti şükürler olsun ki ben kullanmadım. Bir hafta sonra betam 20 küsürdü. Kızım doğdu 5 yaşında sapasağlam çok şükür. Bu yazdıklarımdan lütfen kesin hamileyim diye düşünmeyin konu sahibi kendinizi yıpratmayın ama bunların hepsi bir ihtimal. Doğru bilgi verip yardımcı olmak istedim
Bu testi kaç gün önce verdin peki ?12 gun gecikti benim adetim ama
Çok yeni bir değer bu kimyasal yaşamış ve şuan gebelik iptali yaşıyorda olabilirsin. Veya yeni hamile kalmış, yeni ueni kanında beta yükseliyorda olabilir. Kendini inanılmaz ümitlendirme. Yarın doktora git o da sana aynısını dicek. 2 gün sonra tekrarlayım kan testini bakalım 2 katına çıkıcak mı dicek. Çıkarsa gebesin demektir zaten:)Ya bak ben umitlenmek istemiyorum cok korkuyrum biz 3 yildr evliyiz cok denedik olmadi
Bu aksam verdm bnBu testi kaç gün önce verdin peki ?
Siz gebe kaldınız mı bu arada sizede dua edeyim bu mübarek günlerde. Sanırım değeri 5 konu sahibinin umarım hamiledir ve buna şahit olmuşuzdur çok sevinirimAnlıyorum tabiki bu ihtimaller de göz önünde bulundurulmali. Başınızdan geçmiş sonuçta bişey diyemem. Umarım gebelik vardır hanımefendinin. Sizin bu bilgilerinizle de bana da biseyler göstermiş oldunuz. Ben testte üç kez farklı aylarda silik gördüm ikinci çizgiyi ve kan verdiğimde <<2 bunu gördüm sonraları de regl oldum. Muhtemelen kimyasaldi bunlar diye düşündüm. Diğer sonuclarim genelde 0.100 ya da 0.1 oluyordu. Hem silik çıkması hem o değer. Sizin ogrendiginiz değerle aynı gibi gözüküyor.
Yarın doktora git o sana en güzel ve doğru şekilde anlatırBu aksam verdm bn
İlginç benim doktorum 5 ve üstü gebeliktir diyordu hep labuatorlarla alakalı bir durum olabilir bence tekrar doktora gidin muayene felan olun çok stress yaptın galiba kusmaya kadar gittiyse mutlaka baktırınBu aksam verdm bn
İnşallah bende sevinirimSiz gebe kaldınız mı bu arada sizede dua edeyim bu mübarek günlerde. Sanırım değeri 5 konu sahibinin umarım hamiledir ve buna şahit olmuşuzdur çok sevinirim![]()
İnşallah sizde gebe kalırsınız çok yeni daha sizin ki ben 6. Ayımda gebe kalmıştım. İnanıyorum sizede nasip olucskİnşallah bende sevinirimben henüz gebe kalmadım. 9 ay bitti tık yok. Sadece bu değerler dikkatimi çekti bende. Siz bahsedince
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah sizde gebe kalırsınız çok yeni daha sizin ki ben 6. Ayımda gebe kalmıştım. İnanıyorum sizede nasip olucsk![]()
En doğru zamanda sizi bulucaktırİnşallah çok teşekkür ederim![]()
bilmiyorum korkuyorum bazen süreç daha uzayacak mi diye. Bende inanıyorum o duyguya mutluluğu yaşarım diyorum ama beklerken de ister istemez üzülüyorum
Melek hanım ya uyuya kaldınız, ya da hastaneye gittiniz. Lütfen müsait olunca yazın. Hastaneye gidip geldikten sonrada yazın merak etmeyelim:))Bu aksam verdm bn
Yok uyumadim hala googleden bakiyorum kafam cok karistiMelek hanım ya uyuya kaldınız, ya da hastaneye gittiniz. Lütfen müsait olunca yazın. Hastaneye gidip geldikten sonrada yazın merak etmeyelim:))
Arkadaslar hamile degilmisimYok uyumadim hala googleden bakiyorum kafam cok karisti
Kim dedi size bunu doktor muArkadaslar hamile degilmisim