Çocuk Hastalıkları 11.5 aylık Bebeğim uykusunda birden kalkıp ağlıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Qbish

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
33
1
28
İstanbul
Arkadaşlar kızım son bir haftadır geceleri birden uyanıp oturuyor ve şiddetli bir şekilde ağlıyor. Sanki birden canı acımış gibi bağıra bağıra ağlıyor. Normalde çok ağlayan bir çocuk değil aslında gündüzleri hiç bir şeyi yok gayet iyi maşallah. Bir yeri mi ağrıyor acıkıyormu uykusunda mı korkuyor bir türlü çözemedim.

benimde 4,5 aylık oğlum aynen bu bi kaçgündr ağlıyor birden korkuyor heralde..odasın ıçok karanlık yapma gece lambası olsun.dua filan oku.geçer geçicidir inş..

Odası çok karanlık değil dua da okuyorum sürekli
İnşallah geçicidir dediğin gibi cnm sağol...

tatlım belkı dıs sıkıntısıdır olabılırmı acaba
yada tekrarlarsa bır KBB göster derım ablamın kızıda aynıydı kulağında problem cıktı onunda bırden baslamıstı

yatmadan önce ağrı kesici ver calpol veya dolven eğer rahat uyursa ağrısı var demek yine tekrarlarsa doktora danışırsınız bende diş sıkıntısını 2 ay çektim tabi biz azı dişlerini çıkartıyorduk 27 aylığız nerdeyse 1,5 şişe ağrı kesici bitirdim bizim ilk dişlerden bu yana sıkıntılı geçti böyle başladık yani...ayrıca tüm ağrılar gece başlar bizdede gündüz hiçbişey yok gece 3 ten sonra oluyordu herşey veya yattıktan 1 saat sonra başlıyordu hormonların çalışması ile ilgiliymiş bu durum

Son düzenleme:
dişten olabilir,benim oğlum da bi dönem geceleri ağlayarak ,inleyerek kalkıyordu,hatta sık sık kalkıyordu,sonra diş patldı,şimdi daha iyi uyuyor,ağrısı ya da sancısı varsa o rahatsız edip uyandırıyordur büyük ihtimalle,ama doktorunuza rutin kontrole gidince de bi sor derim

Şuan üstte 4 altta 3 dişimiz var bunların Hepsi ard arda çıktı, 7 aylıkken başladı
Ama iki aydır ağuzında bir hareket yok elimle de yokluyorum yeni çıkan bir dişi yok gibi görünüyor

Ama dediğiniz gibi patlamak üzere olabilir ama iki haftadır böyle buzamana kadar patlamazmıydı dişi

Ama dediğiniz gibi patlamak üzere olabilir ama iki haftadır böyle buzamana kadar patlamazmıydı dişi

benim bu uykusundan inleyip,ağlayıp kalkması sanırım 1 aydan fazla sürmüştü,kabarmasa da belki alttan sürerken de sancıyodur bilmiyorum ki

benim bu uykusundan inleyip,ağlayıp kalkması sanırım 1 aydan fazla sürmüştü,kabarmasa da belki alttan sürerken de sancıyodur bilmiyorum ki

Evet dün baktım alttan patlamış sonunda 😄😄😄😄😄😄 bakalım iki gecedir pek öyle ağlamıyor maşallah
Teşekkürler......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…